• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi negatif :(

mnbskn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
458
315
303
İstanbul
Merhabalar,
Yaklaşık 4 aydır çocuk için çalışmalara başladık, yaşım 30 ve 2,5 senelik evliyim:) bat 4 gün gecikti ama son üç aydır hep böyle gecikmeler yaşıyorum hep negatif görüyorum. İdrar testleri negatif veriyor az önce ovülasyon testi yaptım. Ama öncesinde su içmiştim:( kızlar bi bakıverseniz kimse de halden anlamıyoki herkes kafaya takma olur diyo :( konuşmaya ihtiyacım var :(( bu ovülasyon testi ne demek istiyo şimdi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    134,2 KB · Görüntüleme: 84
Çizgi eşit gibi çıkmış aslında ama ovulasyon testi gebeliğin başında hamileliği çok söylemez ilerleyen haftalarda yani beta biraz daha yükselince gösterir. Lh hormonu adete yakında bazen bu renkte çıkartabiliyor çünkü

İki çizgi çıkmış iki çizgi hamilesiniz demek, bu testler yanlış mı ki gidiyorsunuz hamile çıkmıyorsunuz

Ovulasyon testleri gösteriyor fakat ama bi gebelik testi yapsanız daha net olur

Heeergün yapıyorum canlarım ya moralim bozuluyo :( ne gebelik testine güvenebiliyorum ne ovülasyona. Sizce olabilir mi? Kan testi yaptırmalı mıyım? Bekliyim mi biraz daha?

Üzülmeni istemem ama lütfen buna güvenme geçen ay aynisi oldu bende siteye attım bazı arkadaşlar hamilesin dedi ve sonuç hüsran 😔
İkinci çizgi digerinden aşırı koyu ise ümitlen dicemde 😔 insallah hamilesindir

İnşallah canım :dua: bilsemki hamile değilim adet olmak işin ilaç falan içicem ama sitede o kadar çok yaşanmış şey okuyoruzki istemsizce umutlanıyoruz :( sende durumlar nedir? Bu ayı değerlendirebildiniz mi:)

Bugün doktora gittim ultrasonla baktı kan tahlili istedi malesef negatif sağ yumurtalıklar pcos var :( hormon testi vs yapılması gerekliymiş umarım yakın zamanda meleklerimiz bizimle olur 🙏🏼

Back