- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
-
- Konu Sahibi zeynepelam
Aslına bakarsan esimin bu konuda yanımda olup olmaması pekde umrumda değil tamam bir çocuğu babasız büyütmek zor ama doldurulabilir dede ile dayı ile çünkü ilk cocuguma hamile iken istemiyordu ve yanımda olmadı ve ben kararımdan vazgecmedim e şimdi kizi icin ölüp bitiyor ve ikinci çocuğu da istiyor lakin ona güvenip te çocuk yapmiyorum çünkü ilkinde tek basinaydim
sanki kızımla arama girecek gibi koca karinla ona nasıl sarılicam nasıl kucagima alicam ve Emzirmek aramizdaki en kutsal bag bundan mahrum kalmayi düşünmek beni cok üzüyorBence korkma kendini hazırlamaya bak, sonuçta aldırmayı düşünmüyorsun ki bencede doğru yapıyorsun o yüznden kendini sıkmadan bu güzel fikre alıştır.. Onlarla geçireceğin her an kaliteli an diye düşünüyorum 1 olsun 5 olsun, aynı anda olsun..
Ya buna cevap veremiyorum ama sadece nötrüm çünkü geçmişten siyrilamiyorum aslında siyrilamadigim derin sözler olaylar var beynimde ve kalbimde hasar yaratan.hamilelik oncesi sonrasi insanlarin kaldiramiyacaklari şeyler çok yaşadım.inan etkisiz silik bir babadansa dede,abi, dayı çok daha iyidir! çok doğru bir noktaya parmak bastın. boşanmayı düşünüyor musun hiç? önceki konunda mutsuz olduğunu yazmışsın
Ya buna cevap veremiyorum ama sadece nötrüm çünkü geçmişten siyrilamiyorum aslında siyrilamadigim derin sözler olaylar var beynimde ve kalbimde hasar yaratan.
Gerçekten üslubunu bayıldım ve sözlerin beni yureklendirdi kaygılarımi sildi çok ama çok teşekkür ediyorum.. böyle dusumemistim onlar güçlü bir bag ile kardeş olucaklar.Öyle söyleme bak bu şuanki karamsarlığından kaynaklı. Halbuki sen herşeyini ikiye böleceksin.Düşünsene normalde anneler nekadar kutsaldır sen ekstra emek vererek büyüteceksin onları, kardeş sevgisini sonuna kadar en dipten ikiz gibi yaşayacaklar.Ne kadar hoş düşüncesi ne kadar heyecan verici bir durum.Bence korkma sen ekstra övgüyü hak edecek bir anne ol.Ve öyle yaşat bebeklerini.
Emzirmeyi doguna bir hafta kala kesiyor bazıları niçin kestirdi acaba benimde korkum o aslında çünkü yalanci meme bile almiyor kizim hep meme ile birlikte uyuyor kalkiyor buda aslında cok hosuma gidiyorKızıma hamile kaldığımda oğlum 7 aylıktı. 16 ay var aralarında. İlk zamanlar çok zordu evet ama 2 sene çekeceksin zorluğunu. Şimdi biri 2 biri 3,5 yaşında beraber oynamaya başladılar. Bende aldırmayı hiç düşünmemiştim. İyi ki doğurmuşum prensesimi. Kafana takılan şeyleri cevaplarım. Ben hamile kaldığımda doktorum emzirmeyi kestirmişti.
Cok tesekkur ederim gerçekten canım çok rahatlattin beni öylemi değilsem bile hamile olasim geldi :) ve dedigin gibi en güzel yanı birbirlerine arkadaş olmaları o kasiyer kızı bende yürekten alkışladım hem çalışıp hem iki cocuga ayni anda bakmak bu tamamiyle gücün göstergesi masallah diyeyimm..Elbette öyle olacak,ben böyle bir anne tanısam emin ol anneliğine bir kez daha saygı duyardım. Keza benim yaşadığım yerde öyle bir anne var çok genç üstelik çalışan kasiyer bir kızcağız aralarında sanıyorum 1 yada 1 bucuk yaş vardır çünkü hemen hamile kaldı. Çalıştığı yere yakın ev tuttu o ev ile market arasında bir mekik dokuyuşu var anlatamam sana.Ben ve tüm mahalleli onun nasıl bir anne olduğunu konuşur. İki koluna alıp dolaştırması o çocukları birbirleriyle hiç bir arkadaşa ihtiyaç duymadan oynamaları kendilerine yetmeleri beni hep imrendirmiştir.. Emin ol sen her ikisinede birden yeteceksin. Anneliğin ne kadar kutsal birşey olduğunu onlarda daha şimdiden hissedecekler, sen onlara yetmeye çalıştıkca..Annelik kolay değil herkese verilen bir lüks asla değil, sen çok ama çok şanslısın..Ve çok mutlu bir anne olacaksın ben inanıyorum :)
Eklemez olurmuyum sizden gaz almaya devam edersem 23 yas bitti 24 girdik 3 4 5 yaparım :) cocukta yaparım kariyerde :)İnşallah hamilesindir demiyorum, sonuçta bu tamamen içten gelmeli ama eğer kazayla kalırsan ben adına şimdiden çok mutlu oldum. Umarım sonucu buraya eklersin :)
Kader kısmet hersey aslında gazlarda bir problem yoktur sadece vakti saati gelmemistir :) yeterki mutlu ol mutlu dplu bir beraberlikle sonuclandin ömründe gec erken farketmezBen 30 oldu hala evlenmedim aldığım gazlarla, demek gazlarda bir problem var :) Hadi hayırlısı bakalım takipteyim :)
evet öyle inşallah seninde güzel haberlerini en hayırlı şekilde alırız yeterki bütün hayatın mutlulukla geçsinÖyle tabi herşey kader kısmet, ona inancım sonsuz.. İlle olsun diye evlenilmez dedik, vakti zamanı var demek ki..Hayırlısı olsunda geç olsun hiç sorun değil..
Yaaa bütün topiklerdee görüyorsunuz ki hamile kalamamaktan dert yanan binlerce kadın yüzlerce topik var. Bende onlardan biri olarak sizin bu off yinemi hamileyim püf yine hamileyim gibi basliklariniz bizi uzuyor böyle dertmis gibi davrandiginizda yada burun kivirdiginizda o an konu sahibinin saçını başını yolmak istiyorum