yine mi keder ama artık yeter ! biz çok iyiydik :( şimdi tekrar boşanınnnnnnn mevzuları .

Bu konuda ne yazık ki duymak istekleriniz değil gerçekler size söylendi o yüzden tavrınız bu şekilde oluyor .Duymak istediklerinizi bırakın gerçeklere odaklanin .
Hayır sorun su ki haksız olabilirim kabul ediyorum fevriyim ama burda kadınlar toplanıp dertlesir bence ama topa tutuluyoruz sanki kocami aldattim ! Ben diyorum ki insan gibi yorum yapsın dengesiz salak aptal kim hangi hakla banabunları diyebilir ya. Abla gibi arkadaş gibi konusmak olmuyor mu burda !

Haklısınız

İsterse senin için dünyanın en kötü k.validesi olsun onun annesidir onun için değerlidir. Bırak kimi uyandırıyorsa uyandırsın. Sen onu kötüleyip ailesini konu ederek kavga çıkarttıkça seni ne kadar sevse de ailesini tutar savunur. Kavganın başı eve geç gelmesiyle başlamış ama gördüğüm kadarıyla başının etini yiyeceğin için doğruyu söylemek istememiştir. Evlilik demek bir olmak demek. Elbette ki aile akraba ziyaretlerinde birarada olacaksınız. Onlar sana ne yaptılar da bu kadar kinlisin bilemiyorum ama kocanı seviyorsan ailesinin de sizin hayatınızın bir parçası olacağını kabullenmen lazım
Gerekirse gittiğin yerde birkaç saat sıkıntıdan patla. Eşinin hatrı için bu kadarını yapsan ölmezsin. Böyle davranarak kocanın gözündeki değerini kendin kaybettiriyorsun. Bir de gerçekten boşanacaksan ağzına al o lafı. Flört değil bu ciddi bir durum. Aklında böyle bir şey varsa iyice düşün bir kere karar ver ve uygula. Eşinden boşanabilirsin, tekrar evlenebilirsin ama tutumun aynen devam ettikçe diğer evliliğin de bundan farklı olmaz.

Kusura bakma ama canim bastan sona sen haksizsin bu konuda bu konuda diyorum cunku eski konulari dolayisiyle sonrunlarinizi bilmiyorum ben uc bucuk yildir evliyim ve esinin soylediklerini ve yaptiklarini okurken hic bir art niyet gormedim sen biraz cocuksu ve cok kaprizli davraniyorsun esinin dedigi gibi ne kahir ne dert ceken kadinlar var hele bide kp aramak alin oglunuzu demek ne kadar ayip bence hem esine hem kp hemde kendi babana biraz daha saygili davran ve bu kadar abest seyleri buyutup kendini sorun cikarma evlilik fedakarlik sabir ve saygi istiyor ben bunlari bu haraketlerinde goremedim maddi durumdan bahsediyorsun buna kendin karar vericeksin eger parayi seciyorsan ayril yoksa esinin yaninda kal ve destek cik

Bi hiç uğruna boşanmış olacaksınız. Bazen siz bazen de eşiniz alttan alın azıcık.kim dört dörtlük bir eş ki.yoksa nasıl yürür.

Derdine derman olabilecek cevaplar yazdik. Seni pohpohlamadik. Hata ettik kusura bakma. Olaylara tarafsiz baktik.
Esinin akrabasi degiliz merak etme.
O kadar sinirlisin ki gul olsan dikeninden yanina yaklasilmaz.
Sen bu evliligi kurtarmak icin ne yapiyorsun kocani itmekten baska
Ben yazdiklarinda olumlu tek birsey goremedim.
Konun bence de kapatilsin ki
Kocana yaptigin simarikligi bize de daha fazla yapma. Biz cekemeyiz. Herkes dertli. Bi sen degil.

