Gebeliğe Hazırlık Yine mi kimyasal oluyor (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kirazxyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
1.358
1.743
133
Kızlar merhaba aslında çocuk yapalım diye belirgin bi düşüncemiz yok ama 4 5 ay önce korunduğum halde ilk defa hamile kaldım sonra kimyasal oldu sonra ki ay tekrar hamile kaldım tekrar kimyasal oldu. Ben de bunaldım tekrar korunduk bu ay korunmayı bıraktık sanırım tekrar hamile kaldım ve tekrar kimyasal oluyor üstteki testi dün akşama doğru yaptım alttakini bu sabah. Alttakinin daha koyu olması gerekirken daha açık renk. Galiba yüme aynı şey oluyor 3 olacak bu arada adetime 4 veya 5 gün var

Eklentiler

• 08AC6244-E6A2-40FE-9750-6590DA7F8D37.jpeg
    08AC6244-E6A2-40FE-9750-6590DA7F8D37.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 96
Geçmiş olsun. İnsallah bu sefer istediginiz gibi olur. İki kimyasal için hiç doktora gittiniz mi

Hayır gitmedim üçüncü olursa giderim diye düşündüm çünkü 3 e kadar normal diyorlar ama henüz üçüncü kimyasal olmadı bir haftaya netleşir

geçen ay benim de oldu kimyasal, bu ay korunuyorum. adet sancısı cok fenaydı. üst üste hem bünyem hem de psikolojim kaldırmaz kimyasalı.

geçen ay benim de oldu kimyasal, bu ay korunuyorum. adet sancısı cok fenaydı. üst üste hem bünyem hem de psikolojim kaldırmaz kimyasalı.
İyi yapmışsın ben de o ağrıyı çekmek istemiyorum artık çok kötü ben de ikinci olunca korunmuştum bu bakalım 3. Olacak mı

Bence bat geçmeden test yapmayın derim...
Ben ilaç kullanma durumum varsa erken test yapıyorum ne olur ne olmaz diye kaldı ki erkenden öğrenmek önemli bence yoksa ben iki kimyasal geçirdiğimi bilmeyecektim sorununu bilmeyen insan nasıl buna çare arayabilir

Back