yine mi keder ama artık yeter ! biz çok iyiydik :( şimdi tekrar boşanınnnnnnn mevzuları .

Bi de bu isler ailelere yansiyinca baski yapan cok olur. Kendi iradenle karar ver.
Esinin duzelecegine inaniyorsan devam et. Ama aileleri tamamen soyutlayin evinizden.
Esin cocuk gibi ebeveynlerine seni sikayet ediyor, bi de kenardan izleyip neyimi gordun diyor. Allahim komedi.

Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın sanki benim eşimde aynı benim zaafımı bilip sinirden tepeme çıkarıp sonra hooop haklı durumuna geçmeyi başarıyor bide ben artık takmıyorum bile su akar yolunu bulur hayatı olduğu gibi kabullenin

bu kadar kaprisli bi insan olmaz ya.. boşanda adam rahat etsin.. senin kimseye eyvallahın yok kolay rest çekebiliyorsun.. bütün hata sende adama ailesine gitmekten başka çare bırakmıyorsun. başka yere gitmediğine dua et.. evde sürekli baskıcı bi kadın allah eşine sabır versin.

Ayrilip tekrar nasil baristiniz? Bosanip mi baristiniz ? Nedir bu cektigimiz ben anlamadim herkesin derdi ayri Allah yardimcimiz olsun

Ortalığı birbirine katıp sonra da yine mi keder diyorsun. Eşinde biraz hata varsa da asıl seni daha hatalı buldum sürekli esip gürleyip eşinin babasını arayıp alın bunu boşanıcam deyip çemkirmek vs çok çocukça evli kadına yakışmayan hareketler. iftar olayında haksızsın kusura bakma birlikte gidelim demiş, sen abini arayıp adamı resmen ortada bırakmışsın davetli olduğunuz yere icabet etmemişsin. Kafana göre bekar biri gibi gezmişsin daha sorumluluklarının farkında değilsin. Bu şekilde devam etmeyin bence de boşanın yani en azından huzur bulursunuz. Birbirinizle boş şeyler için didişmektense. Çocuk oyunu ya artık babalar bile bıkmış napıyosanız yapın diyolar.

ayrıca eve geç gelmesindeki yalan söylemesi bence senin bu kaprisli baskıcı tavırların yüzündendir. nasıl bir enerji yayıyorsan. dikkat et kendini değiştir bence bu yazılanları da eleştiri olarak kabul et, hemen gardını alma

Kırmızı renkli cümleye bayıldım. Bazen ben de aynı hatayı yapıyorum gerçi Kendimi haklı çıkarasım varsa olaylar arasında bağlantı kuramıyor beynim

tamam eşiniz size yalan söylememeli, arkadaşıyla da bi çay içebilir insan hata etmiş.
siz annenizle-kardeşinizle konuşurken eşiniz size laf söylüyor mu? şahsen benim eşim annemle telefonda konuştum diye bana kızamaz! ben de eşime kızamam...
ailesini atsın mı bu kocalar? e siz neden abinizle geziyorsunuz, abiniz de sizle görüşmesin o zaman? onun sözlüsü de sizi mi istemesin yani?
bencil olmayalım, empati yapalım hanımlar, herkes bir ailenin çocuğu, tabi ki annem-annem demesin kimse ama, telefonla da mı görüşmesin?

iftara davetliymişsiniz, sırf kocanıza küstüğünüz için gitmemişsiniz, çok ayıp olmuş insanlara...
tabi ki kadınlar ezilmesin, erkekler onlara saygı duysun, insanlar evlendiyse önce eşi- çocuğu gelmeli ama ailesini atacak diye bir kaide mi var?

bazen kol kırılınca, yen içinde kalmalı... siz gerçekten ailelerinizi bıktırmışsınız, evcilik gibi...
ayrıca ailenizin maddi durumu iyi olabilir, eşiniz tek maaşla geçinemiyor olabilir, siz hep çalışmak zorunda olabilirsiniz, aileniz size destek olabilir, genç kızlar "zengin koca" arasın da evli kadınlara ne oluyor yahu, kocam zaten fakir, ayrılalım daha iyi yaşarım demek nedir?

