- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
-
- Konu Sahibi zeynepelam
Allah yardımcın olsun. Ben de senin gibiydim. Oğlum 7 aylıktı kızıma hamile kaldığımda. Çok zor ama biraz büyütünce rahatlıyorsun. Eşine çok iş düşüyor.Benimde 10 aylık oğlum var.3 ayrılıkta hamileyim.bazen cokk pişman oluyorum.cunki halsiz kalıyorum ve kendimi kısıtlanmış hissediyorum.oğlumda fazla ilgileniyorumbazende iyiki hamileyim diyorum peşpeşe doğurup daha sonra 2 çocuğuyla doya doya vakit geçiririm diyorum.yani karışık duydulardayim
İyiki yazdın bana zor oluyo dini.pekiyi vijdan olarak nasıl rahatladın.oğlumu pek kucagima alamıyorum hep halsiz be bulantılarımAllah yardımcın olsun. Ben de senin gibiydim. Oğlum 7 aylıktı kızıma hamile kaldığımda. Çok zor ama biraz büyütünce rahatlıyorsun. Eşine çok iş düşüyor.
Ben hamileysem hesaplarıma göre 1 yaşına kadar emzirebilirm dogumda ilk bebegimle ayni donemve denk gelicek zaten
canım hemen doktora görün. benim bi yakınım hamile kaldı aynı senin gibi doğum sonrası ve hatırladığım kadarıyla doktoru emzirmemesini sütünün bebeği zehirleyeceğini söylemişti (doğru olmayabilir aklıma bu geldi direk nedense) zaten bebekler anneleri hamileyse emmeyi reddediyor diye biliyorum süt farklı mı geliyormuş ne doktora gitmende fayda var hem sen hem de bebeğin için hayırlısı ne diyelim
Valla vicdan azabı hafifleyerekte olsa devam ediyor. Benim hamileliğim bulantısız falan geçtiği için biraz daha rahattım. 2 sene sonra rahat edersin biraz. Çok uzun gibi gelir şimdi ama 2 çocukla nasıl geçtiğini anlamazsın :)İyiki yazdın bana zor oluyo dini.pekiyi vijdan olarak nasıl rahatladın.oğlumu pek kucagima alamıyorum hep halsiz be bulantılarımdoğunca içindemi geçen kalkacak bide.bide son soru nezaman sora rahatlığı insan tesekkurler
bu çok yanlış bir bilgi lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin yabancı ülkelerde insanlar ard arda çocuk yapıyorlar ki kardeşleri birlikte emzirebilsinler hatta bunun bir adı vardı da unuttum.
adet olduğumuzda da sütün tadı değişiyor o hormonlardan
ayrıca anne çok iyi ve sağlıklı beslendiği sürece hem hamilelik sürdürebilir hem de emzirebilir.
o nasıl doktormuş öyle kocakarı gibi zehirler filan!
bakınız hamileyken emzirebilme konusunda bilimsel makale http://www.journals.istanbul.edu.tr/iuitfd/article/view/5000071898
düzeltme: hatırladım tandem nursing :)