yine mi keder ama artık yeter ! biz çok iyiydik :( şimdi tekrar boşanınnnnnnn mevzuları .

Bence hata sende.Amma uzatmışsın ortalığı yıkmışsın sonunuda ama seviyorum napıcama bağlamışsın.Tabiki ailecek gidilen iftarlarda gelmicem bilmemne diye huysuzluk çıkaran eş,eşini ailesine rezil edendir kimse kusura bakmasın.Aynısını senin kocan sana yapsa sırf annemleride alıp gidelim dedin diye,sende tepki gösterirdin.Kusura bakma ama içim bayıldı okurken.Hem bu kadar tafralı olucaksın hem bu kadar dinlemicek kafanın burnunun dikine gidiceksin hemde dönüşü olmaz seviyom ama ben napıcam diye üzülüceksin.Öyle bi dünya varsa bende alırım bi dal yani.Ki eşin doğru söylemiş ne çekmişsin Allah aşkına annemleri alıp gidelim demiş en fazla ne yapmışki bu durumu bu hale getiren sizsiniz diğer konularınızı bilmem ama bu konunuz üzerinden bu kadar net yorum yapabilirim.Sizde bu kapris varken daha dönülmez yollara çok girersiniz.Umrumda değil boşanırsa boşansın diyosanız gerçekten öyle hissedyo olmanız lazım çocuk oyuncağımı bu.Hayret ettim gerçekten.

Ben seni genel olarak haklı buluyorum pitipiti.

Senin bu adama tahammülün bitmiş, haklısın da.

Burda herkes İdeal, anlayışlı, sabırlı eş gibi yorum yapıyo ama emin ol kimse hergün hergün annesi, kardeşiyle dedikodu yapan koca istemez, şahsen böyle bi adama ben erkek gözüyle bakmam.

Ben kız halimle annemle 2-3 günde bi konuşuyorum, sevgilimi de annesi benim yanımda olduğunu bildiği halde ikinci kez arasa bozulurum.

Sabrını bittiğini bildiğin halde uzatmaları oynuyorsun. Ya boşan, ya bu adamı böle kabul et. Kimse değişmez bu saatten sonra.

valla adamcagıza acıdım ya bence bosan da rahat etsın adam bu ne afra tafra sen koca adamı 3 yasında bı cocuk zannedıyorsun heralde
cok saygısız davranısların var unutma kımse bulunmaz hınt kuması degıldır yarın bosanır kocanın kolunda baska bı kadın gorunce basını hangı taslara vuracagını sasırırsın

Piti biraz da boş vermeyi denesen, ya da eşini bir süre kendi haline bıraksan. Sen kısa 3-5 günlük kafa tatili yapsan. Çünkü bunlar asla boşanma sebebi olmaz. Yazık olur ikinize de.
Konun bana eniştemi hatırlattı. O ve eşi aynı sizin gibiydiler. Toplum içinde bile tartışırlar, ayrılık kararı verilirdi. Enişte babamla, Yenge annemle konuşurdu, elle tutulur sebep yok ortada, ne ayrılığı. Gidin evinize derlerdi. Belki her ay bu eğlence yaşanırdı karı koca arasında. Bize göre onlar didişerek anlaşan bir çiftti. Standart karı koca değiller yani. Sonuç olarak 30 yıllık evliler, 2 çocuk 2 torun sahibi oldular. Yeni yeni uslandılar :)
Ne kadar tartışsalar da seviyorlar birbirlerini.

Ben önceki konuları bilmiyorum o yüzden yanlışım olursa düzeltin sadece bu konuyu okuyunca sizi haklı bulmadım. Yani adam her şeye rameb geri gelmiş siz evden kovmuşsunuz o da annesine gştmiş sonrada her kavgada ona koşuyor demişsiniz. Sonra geri geldiğinde o konuşmak istemiş siz boşan diye tutturmuşsunuz. Eğer blöfse yaptığınız çok abartmışsınız. Defalarca evden kovulan boşanmak istiyorum diye eşi tarafından itilen bir adam yine iyi şu ane bde dıruyor. Zaten ailesini aramasına niye sinir oldunuz iftara gitmek için onlarda buluşmayı neden kabul etmediniz onu hiiiç anlamadım.sanki ailesinden ayırmaya çalışıyorsunuz sen ben diye tercih yapmaya zorluyorsunuz ailesine olan ilgisini kıskanıyorsunuz gibi geldi. Ayrıca kavga edince abinizi aramışsınız onlarla buluşmuşsınuz eleştirdiğimizi yapıp siz de ailenize koşmuşsunuz. Sonra iftara gitmeyerek siz laf vermişsiniz. Niye karın gelmedi diyince ne diycekti? Herkes kavga ettiğinizi anlamış. Ayrıca adamın ailesinde yapıcı yaklaşıyor boşanmayın diye bu eve gelemez diyor bir daha birleştirmeyiz sizi diyor yine saçma bir karar vermeyin diye. Ben sizi çözemedim açıkçası. Boşanmak istemeyen insan bu kadae evden niye kovar niye boşanmak istiyorum der niye kayın pederini ararda al oğlunu der. Yani çok çocukça.

çocukmusunuz ..anam siz kaç yaşındasınız ayoll buu nasıl bir evlilik ve şu anlattıklarında var sende bir şımarıklıkk..

