yine kum mu döküyorumm :(((

beyzanuro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
195
35
34
arkaaslar hamileyken en son kum dökmüstüm cok sancili ve afedersiniz kucük tuvaleti cok zorluyo . acaba yine kummu dökuyorum ayni belirtiler adette olmadim hamilemyim ki acep. kum normal de de dökuleblyomu ben hamileyken dökmustum de bu knuda pek bi bilgim yok yardimci olurmusunzzzz güzel hatunlar

Ben yasamadim ama babamdan biluyorum bu kum dokmeyi.acisina.dayanamayip agliyodu.hastanede agri kesici yaptiriyodu.evse.ixtikleri kesmeyince.adetiniz.kac gun gectiki belirtileriniz sadece agrimi

Ben yasamadim ama babamdan biluyorum bu kum dokmeyi.acisina.dayanamayip agliyodu.hastanede agri kesici yaptiriyodu.evse.ixtikleri kesmeyince.adetiniz.kac gun gectiki belirtileriniz sadece agrimi

agrim var bıçak saplaması gbi agrilar bde adetim 15 gun gecikti. artı idrarimi yapyrum cok afedersiniz son aninda aşırı acyo sanci gbi agri ve hep sanki sıkışıgim hic btmyo gbi cok sık da idrara çkyrum (

Ade tiniz 15 gün geçmiş bence bo gebelik testi yapın hem aklınızda bişi olmaz bide Kum dökme çok agrili oluyoo çok geçmiş olsun

Hamilelik ile kum dökmenin bir alakası yoktur. Size öyle denk gelmiş bu yüzden hamileyken kum dökmüşsünüz ama adetiniz 15 gün geciktiyse bir doktora gitmenin vakti gelmiş demektir.

agrim var bıçak saplaması gbi agrilar bde adetim 15 gun gecikti. artı idrarimi yapyrum cok afedersiniz son aninda aşırı acyo sanci gbi agri ve hep sanki sıkışıgim hic btmyo gbi cok sık da idrara çkyrum (
Idrar yolu enf.olbilir.bende olmustum cunku .ama 15gun gecmis evde yapsanda hamilelik varsa cikar zaten.bence yapki varsa dr. Gidersin
bunun dis grbelok falanida var.boyle seylerde zaman cok onemli bence.eger test yaparsan sonucida buraya yazarmisin

tabki sonuclari ni buraya yazarim kizlarr cok sagolun cok aci cekyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…