Eşinizin yalan söylememesi gerekirdi tabii..ama diğer kısımda pek haklı göremedim seni canım keşke o kadar buyutmeseydin esinizin teyzesine gidiyorsunuz annesigile geçip beraber gidelim demiş ne var ki bunda bizde öyle yaparız cocuklukla alakası yok ki ayrıca her kavganizi böyle sudan sebepler için tartışıp neden ailelere yansitiyorsunuz ki çok çocukça geldi biraz daha sakin olmayı deneyin ikinizde anlayışlı olun birbirinize.boşanmanın avantajını dusuneceginize kocaniza sarılın çünkü ortada boşanacak bi sebep göremedim

Ayrıca aran zda ne geçmiş olursa olsun dışarı belli etmeyin keşke eşlik etseydiniz iftarda. Gidilmicek bişey de yokmuş hani.ben sevmiyorum başkalarının yanında eşimle olan olumsuzlukları yansıtmayı .

Size rahat batmış. Anasi bacisi hic mi gitmeyecek. Su mübarek ramazan günü ne vardi sanki KV de 2 saat otursaydin?
Ayrıcaabinizle iftara hgitmeniz ayri bi terbiyesizlik. Neticede sizi teyzesi iftara cagirdi gitmeniz icap ederdi. Kocanizi ne kadar da zor duruma sokmussun yazik. Elin kizi gelir alir kocani huzur verir adama sonra sen de eyyle bakan arkalarından

Herkesi boş konuşmakla itham etmek yerine o tür yorumları bildirin gereken yapılır zaten.

bence bosanmayın . sıddet aldatma kumar kufur yok sadece anlasamadıgınız zmnlar oluyormus anlastıgınız zmanlarıda dusunun. tavrınız cok ıyı bosanırsan bosan ıyı demıssın yuz vermemıssın. o barısmak ıcın cabalasın baya burnu surtsun sen gerı adım atma bence yuz bulur.bı kere daha deneyın olmazsa o zmn bıtırın derım

O
Kurtarmak için kaç kere döndü nerden biliyorsunuz belkide tek sorun iftar değil belkide özelini acamıyor ben diger yazdıklarını okuyan biri olarak kesinlikle o insanla yasamasını istemem neden mi bir erkek anasına bu kadar düşkün olamaz kız değil o her kavgada babasına söyleyemez erkek dedigin çekinir bu kız söylemezken onun söylemesi tam anlamıyla sacmalık.

Bu kocanızın sağa sola laf taşıması ne olacak..
"Anneeeaaaaaa X bana vurduuuu üüüüüüüü"....

Devamını okumadım.
Yorumları da okumadım ama eminim yazan olmuştur.
Hem sorunlu bir evlilik yaşayıp hem de böyle eften püften şeylerden sıkıntı çıkartırsanız haksız olursunuz.
12 de aradı 1.30 da geldi. Ne var bunda? Kusura bakmayın suç sizde.
Canınız sıkılmış sorun yaratayım demişsiniz işin sonu boşanmaya gitmiş.
Ev yakın olabilir, uzak olabilir. Adamı sık boğaz edersen yakında boşanırsınız zaten.

Siz ailelerle çok yüz göz olmuşsunuz. ufak defek birbirinize attığınız tripler bile söylenmez ki anne babaya canım.Çocuk oyuncağı değil bu evlilik !

ne bicim insansin sen ya, pes diyorum.. dayak, ihanet gordu diye yanlis mi konusmus oluyo bu insanlar? nasil bu kadar kustah ve vicdansiz olabiliyosun? ben bosandim, dayak ihanet yoktu, senin gibi bi hasta ruhla evliydim, o yuzden bitti.. sayende, tavirlarina konularina baktikca rahatliyorum daha da, senin gibiler duzelmez.. ve sana bakarak evet, bizler mukemmel kadinlariz..
senin gibi korkak degiliz en azindan; bosancam diye kukreyip KK'da ağlak yapmiyoruz..
alintiladigim msjinla buz ettin beni kendine.. yazik..

ve cok buyuk konustun konu sahibi.. burda acilar cekmis kadinlari yaraladin.. kimsenin akibeti belli degil.. bunu unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…