küçükken kardeşimizi annemize, okulda arkadaşımızı öğretmene şikayet ederdik, büyüdük artık...

burda herkes her yormu yapıyor iki saatir üstüme geliyorlar kimseye tek laf etmedim adam olcak kıza bile ! bana neler diyor
ama kmise sizin kadar küstah değil !
başkada bişey demiycem.

doğru demiş ama bence yazdıklarını tekrar oku ve kendini tart, kendini savunmaya geçmek yerine. bu arada kocan çok sabırlı başkası olsa çoktan boşanmıştınız kimsenin de böyle eyvallahı yoktur kapıya gelecek de sen kovacaksın bilmemne. sana bu kadar sabrı olan adam tabi ki aileisne yansıtır çünkü karakteri biraz güçlü olsa zaten bu davranışlarına katlanmazdı

Eski konularını bilmiyorum ama bu olayda sacmalamissin.bide eşimi seviyorum diyosun hiç inandırıcı değil.

ben eşinin geliyorum dükkanyım şimdi diyip de sizi saatlerce bekletip başka yerden gelmesine çok kızdım. gittiği yerlerer karışan biri misin de böyle gereksiz bi yalanı uydurdu? hangi kadın bu çocuk yerine konma durumuna kızmaz ki zaten anlamıyorum. evet sen delirmişsin olaylar olmaması gereken boyuta gelmiş ama senin bu hale gelmenin tek sebebini eşinin evlilikteki yükümlülükleri anlayamaması. üyeler sana çok kızmış olayı büyüttün diye ama anayı babayı arayıp ortalığa haber salan kişi eşin değil mi ben mi yanlış anladım. erkeğin aptalı çekilmiyor. afedersin ama gerçekten aptal bi erkek. anasına her an gitmek istiyo olabilir ama seni de her seferinde peşinden sürüklemesi gerekmiyor, iftara elbette beraber gidiceksiniz ama bunun harici günlerde herkes paşa gönlüne göre takılsın. çok dert ettiyseniz evliliğinizi ve o da sana yalvarmaya başladıysa ikiniz de elinizi taşın altına koyun. terapiste falan gidin ya da ayrılıverin

Buradan bakınca hata ve sorun sensin.. Üzgünüm. Kendini düzeltmezsen kocanı geçtim kendini de mutlu edemezsin. Boşanıp bir daha evlensen 2. kocayı da mutlu edemezsin.

para mutluluk değildir ki. çok az parayla da şimdiki gibi gayet güzel yaşayabilirsin. amacın sevdiğinin yanında olmak ise. bence senin yaptığın şımarıklık eşinin yaptığı olgun erkek olamama. evlenip boşanmak kolay mı. sen zannediyormusun ki ikinci evliliğinde çok mutlu sorunsuz olacak. sadece sorunun adı değişir. bence bir aile terapistine git. sonrasında karar ver.

Cocuk musun arkadasim sen ya evciluk mi oynuyorsun biz neler cekiyotuz da yine de evliligi oturyuyoruz bu neyin simarikligi

Canım sen abartiyosun .kalkıp kardeşinle gitmen herseyi mahfetmis..hem seviyorum diyosun adam konuşmak istiyorum diyince bosanalim çekemem diyosun..ikiniz Sagliklisiniz çalışıyorsun anladigim kadariyla maddi sorun yok...Eşini çok seviyorsun. Adam aldatmamis sana eziyeti yok...bence sukrettum gereken cok şey var...yuvanin kıymetini bil. ..Biraz daha sabret ...

eşinin üzerine bu kadar gitme.
sen onun üzerine gittiğin için yalan söylemek zorunda kalmış belli ki.
ha yaptığı doğru bir şey değil ama biraz rahat bırak eşini.
hatanın büyüğü sende gibi geldi.
biraz daha anlayışlı olursan sıkıntılar ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.
hakkınızda her şeyin hayırlısı

baştan sona siz haksızsınız
ne var yani yalan söylediyse,kıyamet mi koptu? tavır yaparsınız eşiniz hatasını anlar olur biter..Sanki herkes çok dürüst pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…