yine mi keder ama artık yeter ! biz çok iyiydik :( şimdi tekrar boşanınnnnnnn mevzuları .

Annesiyle konuştuğu için yumuş yumuş denmedi... Annesini arayıp eşini şikayet ettiği için çekiştirdiği için dendi... Eskiden kadınlar yapardı bunu, burda ise konu sahibinin eşi yapıyor...

Eşi zaaflarına oynuyor, bunu görebiliyoruz.
Ancak onu sahibi eşini tanıyor, ailesiyle muhabbet derecesini biliyor.
Buna rağmen yoktan yere eşli davete ''eşim yok'' dersin diyerek gitmiyor, boşanacağız diyor,
eşi de bu bilgiyi ailesiyle paylaşınca eşini şikayet etmiş oluyor, öyle mi?

Aynı şey başıma geldi. Ama bu kadar uzatmadım. Bence siz ikinizde evliliğe uygun değilsiniz..

kaç yaşındasınız yaa, büyümeden evlenmeseydiniz keşke? evlilikten soğudum.biraz yapıcı olamaz mısın eşine karşı, neden her şeyi büyütüp içinden çıkılmaz hale getiriyorusn. böyle hayat geçmez ki

Hayır konu sırf bu değil, anladığım kadarıyla eşi bunu sürekli her tartışmalarında yapıyormuş... Zaten sırf bu konuda yapsa neyse... bir önceki mesajımda da hep konu sahibini eleştirdim yaptıkların tutarsız diye...

Ya su aaaaaa olmadi simdi bosan en iyisi diyenleri anlamiyorum sanki hic kavga etmiyolar esleriyle...hic hatalari olmuyo.dorrt dortluk kadinlar ve ealeride onlara tapiyo...
Piti piti bunlari evliligimizin ilk 2 yilinda bende cok yasadim once ailem diyen bi adamla evliydim.ben ana evinden cikip kendi ailemi kurmaya calisiyosam erkekte ana baba evinden cikacak.hele ailesine olaylari aksettirmesi cok kotu.benimkide yapti zamaninda....simdi yanlisti diyo.ama aileler malesef unutmuyo olumsuzluklari....iftar saatinden once gitmenin emri vakisi bile olmamali....
Ben benim ailem eskide kaldi senin ailen eskide kaldi biz ayri bi yuvayiz.saygi her zaman duymak zorundayim ama aileni sevmemi istiyosan bana baski yapma ters tepiyo derdim.zamanla o da ogrendi.ilk aylar annemlerde kalalim bu gece diyen bi adamla evliydim ben....sanki kendi yatagimiz yok... zaten icinden gelmeden gorusunce insanin yuzu gulmuyoki.....
Sana tavsiyem esine sahip cik.al katsina beni zorlama zamana birakalim ben ailene zaten saygi duyuyorum ama bana psikolojik baski yapio iyice sogutma onlardan de...onu sevdigini belli et surekli......tatli dille halletmeye calis ama caktirmadanda istemezsen yapmayacagini vurgula

Annesini alsin koluna deme...bazi erkekler koca olmayi cok sonra ogreniyo....annesi koluna taksa sen mutlumu olcaksin.ne kadar sinirlensende o senin sevdigin adamsa tut kolundan elalemi sevindirme......

Ne bicim insansin ya olaylari icinden cikilmaz hale getirmissin. Ben kimseyi sallamam havasindasin simariklik yapiyosun. Ne demek abinlerle gitmek ya senin iftara davetli oldugun bi yer var. Ayip adam mahcup olmustur di hic mi dusunmedin ? Ay sinirim tepeme cikti valla. Bukadar baskici olursan etrafindakiler hep seni idare edecek yalan soyleyeceklerdir unutma.

Öncekimkonularınızı bilmiyorum ama şu konunuzu okuyunca pireyi deve yaptığınızı düşündüm açıkçası. Böyle ufak tefek şeyler için evliliğinizi bitirmeyi düşünebiliyorsanız evlenmekle hata etmişsiniz zaten. Eşinize karşı pek anlayışlı değilsiniz. Biraz sakin olun, pire için yorgan yakmayın derim.

Konu sahibi, senden su an tek ricam, yapılan yorumlarla kavga etmeyi bırakıp kendinde de hata araman.. Bizlere kendini ispat etmek zorunda değilsin, aciklama yapip durma.. Kimse kimsenin düşmanı da değil burada.. Ne alaka yani.. 'Sen haklisin, devam et' desek çok mu isine \evliligine yarayacaktı? 'Bak bak nasıl ustume gelmisler' modundan çıkıp söylenenlere kulak verirsen, belki hayrına olur..

