yine mi keder ama artık yeter ! biz çok iyiydik :( şimdi tekrar boşanınnnnnnn mevzuları .

evet bnimde hatalı davranışlarım var inanın artık napıcağımı bilmiyorum burda üstüme yüklenmeyi keserlerse sevinicem !!!
akıl almaya destek olun diye giriyoruz buraya ne hakla bu laflar ya ?

evet bnimde hatalı davranışlarım var inanın artık napıcağımı bilmiyorum burda üstüme yüklenmeyi keserlerse sevinicem !!!
akıl almaya destek olun diye giriyoruz buraya ne hakla bu laflar ya ?
valla herkes üstüne çullandı pitipiti.. neyse artık yapman gerekeni az çok anlamışsındır. bundan sonra daha dikkatli olmaya çalış.

Sahurda annesini ve kardeşini araması neden sizi rahatsız ediyor?
Ben buna takıldım. Sizi konuşmak için zorlamıyorsa istediği zaman arasın ne olacak ki?

şimdi benim anlamadığım anlasamiyoruz diyosun boşanmak istemiyosun ailenin arkanda boşan diye destek çıkıyorlar sen yinede istemiyosun ....evde dersen devamli ufacık şeylerden kavga var diyosun... den ne istiyosun... belki de kocanın yalan söylemesinin bir nedeni var arkadslrla oturuyorum dese yine kizicaksin bunun için o şekilde söylemiş olabilir ...kendine öz eleştiri yap bence anlattıklarından belliki sıkıntı sende abinle VIA ya gidiyosan esinle kavgalı olsan dahi haber vericeksin izin demiyorum bak haber vericeksin ....eşini takmadigina gore sevmiyorsun eşini yada çok simatiksin ilgi alaka üstünde olsun istiyosun

pitipiti actıgın konulara onceden de denk gelmıştım hatırlıyorum. tekrar boyle olmanıza cok uzuldum..
hata var tabı kı ıkı taraftada var tek tarflı olmaz hıc bır zaman.
evlılığımle ilgili benımde sıkıntılarım oldu ve su dersı cıkarttım kendıme "ne kadar haklı olursa ol bagırarak kızarak işini halledemezsın" sen bagırdıkca esıne ıtıcı gelırsın ordan annesı bitanecik oğlum aslan oğlummm dedikçe tatlı gelir...

evililikte her ne kadar yapamasamda en kızdıgımız anlarda bıle sakın olmamız lazım ve tatlı dılle guzelce soylememız lazım. ve emın ol guzel deyınce her bı lafıda dıomussun..
çocukca davranmıssınız kac kere ksuup barıstınız artık bazı seylerın kıymetını bılmenız farkına varmınız lazım arkadasım çok üzüldüm..

Ne olurdu ki eşinin hatrı için gitsen birkaç saat kayınvaliden de otursan ayrıca söz vermişsiniz teyzesine iftara gelicez diye. Kocana sen tek git ne demek. Kavgayı insanlara belli eden sen olmuşsun. Bence eşinden önce sende bazı sorunlar var.

Bir insan başka bir insanın annesini aramasindan neden rahatsız olur ?

Süper!
Bunu arkadaşları yapsa umurlarında olmaz.
Ama ''eş'' olunca tapuluymuş gibi her şeyine karışma hakkı veriliyor galiba.

Bir de çok çelişkili ''kadın savunucularımız'' var, onlara da hemen değineyim.
Zamanında kadına roller biçilmiş, kalıplara sığdırılmış.
Ama bugün bizler eşitliğe inanıp, inandırmaya ve
kalıplardan çıkmaya çalışıyoruz değil mi?.
Ancaaaaak bugünün kadınları ders almamış gibi erkeğe de birtakım kalıplar sunuyor: Erkek, annesiyle
çok muhabbet etmemeli, erkek şöyle yapmalı, erkek böyle yapmamalı.

Bizler kalıplardan sıkılmışken neden başka bir cinse kalıp biçiyoruz?

Elbette sınırsızlıktan bahsetmiyorum.
İnsan olarak sınırlarımız olmalı.
İlla cinsiyete bağlamaya gerek yok.

Yalnız, bir adama sırf annesiyle konuştuğu için yumuş yumuş gibi canlandı kafamda, denmesine ne diyebiliriz ki?

