yine mi hamileyim :(

Keşke yerine ben hamile kalabilsem... o kadar şansınız ki farkında değilsiniz bizim gibi acı çekmeyenler anlamaz evlat hasretini . O yüzden başlık yazarken 'yinemi hamileyimm ' yazmayın lütfen ısrarla girip okumicam üzülmicem diye cabaladim ama yine girip yazdım ne yazikki

Canim benim Rabbim tez zamanda versin sana bebisini sıkma canını daha genc kizliga ilk adimlarida doktorlar bana rahmin zayif hamile kalsanda bebegini tasiyamazsin düşer diyorlardi vallahi hoplafim zipladim calistim Allah ol de olur inşallah olucaktir seninde.. Guzel düşün ve tam teslimiyetle inan olur.

Sağol canım inşallah duaların için teşekkürler . Seninde gönlünden geçen neyse o çıkar insallah

korunurken olsa anlıcaz, sen hem önlemini alma hemde hamilemiyim diye üzül, biz napalım şimdi bu saçma duruma
inşallah hamilee değilsindir benim gibi çok isteyenlerin olsun önce

Emzirmeyi doguna bir hafta kala kesiyor bazıları niçin kestirdi acaba benimde korkum o aslında çünkü yalanci meme bile almiyor kizim hep meme ile birlikte uyuyor kalkiyor buda aslında cok hosuma gidiyor
Ben hamileyken 3 ay daha emzirdim.
Oglum 21 aylikti birakmak istedigim icin biraktim.
Yeterli vitamin alirsan hic bir sakincasi yok.
Hatta ikisini birlikte bile emzirebilirsin.
Tek kotu yani, bebegin ilk dogdugunda onun icin cok faydali olan kolastrum sutunden faydalanamayacak.
O sebeple 7 ayin biterken kesersin 1 yasina kadar emmis olur oglun.
Ben yurtdisindayim hamileyken emzirilmez lafini bi turklerden duyuyorum

Ya ikidir yazmayim diyip es gecmeye caliziyorum ama dayanamadim. Yanlis anlamayin polemik konusu da yapmak istemem. Herkesin derdi kendinedir bir de konuyu okuyunca da hak verdim kendinizce tabi ki ciddi bir durum ama basligi degistirseniz keske
inanin biz bu basliklarin tersine o kadar alistik ki yine mi olmuyor olmadi ne zmaan olacak. Basligi okudugum anda hamile oldugum halde icim burkuldu. Rabbim olmayanlara ver. ''Gelen misafirin cocugunun camda biraktigi parmak izini silmeye kiyamayan insanlara ver''( bir arkadasin konusuydu umarim kizmaz okudugumdan beri duamda ) diye dua ettim. Icim ciz etti. Ki Elhamdulillah hamileyim Rabbim kucagima almayi da nasib etsin ama tum denemelere tedavilere ragmen hamile kalamayan insanlarin duygularive kendi surecim kabardi icimde :-(
neyse sizin de hakkinizda hayirlisi olsun

Ben geberiyorum bebisim olsun diye allah keske verse arka arkaya ben de dogursam;(oyle uzuldum ki basliginizi gorunce icim sizladi
Daha guzel iste cocugunuza kardes aralari da az olursa daha kolay buyuyuverirler birlikte

benim gibi evlat için yananları anladığın için ve bu başlığa halimizi anlayıp üzüldüğün için Allah razı olsun
hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun bebeğini

Benim ablamla aramda 1 yaş var. Aynı ay doğumluyuz. Yani 2.5 3 aylıkken annem hamile kalmış. O zamanlar çok zorlanmışlar birimizi babam birimizi annem sallarmış ayağında. Ama bizim için muhteşem bir şey tabii ki. Ablam değil arkadaşım :)

benim gibi evlat için yananları anladığın için ve bu başlığa halimizi anlayıp üzüldüğün için Allah razı olsun
hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun bebeğini
amin canim Allah razi olsun. Rabbim en kisa zamanda sizlere de sirin saglikli hayirli evlatlar nasib etsin.
anlamazmiyim. Kac yildir maddi manevi cekiyorum cekiyoruz. Ama iste hersey imtihan olmasi da olmamasi da. Rabbim evlatlarla yada yokluguyla sinamasin bizleri.

Evet bu ilginc bende bir pro. Yazisinda okumustum dogumdan bir hafta once kesince dogum yaklaştığı icin beden o sütü üreTiyrmus. ve dedign gibi iki cocuk da emzirilebiliyor Diye biliyorum bnde.

Ben geberiyorum bebisim olsun diye allah keske verse arka arkaya ben de dogursam;(oyle uzuldum ki basliginizi gorunce icim sizladi
Daha guzel iste cocugunuza kardes aralari da az olursa daha kolay buyuyuverirler birlikte
şikayet etmiyorum sadece tekrar belirteyim kızımla iyi kaliteli bir vakit gecirebilirmiym ikinci wbebek olursada onla ilgilenebilirmym nasil olur aralarndaki iletism yada ben ikisinede yetebilirmiym aslinda kendimi asla düşünmüyorum sadece çocuklarım açısındn üzüntü duyuyorum lakin yanlış anlaşıldım. Konuyu acmamda sebep böyle durumda kalan annelerden akıl almak fikir edinmek her konuda

Evet bu ilginc bende bir pro. Yazisinda okumustum dogumdan bir hafta once kesince dogum yaklaştığı icin beden o sütü üreTiyrmus. ve dedign gibi iki cocuk da emzirilebiliyor Diye biliyorum bnde.
Hamileyken cocuk emzirilmez diye bi sey yokki. Bu merden cikti

Teoride oyle ama pratikte mumkun degil.
1 hafta once sutten kesersen buyugu bunalima girer. Zaten hayatinda buyuk bir degisiklik olacak.
O sebeple en az 2 ay once kesilmeli.
Sutten kesmek basli basina bir travma oluyor zaten.

Canım korunma konusuna hiç girmeyeceğim. Benim de bebeğim var 5 aylık büyük de 2.5 yaşında. Olan anneye oluyor öncesinde 4 4 lük ilgilenirken yarım gün çalışsam bile 6 ayı bulantiyla geçen hamilelikte oğlumun altını bile degistiremedim aylarca. İkimizin de aç kaldığı günler çok oldu Allahtan annem vardı. Olmuşsa ne güzel ama olmadıysa bundan sonra tedbiri al ilk ve son sayfayı okudum hamile misin anlamadım da. Sen yipranacaksin ama sonra herşey düzelecek. 5 ay içinde bizim herseyimiz düzene girdi küçük 2.5 aylıkken büyüğü wc ye bile alistirdim. Hamile olduğumu öğrenince kestim sütten ben çeşitli görüşler var ama zaten oğlum 19 ay emmisti ben yeterli gördüğüm için zaten hamilelik planlamistim. Önündeki 1 sene zor ama sonrası çok kolay geçecek. Allah gönlüne göre versin

Dedigim gibi canim bence senin icin daha iyi olur ikisiyle birden daha rahat buyutursun

Teoride oyle ama pratikte mumkun degil.
1 hafta once sutten kesersen buyugu bunalima girer. Zaten hayatinda buyuk bir degisiklik olacak.
O sebeple en az 2 ay once kesilmeli.
Sutten kesmek basli basina bir travma oluyor zaten.
Ama tamamiyle kesmiycem dogumdan sonra emzirmeye devam edebilirim böyle biliyorum ama iyice ataraştırırim lakin durum daha kesin degil olursa detaylı arastitma yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…