Yine mesele araba

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.384
6.083
35
Merhaba hanımlar bilenler bilir arabamı sattım Ağustos ayından bu yana arabasizim. Beklediğim bir kaç yerden para vardı geldi de şükür bu ay. Ama eşim hiç bu işin peşine düşmüyor. Kendi arabası var rahatı yerinde ben annemin kardeşlerimin arabasını mecbur kalıp kullanıyorum ve bu durumdan da rahatsızım. Sonuçta araba herkesin eli ayağı artık.

İstediğim c sınıf bir suv. Sıfır da bakmıyorum illa ama elimdeki para maksimum 1450. Esim de biliyor bunu zaten olduğu destek bunun içinde sadece 150 bin kalanı benim birikimim sattığım arabam filan.

Kaç gündür gel galerileri gezelim araba bakalım diyorum oralı değil. Bugün güya bakmış tamam diyor karar verdim bunu alacağız. Söylediği araba hatchback. Sinir etti beni ya. O paraya SUV da alınıyor başka modellere bakalım diyorum. İncigine cincigine araba araştırıyorum adam yattığı yerden abuk sabuk arabaları söylüyor. Deli etti beni gece gece ya.

Kendi başıma gidip baksam bile almaya çekiniyorum. Sonra sıkıntı çıkarırsa araba sen aldın bunu diyecek çünkü.

Gidip kendi başıma halledeyim mi, ne yapayım kararsız kaldım.

Baban kardeşin vs arabadan anlayan yok mu ? Al yanına götür secenegi 2-3 e indir eşine de bu üç secenek var buna daha yakınım ama sen ne dersin bir de sen bak vs de beğendiğini al geç.

Arabada netleşme. X arabayı istiyorum demek işi zorlaştırıyor. Karşına çıkanların arasından beğen. Şunu beğendim ekspere götürelim de eşine beraber gidin

Kendi başıma gidip baksam bile almaya çekiniyorum. Sonra sıkıntı çıkarırsa araba sen aldın bunu diyecek çünkü.

Umarım sıkıntısız uzun yıllar keyfinizce sağlıkla sürersiniz yeni alacağınız aracı.
Ama velev ki, korktuğunuz oldu, bir sıkıntı çıktı, sen aldın bunu, dedi.
Döner sakince bakar, evet ben aldım, der, devam edersiniz hayatınıza.

Hevesinizi paylaşmadığı, ihtiyacınızı ciddiye almadığı yetmiyor, bir de böyle konuşunca, çok haklısınız, insan sinir olur. Bence, bir kaç seneçek belirleyin, randevuları alın, eşinize bildirin. Seçtiğiniz araçları beğenmese bile artık dahil olmuş olur, süreç hızlanır.

Seni teselli eder mi bilmem ama ilgisizlik nasıl kötüyse fazla ilgi de aşırı kötü. Yakın zamanda arabamızı değiştirdik eşim gece gündüz ilan baktı hiçbir arabayı beğenmedi kafayı yiyecektim artık. En sonunda şansımıza iyi bir araç iyi fiyata denk geldi de koştur koştur gidip aldık yoksa adamı boğazlamama az kalmıştı.

Bence eşinize danışmayı bırakmamakla birlikte çevrenizde bu işlerden anlayan birilerine beğendiğiniz araçların ilanlarını atıp fikirlerini sorabilirsiniz.

Merhabalar bende bu ara arabamı değiştirmek için bakınıyorum. Benzer sorunlar bende de var maalesef. Kendım araştırdım bende 1450 ye sıfır araçta bulabilirsin. Citröen c4 ve c4x ler o civarda elektiriklisi daha uygun hatta. ben skoda kamıq istiyorum. Biraz indirimim de var üstelik 250 bin 12 ay 0,99 faizle kredisi da var. Ama bende arada kalan kısmı tamamlayamıyorum ve eşim tahmin edeceğin üzere hiç yanaşmıyor. Bende sinirlenip kapattım konuyu. Dünde kendisi gelmiş bi çin markasından bahsediyor. Erkeklerle iletişim zor. Sen ne istediğini belirle bayiden randevu al gerekirse bıkac kez git gel. Sonrada hadi de. Bizimki bu durumda el mecbur bana katılıyor. Sende dene....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…