Bir kadının eşi için k.pedere ''gelin, oğlunuzu alın'' demesine ne tepki vermeliyiz?
Bu laf konu sahibi için söylense n'apardı kim bilir.
Ne ayıp.
Utanç verici.

sana ilkinde demistim, ayni huylarina devam edecek diye.. insanlar degismez; sunu bi anlayin artik.. ya kabulleneceksin, degistirecem diye paso kavga etmeyeceksin, yada bitecek.. insanlar ne kavgalar ediyor da kimsenin ruhu duymadan cozmeye calisiyolar rezil olmayalim diye.. siz duzelirsiniz de duyanlar unutmaz zira.. ne geregi var? bi evlilikte bosanma lafi, gecekten bosanilacaksa edilmeli, siz cok lackalasmissiniz, birbirinize guveniniz kalir mi boyle?
ayrica, esini ailesine kosmakla sucluyosun ama tartisinca sen de abin ve sozlusunun pesine takilmissin (sozlusu seni istiyo muydu hem yanlarinda, basbasa gideceklerdi belli ki, beni de alin demissin, sana yapilsa neler yapardin dusunemiyorum).. gec kalmasi mevzusunda bi nebze haklisin ama iftar konusinda cok abartmissin.. ikiniz de az degilsiniz, hic kusura bakma..

Bir de ''beni de alın'' demişsiniz.
Sonra diyorsunuz ki ''ısrar ettiler'' falan filan.

Eşinin annesine gitmesine tahammül edemeyen bir hanım (ki eminim güllük gülistanlık olsa da aranız, sorun çıkartacaktınız gitme konusunda) görümce sıfatıyla abisi ve eşinin planına dahil olma
hakkını bulabiliyor ama eşine ve kayın ailesine aynı hakkı vermiyorsa hangi sıfatla sıfatlanmalı, ne demeli?

Bence siz, abinizin eşini örnek alın bir zahmet.
En ''üstünüze gelmeyi kesebileceğim'' yorumum budur.

Şimdi benimkilerde baskı yapıyor boşanın diye
konularindan haberdarim konu sahibi.. en ufacik tartismada bile konuyu bosanmaya getirip, isin icin aileleri katip, sonra da geri adim atiyosunuz.. madem bosanmayacaksin, bu kadar ucuzlatmaya gerek var mi evlilik kurumunu? derdiniz nedir yani? cok ciddi gibi ortaya cikiyosun, sonra da 'ben gitmem evimden, o gitsin' diyorsun.. aileler de yaka silkmis artik..
bi de onca uzuldun, badireler atlattin, insan biraz ozenli davranmaz mi? sonuclarina katlanirsiniz iste..

Annesiyle konuştuğu için yumuş yumuş denmedi... Annesini arayıp eşini şikayet ettiği için çekiştirdiği için dendi... Eskiden kadınlar yapardı bunu, burda ise konu sahibinin eşi yapıyor...

adami eşli davet edilen iftara yok yere yalniz gonderiyor.. cesarete baksana..

konularını daha önce sabırla okudum dua bile etmiştim sana sevgine saygı duyduğum için ama yazık olmuş gözlerime pırlanta gibi bi eşin var bence kıymetini bil daha yenisiniz böle devam ederse o çocuk mutasyona uğrar ben sana söleyim. olan eşine olur yazık .arkadaşlarının yanında bişi diyememiştir belki çocukmu bu yaa otu b..ku haber versin

BENCE hata yüzde yüz senin

Yazık gülüm ya ailen istediğin kadar maddi durumu güzel olsun o kapıdan çıktın bi kere sevgin bu kadar mı üstelik elle tutulur hiçbişey yokken ortada ben burda eşinin yerinde olsam yüzüne bakmazdım biraz sakin ol sınırını bil neymiş ailem arkamda boşan diyo é boşan madem sevsen bu kadar ortalığı kaldırmazdın

Off bunlar ne.adamın tek hatası arkadaslarıylayken sana geliyorum diye bekletmek..ha belkide işdeydi arkadasıda yanındaydı birlikte geldiler,arkadası bıraktı.onun dışında sen eşini davetli oldugunuz yere ndn tek basına yolluyorsun birde yetmemiş abinlerle dışarı çıkmıssın, gitmedin bari evde dursaydın.senin eş olarak görevin eşinin yanında gitmek hem ramazan hem yemek daveti hemde onun ailesi. İnsan eşini böyle zor durumda bırakırmı?git güzelce otur gel, evinde ne dersen de.adam mahcup olmuş ailesine. Birde git diye adamı evden kovmussun.kp çok mantıklı adammış takdir ettim, bende kalmasın demiş.oğluna arka çıkmıyor ki karısının yanına gitsin.birde not deyip yazmıssın bosansam söyle iyi olurum diye senin evli durmaya gönlün yok anlaşılan.böyle olmaz kardeşim eşini sen ezsende kimsenin önünde onu eksik bırakmayacaksın seviyorsanda bunları yapmayacaksın yuvanı toplayacaksın.HAKSIZSIN.evlilik böyle basit değil.

boşanın o zaman diyeceğim ama bence sendede hata var. biz hep eşimle gideriz iftara ve kimi gördüysem öyle. ayrı gitmek fdaha soğukmuş gibi gösterir dışarıdan sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…