• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yine kuaför faciası

MeriSu

Oh Papatya!
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
562
35
318
Daha önce bahsetmiştim.6 aylık bir oğlum olduğu için yaklaşık 15 aydır saçımı boyamadım. saçımın yarısı altın sarı yarısı kestaneydi.eşimin ısrarıyla kuaföre gittim.katalogda igoranın 8.45i beğendim tamam dedi yıkadı baktım saçım koyu bi enk oldu kızdım tabi uçları farklı diye kapatıcı boya sürdüm 15 güne istediğin renk olur dedi.8 gün oldu hergün yıkamama rağmen aynı.napsam arkadaşlar koyu renk çok boğdu beni.nasıl kırarım rengi koyu sarıya yakın olur mu?

Son düzenleme:
kızlar yok mu bi cevap veren ya :2:

Eklentiler

• $16022011541.jpg
    $16022011541.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 119
güzel kaliteli bir kuafore git cnm yada arkadaslarının bildigi guvendigi birine bu sacı cok guzel duzeltirler sen bile şaşırırsın ....

Son düzenleme:
bu gittiğim kuaför ilçenin en iyisi 120 lira verdim bu kafayaa!tavsiye üstüne gittim zaten.

hala boyamadım renk hiç akmadı.nasıl değiştiririm açıcısız?

en açık sarılara boya açıcı olmasn diyosan yada daha dogal bı yontem olan beyaz veya yesıl sabunla saçlarını yıkamayı dene işine yarayablr

elma sirkeside rengi akıtıyo arkadaşlar bakım yapayım derken öğrendim ....

kokusu çok güzel değil tabiki evde yapıcan zaten yıkayınca koku falan kalmıyo canım :34:

Evde saçlarla uğraşmak çok zor bede kuaför zedelerden biri olduğum için saçımı açtırma hevesim tuttu kendim yapacağım evde dedim baya uğraştırdı ama sonuca az kaldı şuan dinlenmede saçlarım eğer sende diyosan yok gitmem kuafore boyaların açıcılarını kullanabilirsin yada arkadaşların dediği gibi beyaz sabun papatya suyu gibi doğal yontemleri deneyebilirsin.

geçmiş olsun canım hem baya para vermişsin hem de istediğin gibi olmamış. beyaz sabun rengi akıtıyo diyolar kk kızları onu bi denesen. tekrar kuaföre gitmeyi düşünüyomusun. daha bir hafta olmuş biraz daha dayanabilsen en azından sarı olan yerler açılır. anacım boyada koyu yani düşünüyorum ne kadar akabilir diye. hiç olmadı gidip sarı attırırsın madem seviyosun :16:

bence sen kadın değilde erkek olan kuaförlere git. bayan olanlar artık nedendir bilinmez her zaman saçımı mafetmişlerdir. erkekler daha iyi yapıyor bu işi bence erkek olan bir bayan kuaförüne gidin bundan sonra :)
vede renk olayına gelince eczanede 3 4 tlye gliserin satılıyor. ıslak saçınıza durulanmayan saç kremi ile gliserini masaj yaparak saçınıza uygulayın. 20 saat felan bekletin durulayın 1 ton açılır. ne kadar daha açmak istiyorsanız 20 saat daha bekletin 1ton daha açılsın öyle öyle bulun istediğiniz rengi. yıpranmasın istiyorsanız en doğal yöntem bu :) sabun deseniz 1 2 aya anca akıtıyor. papatya deseniz bu havada güneş yok boya deseniz yıpratır felan yani :) siz benim dediğimi bir düşünün bence :)

bence sen kadın değilde erkek olan kuaförlere git. bayan olanlar artık nedendir bilinmez her zaman saçımı mafetmişlerdir. erkekler daha iyi yapıyor bu işi bence erkek olan bir bayan kuaförüne gidin bundan sonra :)
vede renk olayına gelince eczanede 3 4 tlye gliserin satılıyor. ıslak saçınıza durulanmayan saç kremi ile gliserini masaj yaparak saçınıza uygulayın. 20 saat felan bekletin durulayın 1 ton açılır. ne kadar daha açmak istiyorsanız 20 saat daha bekletin 1ton daha açılsın öyle öyle bulun istediğiniz rengi. yıpranmasın istiyorsanız en doğal yöntem bu :) sabun deseniz 1 2 aya anca akıtıyor. papatya deseniz bu havada güneş yok boya deseniz yıpratır felan yani :) siz benim dediğimi bir düşünün bence :)

teşekkürler bu yöntemler için,gliserini hiç dyumamıştım..

bu gittiğim kuaför erkek,üstelik buranın en iyi kuaförü diye ün yapmış. Açıcı istemiyorum çünkü turunculaştırıyo ama boya olabilir öneriniz. H.içi çalışıyorum gliserin için zamanım olmaz, h.sonu geziyoruz. Bana bu rengi değiştirebilecek daha altınımsı yada karamelimsi yapıcak boyalar tavsiye ederseniz çok sevinirim! :45:

benimde saçım senin gibi yarısı sarı yarısı kestaneydi ama kuaföre gitmek istemedim çünkü saçım açılmaktan çok yıprandı.önce bir çikolata kahve aldım boyadım sarının üstüne süper oldu.sonra 2 hafta geçince tekrar karamel aldım heryerini boyadım sonuç süper.keşke hiç kuaföre gitmeseydin.inan saçlarım kendine geldi şu an bal rengiyle karamel arası uçlardada çok hafif sarılar görünmeye başladı çok hoş oldu.

saçlarını koyu boyamış kuaför ve daha 10 günlük bişey. biraz daha akmasını bekledikten sonra açık kumrala boyayabilirsin. sonra da yavaş yavaş açarsın. şimdi boya tutmayabilir açıcı kullanmadan. sabrın sonu selamet :34: sakin ol :45: ya da git kuaförü gırtlakla yani gitmiş iyice bi koyulaştırmış :47:

benimde saçım senin gibi yarısı sarı yarısı kestaneydi ama kuaföre gitmek istemedim çünkü saçım açılmaktan çok yıprandı.önce bir çikolata kahve aldım boyadım sarının üstüne süper oldu.sonra 2 hafta geçince tekrar karamel aldım heryerini boyadım sonuç süper.keşke hiç kuaföre gitmeseydin.inan saçlarım kendine geldi şu an bal rengiyle karamel arası uçlardada çok hafif sarılar görünmeye başladı çok hoş oldu.

Karamel ne marka no kaç?

Back