yine mi keder ama artık yeter ! biz çok iyiydik :( şimdi tekrar boşanınnnnnnn mevzuları .

Kusura bakmayın da o eften püften dediğiniz sorunları siz büyütüp bu raddeye getirmişsiniz. Sizi hiç anlayışlı görmedim. Eğer 5 te eşinizle annesine gitseydiniz bu kadar buyumeyecekti olay. Bir de ona inat kalkıp abinizin yanınıza gitmeseydiniz. Bir de o eve geldiği halde kovmasaydınız. Bir de o konuşmaya çalıştığı halde ısrarla boşanalım demeseydiniz. Evlilik çocuk oyuncağı değil. En ufak bir şeyi büyütüp lafı her zaman boşanmaya getirirseniz kendim ettim kendim buldum dersiniz. Benim burdan gördüğüm (elbette sadece sizin anlatış şeklinizle) kaprisli ve tahammülsüz birisiniz. Eşiniz orta yolu bulmaya çalıştıkça inat edip büyütüyorsunuz küçük şeyleri. Artık sevgili değilsiniz. En ufak bir şeyde boşanalım diye inat etmemeniz lazım. Haliyle çevreniz de bıkmış bu tavırlarınızdan.

kediliiiii
aynı şeyi dün babamların yanında da dedim sen önce bi büyü ondan sonra evlenirsin dedim dün ona da dedim annenin eteğinden çıkınca koca olursun dedim. sanırım kabullenmeliyim bunu

Baska konun varmiydi senin? Sanki boyle bir konu hatirliyorum her kavgada annesini babasini arayan bi adam vardi. Neyse. Siz cok abartmissiniz gec geldi diye. O da hemen neden ailesini ariyor sacmalik. Oturun konusun ve bazi kararlar alin. Mesela siz esinizin ailesine gitmekten hazetmiyorsaniz, oyle zirt pirt gidilecek diye tutturmasin esiniz. Belirli zamanlarda kisa sureligine gidin olsun bitsin. Ve esiniz de her kavgada ailesini arama huyndan vazgecsin. Sizde biraz tahammulkar olmayi deneyin. En ufak olaylari buyutmemeyi ogrenin.

Bacım ciddi neden yok diyosan ortalığı niye böyle alevlendiriyosun

evet en büyük problem iletişimsizlik .

ya bu deveyi güdücen yada bu diyardan gidicen
yaa sen çok takmışşsın yok o böyle yaptı yok beğenmedi fotografı boşver
kapın kapandığında o evde siz varsınız
eşin bence kesinlikle eve geliyordu ama yolda arkadaşına takıldı muhabbetleri biz kadar uzar
erkeklerde çok uzun muhabbet ederler
bi şeyi bi kere yapıp susacaksın
sen konuşmadığında o senin ne düşündüğünü merak edicek
bu adam zaten her olayı ailesine yansıtıyor biliyorsun
bu büyütülecek konu değil ki
kaldı ki yalan söylememiş yol üstünde karşılaşıp muhabbet etmişler
bazı şeylerin basit açıklaması olabilir
bazen sadece kendi istediğin olsun istioyrsun diye düşünüyorum konularından
kesin karar diye bişey yok kimse senin hayatına yön veremez oturup düşün
eşini rahat bırak bi süre sonra tpış tıpış onu neden merak etmediğini sana soracak emin ol
kendini önemsemen iiçin einden geleni yapacak
sakinle az yaa

Valla kusura bakma ama senin suyun da çok sert. Gitmek istemiyosan aşkım evi toparlayayım da öyle çıkayım de, dur bi de duşumu alayım tertemiz gideyim şudur budur derken saat olur zaten 7 buçuk, ben kocamı çok seviyorum ama ayrılırsam da daha rahat yaşarım diyosun. Sen ne istiyosun allah aşkına? Adam konuşalım demiş kuyruğu dikmişsin. Kem burun kaf dağında hem gidersem geri dönüşü yok diye tutuşmuş durumdasın. Evlilik iki taraflı idare etmektir. İkinizin de kuyruğu dikse, ya biri indirecek ya da öbürününkini tatlı tatlı indirmesini bilecek. Çık git niye geldin diye direterek sen itmişsin bu konunun anneye babaya saçılması için. Kocanı seviyorsan tatlı tatlı getir onu lafına, yok ben ailemin imkanlarını isterim diyosan hiç uzatma

şimdi aileler bizden cevap bekliyor naptınız diye
gerçekten herkesi bıktırdık .
burda tek suçlu ben değilim eşim herşeyi yansıtıyor . ben babama anneme duyurmadığım halde gece babamı alıp gelmişler ...
susup bekliyim mi nolcak diye yoksa olayın sıcaklığıyla kesip bitireyim mi bilmiyorum. Allahım sonumuzu hayır etsin.
ortada bu akdar saçma basit sebepler varken bu hale gelmek üzüyor

Bence bu kadar eziyet yeter. Cidden yaslar kac? Bana daral geldi.
Bu ne ya? Evlilik bu, evlilik!!!
Yalan soylemis okey bunu kabul etmeyebilirsin ama iftara gitmemek de ne demek?
Siz boyle her seyi etrafınıza duyuracaksaniz bence de bosanin. Millet de bunalmistir artik..
Elle tutulur bir olay bile yok ya.
Bu okuduklarimdan adami yalan soylemeye siz itmissiniz gibi gozukuyor zaten....

Son düzenleyen: Moderatör:
piti piti araya çocuğu nasıl sıkıştırdın ben orasındayım..sen zaten evde bir çocuk besliyorsun,hatta sende çocuksun..bence BOŞAN ÇİFT!!

canım bende sen gibiydim ama aileler girmedi hiç o kadar boğmuşum ki adamı artık
bana yeter diyene kadar
sonra durdum dedim ki adam napıyor kumarı yok karı kızı yok
o yalanları ben yaratıyorum nefes aldırmıyorum şimdi
bıraktım boğmayı o kadar iyiyiz ki
eşin bitirmek istese emin ol çıkar gider
ben bu olaylardan böyle kurtuluyor aileler işin içine girince olayı boşanmadan atlatıp
normal senle yaşamına geri dönüyor
eminim buna sen bi sakinle aileni ve ailesini durdur
kayınpederin çok anlayışlı bence bana öyle geldi
eşinle yaptıkların için konuşmalısın
emin ol bu 1 hafta da çözülür boğulmassa

piti piti araya çocuğu nasıl sıkıştırdın ben orasındayım..sen zaten evde bir çocuk besliyorsun,hatta sende çocuksun..bence BOŞAN ÇİFT!!

kızmıyorum bu yoruma doğru sanırım ikimizde de evlilik olgunluğu yok ondan böyleyizz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…