Kimseye bunu kolay kolay söylemem gerçekten boşanmayı gerektiren bir durum görmüyorsam söylerim ki genelde bu konuda çok keskin çizgilerim vardır ; boşanma. Tahammülsüzlük var sende çok dolmuşsun. Geçmişi geçmişte bırak, yaşanılanlara karşı biriktirdiğin negatifliği boşaltman gerekli. Herkesin bir kredisi vardır ya bu kredi sende eşin için sıfıra yaklaşmış. Ya tamamen gömersin eski tstsızlıkları ya da sonunda boşanırsın. Seçim senin. Barıştık diye her şeyi atlattık sanmamalıydın zten. Önce kendi içinde bu hesabı kapatmalıydın. Düzelmeyecek bir şey değil ayrıca. Eşinle konuş istiyorsan seni anlayacağını düşünüyorum.

sen büyütmüşsün.. annesine gidebilirdin ya da gitmesende güzelce söylerdin. boşanm lafını ortaya sürekli getiren sen olmuşsun. adamın çekemem dediğin bişeyini görmedim.
cidden abartmışsın ama cidden

neden yalan söyledi.
söyleyene değil söylete bak.bukadr büyüten boşanmalara kadar getiren bir karım olsaydı bende yalan söylerdim..

Ben de sizi haksız buldum. Bence siz eşiniz dizinizin dibinde otursun, siz ne derseniz onu yapsın istiyorsunuz. haddinden fazla kontrol merakı insanın kendisini yakar. İleride bir erkek annesi olursanız burada sizinle ilgili "kaynanamdan bıktım " konuları görebiliriz. Bir insan kendi evinden kovulmaz, kovulamaz. Şiddet yok bir şey yok. Eşim evliliğin olgunluğunun farkında değil demişsiniz ama dönüp bir de kendinize bakmanızı öneririm.

Eşinizin x kişisiyleyim demek yerine hala çıktım çıkacam demesi yanlış evet. Amma velakin konu burdan apayrı yerlere uzamış. Burdan başlayıp boşanma mevzusuna nasıl geldiniz anlamadım açıkçası. Fazlaca büyütm

Eşinizin x kişisiyleyim demek yerine hala çıktım çıkıcam demesi yanlış evet. Amma velakin konu burdan apayrı yerlere uzamış. Burdan başlayıp boşanma mevzusuna nasıl geldiniz anlamadım açıkçası. Fazlaca büyütmüşsünüz bence olayları. Bu yüzden karar vermeden önce etraflıca düşünün. Siz madalyonun bir yüzüne bakıp celalleniyorsunuz ama unutmayın her madalyonun iki yüzü vardır.

bak bana neyi hatırlattın,ben yapım gereği saat işine çok aşırı önem veririm,bir dk beklemek bana ölüm gelir,kımseyı bekletmediğim için,biriyle yanıştım,10 dk ordayım dedi,55 dk sonra geldi,neyseki evde bekliyorum,aşağı ınıcem ama eğer sokakta bekliyor olsa ıdım,geri dönerdim,ama gelince güzelce izah ettim,zaman ayarlaması yap,neyse yıne yaptı huyu öleymiş,bir daha görüşmedım..yok geldım,geliyorum,köşeyi dönüyorum,çok ama çok sınır birşey benım için....bir kere orada yaşadığın buhranı anlıyorum,lakın kpmuşun bır kere,fren patlamışn,uzamış,ama aslında altında yatan neden sık sık yaptığı şeyın patlaması olmuş,bence bır şans daha ver tatlım,ama güzel güzel konuşma,lakın rahat olman,maddi manevi durumların senı daha dık yapıyor,eee haklsında,

Bu iliskide hakli yok.Sende eşinde hatali hatta ailelerin bu kadar müdahalesi dogru değil. Ben eski hayatinizi ozlediginizi ve bahanelerle bu evliliği bitirmek istediğinizi düşündüm. Size heryonuyle denk biriyle mutlu olursunuz

aynen öyle ya boşancam ya kabul etcem . ama ne boşanabiliyorum ne kabul ediyorum.
böyle cinnet geçir dur işte...

İlk olayda esin hatali, ne zaman gelecegini duzgunce soylemesi gerek.
Diger olayda sanki sen hatalisin gibi ama esin de az degil.
Simdi ben olsam bosanmam. O her kavgada anne evine kosan kocami yola getirmeye bakarim. Benim esim de en ufak kavgada duvarda biseyler kirar, babani ariyorum kizinin yaptiklarini bilsin derdi. Kavgalar da aynen boyle ottan seyler. Ben hep telkin ettim ne kavga ediyosak bu evin disina tasmasin dedim, duzeldi cok sukur. Ne kadar cocukca ya.
Esinin ailesinde de suc var, madem senle kavga ettigi icin onlarda kaldigini biliyorlar ogullarinin, niye gerisin geri gondermemisler? İnsan bi iki yatistirici soz soyler, gonderir evine.
Galiba esinin ailesine de yakin oturuyosun, ufaktan uzaklas.

hep böyle çok aksi misinizdir sende eşin de
gerçi sen kat ve kat ve pitipiti
ne kadar uzatmışsın!!

hatanın cogu sende ve bosanma noktasına getiren de sen olmussun.. agalık yapmıssın ama sölediklerini kendi bile kaldıramamıssın.. öfkeyle kalkıp zararla oturma geri vitese tak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…