- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doktor sendeki faliküler faz eksikliğini hangi testleri yaparak anladı benimde adetim bitiyo ama sonrasında kahverengi akıntılarım 7-8 gün daha sürüyo sonra adetime yine 7-8 gün kala adet öncesi gelen koyu kıvamlı kahverengi tonlu akıntı varya ondan gelmeye bailıyo adet oluyom ama aradaki kahverengi akıntılar sinirimi bozuyo.yani bir adetten diğer adet dönemine kadar bana kalan temiz günüm ancak 1 hafta kadar(((bende de senin hastalığından mı varda doktorum anlamıyo mu acaba diye düşünüyorum...hormonlarına mı baktı da anladı doktorun?
selamlar
benim adetim biteli 2 hfta oldu. yaklaşık bi haftadırda kahverengi leke geliyo :S bekarım.yalnız bnde hipotiroidi var yeni çıktı 2 hftadır ilaç kullanıorum.malum tiroit hormonal bi durum.acaba bu lekelerin sebebi kullandığım ilaç yada tiroidimin yükselmesi olabilir mi?pzrtesi randevu alıcam kadın hastalıklarından bakalım ne çıkcak insn tedirgin oluo
kızlar bana yardımcı olacak birisi var mı..?? aralık ayının 15 de adet oldum ve 21 de adetim bitti. bu ayın 9 da azar azar kanamam oldu ve aralıklar la devam ediyor. ağır bişey kaldırdığımda kanamam artıyor. bununla birlikte kasıklarımda ağrı ve az bişey yediğimde hemen midem bulanıyo hiç böyle bişey başına gelen oldu mu yarın doktora gidecem gidene kadar neden olduğunu öğrenene kadar içim içimi yiyor bana yardım edin...