sevgili anneler.kızım 6 aylık ve 4 kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. önceleri ağızdan antibiyotik kullandık baktılar mikroba hiç etki göstermiyor bu sefer iğnelere başladık.ilk seferde 250 ml lik 6 iğne olduk.sonra kültür verdik tekrar. sanki hiç iğne olmamış gibi 2 gün sonra tekrar üredi mikrop. doktorumuz bu sefer 500 ml 10 adet iğne verdi. ilacın adı zinnat çok yaktı bebeğimin bacağını. o kadar korktuki iğnelerden altını bile açtırmıyor artık. tekrar 2 gün sonra kültür verdik.bu kadar olur yine üredi mikrop. doktor bu sefer sonda ile aldı idrarı.belki idrar torbası ile alırken mikrop bulaşmıştır diye. kendi aldığındada mikrop çıktı.şimdi netten laboratuvar sonuçlarına baktım.yine üremiş.emin olmak için 2 kez ultrasonda böbreklerine baktılar.böbrekler temiz bişey yok dediler.artık yeter dedim ve hastanemi değiştirdim.tekrar iğne olmasına razı olmadım.araştırma hastanesine git dediler. çarşamba marmara üniversitesi hastanesinden randevu aldım.sondalı film yapılacak.inşallah kuzumun canı yanmaz.o da bende hastanelerden bıktık.haftada 2 gün hastanedeyiz. sizin bebişlerde (özellikle kız çocuklarında) bu illet hastalığa yakalanan varmı? yok oluyor tekrar ürüyor.anlamadık gitti.