Aynen katılıyorum...

Yanlış anlama ama bi tartışma boşanmaya kadar gelmemeli benim eşimde ufak tefek yalan söyler ama şu şekilde nerdesin dedimde geldim gelicem diye geçiştirir arkadaslarıylayken.evet eşin bi yalan söylemiş onun cezalandırmanın birsürü yolu var sacma olmuş yani gitler bosancam demeler heleki sen git ben gelmiyorum demeler bi erkek olsam eşim sizin gibi yapsa ilk ben boşarım onu dahada yüzüne bakmam yani

Bi evlilik terapistine gidip uzman desteği alabilirsiniz,bu sayede pek çok çift evliliklerini kurtarabiliyor..Karşılıklı inatlaşmalar,güç savaşları saygının önüne geçmiş ne yazık ki.İki tarafta da hatalar var,iftara gitmeyerek eşinizi ailesi ve akrabalarına karşı çok zor durumda bırakmışsınız.Kol kırılır yeni içinde kalır diye bi söz vardır,kavga etmiş olsanız bile gitseydiniz bi kaç saat durup gelseydiniz keşke..Ayrıca kayınpederinize karşı bu kadar kolay boşanma lafı etmeniz,fevri davranmanız pek hoş gelmedi bana açıkçası..Kesinlikle destek almalısınız,özellikle aile mahremiyeti konusunda..

can9

aileleri bile bıktırmışsınız bu çok kötü bişey size güvenleri kalmamış artık

üzgünüm ama her ne kadar eşiniz kızdığınız bir şeyi yapmış olsada, durumu bu noktaya getiren sizsiniz. Eğer evliliğinizi düzelmek istiyorsanız, düzeltende siz olmalısınız. ben sizin durumunuzu, haklı iken haksız duruma düşmek gibi görüyorum.

canım kusura bakma ama suçun büyüğü sende kadın dediğin biraz idareci yapıcı olacak adamı delirtmişsin onun yalan söylemesi doğru değil tamam ama belkide senin tavır yapacağını düşündüğü için yalana başvurdu sen adama boşan defol git diyorsun sonrada seviyorum diyorsun ayrıca sen adamı ailesi ve senin aranda sıkıştırıp bırakmışsın bazı erkekler annesine çok düşkün olur bence çok rahatsız edici değil sana karsı kocalık görevlerini tamamlıyorsa senin yerini ayrı annesinin yerini ayrı tutuyor ise daha ne isterki insan ayrıca evlendikten sonra sadece kocanla değil ailesiylede evleniyosun tabiri caiz ise bir çok sorumluluklar alıyorsun kocan öyle dediyse git hiç büyütme emin ol ilerde bir gün çok pişman olursun ölümlü dünya yarın bir gün eşini kaybedebilirsin kalbini kırmaya değermi hiç sen evinde mutlu ol huzurlu ol aranızdan sevgi saygı hoş görü eksik olmasın gerisi hiç bence hersey olur su akar yatağını bulur sen anlattığın kadarıyla eşinin gözünde yıkıcı durumdasın erkekler evlilikte yapıcı kadın isterler çok fazla sorumluluk var biliyorum biz kadınlara düşen ama yapması çok basit sakin ol hoşgörülü ol saygınızı elden bırakmayın saygı biterse sevgi hiçbirseye yaramıyo senin için dua edicem... bence eşinden özür dile ve kendine çeki düzen ver canım ilerde pişman olacağın şeyler yapma rabbim sizin yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah

evlılık bukadar basıt seylerı kaldırmazkı
bu ne o sunu dedı o bunu dedı
esınden ayrı ıftar mı olur
aılesıne gıttı dıye deger mı

bende sandım adam hergun dovuyor elınden parasını alıyor ustune bıde aldatıyor
allah ıyılıgınızı versın ya
duzeltın bence
gerekırse aıle terapıstıne gıdınız

Sen eşini sevmiyorsun, sevsen bu kadar kavgada eşine yalniz iftara gitme, mahcubiyetini yasatmazdin.... Hic empati yaptın mi, sen eşinin yerinde olsan, o annenin iftarina gelmeseydi, tek gitmek zorunda kalsaydin ne hissederdin....
Herkes kavga ediyor, tartışıyor, hic unutmam bir kez evde misafir varken tartışmıştik, kırgın olmamıza rağmen sabah hic birşey yok gibi devam ettik, kol kırılır yen içinde kalır..... Sevgi emek vermektir, emeğin içine bu fedakarlıklar da dahil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…