yine mi keder ama artık yeter ! biz çok iyiydik :( şimdi tekrar boşanınnnnnnn mevzuları .

ha bak demeden geçmeyeyim erkeğin gevşek ağızlısı yuvayı çabuk bozar bu konuda haklısın

dün babamlar yanımızda o ortamda ettiğim kötü sözleri söylüyor ya sussana sen ne diyosun diyorum bunu bunu dedin bana diyor ...
dedim kp siz sinirlenince eşinizle kavga etmiyor musunuz allah aşkına babanızı annenisi arayıp karım bana bunu dedi şunu dedi mi diyorsunuz ya dedim. bu konuda öyle evet !

Anlattıklarını okuyunca sende kendimi gördüm. Çok bilmişlik ukalalık bencillik hepsi var . Eşin senden korkusundan yalan söylüyo. Benim eşimde aynı hep beni suçlar hak vermiyoda deyilim çok dır dır ediyorum. Öyle böyle 10 seneyi devirdim bide maddi sorunlarımızda var bizim. Bana sorarsan bu böyle gider düzelmez hep bi kavga gürültü . Kendimden biliyorum aynen devam onu düzeltmeye çalışayım derken kendin yıpranırsın.

kusura bakmayın ama ben bu olayda kabahatin sizde olduğunu düşünüyorum. evlilik öyle inada bindirilecek, ilk tartışmada hadi boşanalım denilecek bir olay değil ne yazık ki siz bunu anlayamamışsınız. ne var önce annemlere gidelim, ordan teyzemlere geçelim dediyse. aynı durumda siz olsanız kocanızı sürükleye sürükleye annenize götürürdünüz gelmek istemediğinde de kocam ailemi sevmiyo diye konu bile açardınız! bi yarım saat kaynanada oturmaya mı katlanamadınız da çocuk gibi büyükleri de araya katarak boşanmaya kalkıyorsunuz! kusura bakmayın ama ben eşinize acıdım sizin gibi bi dengesizle uğraşmak zorunda kaldığı için.

evet elle tutulur bişey yok . dün bize soruyorlar sebep ney hadi boşanın ama sebep ne diyolar.
elle tutulur anlatcak sebebimiz bile yok . sizi bile bunalttık baksanıza . babamlar verem oldu valla

oğlunun ağzına iki vurmuyor mu sen ne laf taşıyon diye.

Evlilik ciddi bir müessesedir. Bırakın geç geldi o oldu muhabbetini aranızda çok ciddi şeyler olmadığı sürece ailelerin bilmesine bile gerek yoktur. Yarın siz canım aşkım olursunuz ama ailelerin kafasında karşı tarafla ilgili soru işaretleri oluşur. HEr tartışmayı aileye yansıtmışsınız demekki adamlar da bıkmış yeter demişler. Bence haksız olan da sizsiniz. Ne olmuş geç geldiyse. Hemen velvele yapmanın ne gereği var. Hem de arkadaşı düzgün bir çocuktur diye belirtmişsiniz. Evlilikte bazı şeyleri size ters gelse bile gözardı edebilmelisiniz. Yoksa her gün böyle kavga edersiniz sonu hüsran olur.

Ey beybaba, iki çocuğu evlendirirseniz böyle olur diye not bırakıcam babanla kayın pederinin kapısına.
Yahu siz bi evlilik terapistine falan gitsenize? Saçma sapan bi yaşantınız var, eften püften kavgalar falan, evlilik terapisi denilen şey tam da böyle şeyler için zaten. Paranız yoksa da, madem anangilin durumu iyi, onlar versin terapi parasını, haftada 2-3 kez gidin.
Bunu yapmayacaksanız da boşanın yav.

boşanmak için sebep yok bence .İkinizde kendinize çeki düzen verin . Anadığım kadarıyla birbirinizi seviyorsun . Ufak şeyleri büyütüp çevrenizdekileride bıktırmışsınız.İnsanlarıda mutsuz etmeyin .Eşinizin dediği gibi neler var. Burada yazılanları okuyun anlarsınız.yada boşanın herkes rahat etsin.

burda herkes her yormu yapıyor iki saatir üstüme geliyorlar kimseye tek laf etmedim adam olcak kıza bile ! bana neler diyor
ama kmise sizin kadar küstah değil !
başkada bişey demiycem.

evet elle tutulur bişey yok . dün bize soruyorlar sebep ney hadi boşanın ama sebep ne diyolar.
elle tutulur anlatcak sebebimiz bile yok . sizi bile bunalttık baksanıza . babamlar verem oldu valla

Adamlar haksiz degil. Bi oturun ne istediginizi karsilikli konusun. Sinek ucsa neden uctu deyip kocanla bosanacaksin nerdeyse.. Boyle evlilik olmaz.. .

yalan söyledi diye kavga etmedin mi söyle işte sebep bu diye

Herikiniz de hatalısınız.
O herşeyi aileye aktarıyor siz de gereksiz fevrilik yapıyorsunuz.
O anlatmasın siz de fevri olmayın, anlaşırsınız.

kusura bakmayın ama siz bir evliliği yürütecek bir olgunlukta görünmüyorsunuz anlattığınız kadarıyla, eşinize her şeyi anlatıyor vs diyorsunuz ama bir tartışmada hemen aileleri birbirine katıyorsunuz. iki kişinin bir özel hayatı olmalı her tartışmada bu şekilde yapıyorsanız iki aileye yazık artık onlar da bıkmışlar farkındaysanız. hem boşanmak istemiyorsunuz hem de kp arayıp oğlunuzu gelin alın diyorsunuz. bu bir insan için de çok gurur kırıcı bence ailesine gelin alın demek. siz bu şekilde karı koca davranmaya devam ettikçe ailelerinizden size saygı duymalarını da beklemeyin.
ilişkinizi karı koca lackalastırmışsınız. umarım artık OLGUN kararlar alabilirsiniz.

katılıyorum bende de çok suç var

burda herkes her yormu yapıyor iki saatir üstüme geliyorlar kimseye tek laf etmedim adam olcak kıza bile ! bana neler diyor
ama kmise sizin kadar küstah değil !
başkada bişey demiycem.

adam olacak kıza bile heee

pardon ne dedim ki ben sana, herkese her lafı diyen ama kendine eleştiri yapılınca kırılan narin insanları anlamıyorum

hakaret mi ettim ne dedim

yalan söyledi diye kavga etmedin mi söyle işte sebep bu diye

dedim oda diyor kızım erkek adam nolmuş yarım saat geç gelmişse . bende dedim baba sorun geç gelmesi değil ki isterse sahur vakti gelsin bana geldim geliyorum diyip oyalamasın benim kızdığım tek bu dedim.
iki ucu boklu değnek bizim .
işin içinden çıkılmaz.
o analtsa o haklı ben anlatsam ben haklı öyle işte

ilginçsiniz ya
ortada geçerli bi sebep yok gerçekten,okurken bana ciddi manada saçma geldi
tavrınız çok çocuksu,liseli ergenler gibi yanlış anlamayın sakın
bi yuvayı dişi kuş yapar,sen eşine biraz daha ılımlı olumlu yanaşmayı denedin mi?yalan söylemesine kızdım diyosun belki de senin böyle tepkiler vereceğinden dolayı öyle demek zorunda kalmıştır.bilemiyorum yani,biraz iş sende bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…