Evet çok fevrisin cevaplarında bile bir sinir var sonuna kadar haklısın ama bu kadar fevri davranma sakin kalmaya çalış.öyle tükendim ki
bu konu bikere ailesinin yanında geçti ve herkes bana arkadaş yüzünden mi boşancaksın muamelesi yaptı . amadurum o değil ki anlatamıyorum. sanırım benim sakin olmam gereeeekkkkkkkkkkkk çok gerginim gergin melehat offf
Kocanızı kapıya atmışsınız, tırnaklamışsınız birtek bağırdı diye suçlu o oluyo öyle mi? Hım.Kadınları da anlamak zor iş aslında bazen erkeklere acıyorum
Evet çok fevrisin cevaplarında bile bir sinir var sonuna kadar haklısın ama bu kadar fevri davranma sakin kalmaya çalış.
Kusura bakma istediğin cevabı verip pohpohlayamadık affet asdfdlskaraları okumadığın için böyle konuşman normal hııı peki cınım
geriyor beni burdaki bayanlaaaar bilip bilmeden konuşmaları. off stres atmaya girdim stres oldum iyice
Kusura bakma istediğin cevabı verip pohpohlayamadık affet asdfdlsk
O zaman sizde düzgün yazın
Onjektif bir gözle okuyun ilk konuyu bakın kim hatalı
Sittib sayfa okuyup sizin yorumlarınızı aramak zorunda değiliz
İlk yazdığınıza göre suçlusunuz işte
Ben kvalideni hanımlığına ve tatlılığına bayıldım.. Kadıncağız ortayı bulmaya çalışıyor.. Benimki olsa kendi arıza çıkarırdı direkt zatenBu aralar buraya üye olduktan sonra okadar sık kavgalarımız oldu ki sanki konu açayım diye malzeme çıkarıyor adam bana( neyse hemen konuya geleyim;
ALt komşumdan pek hazetmiyor eşim biraz dedikoducu bi tip ayarı olmayan bi tip gece 11 de de bişey sormak için arar falan eşimde hiç sevmez böyle şeyleri görüşme diyip duruyor ama ben seviyorum kızı yani kimsesi yok buralarda 2 çocuğu var biri yeni doğdu evden çıkamıyor .. neyseeeeeee ben geçen bi kaç gün önce ona indim. saat 9 gibi indim halılarımı indirdim yıkamaya vercekti kendi halılarıyla birlikte. eşim geç geliyor yani 10 bçuuk gibi geliyor işten , saat 10 a geliyordu dedim ben çıkıyım çayımı demliyim
eve çıktım ki eşim merdivenlerde oturmuş aprtmanda beni bekliyor ! elimde de kek tabağı kız kek yapmış ondan verdi banada içeri girmemizle avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu adamın ! bağırma noldu ki alttan geldiğimi gördün duydun sokaktan mı geliyorum ki bu tepkin ney dedim birbirimize girdik çok kavga ettik defol git dedim bu eve bidaha gelme attım kapıyakapıyıda kilitledim çaldı çaldı kapıyı açmadım . o gece işyerinde yatmış .
ertesi gün hiiiç konuşmadık eve yine gelmediannesine gitmiş .
dün anensi çağırdı beni dışarı çıktık ; dedim anne benim nerden geldiğim belli değilmide bukadar tepki veriyor napmışım ya dedim , işte kızım o kadını sevmiyor eşin neden gidiyorsun eve gelmiş evde yoksun sinirlenmiş . dedim evde yokum ama nerdeyim yani sokaktan gelmedim ki görüyor nerden geldiğimi . . onu evden kovduğuma çok üzülmüş bilmem ne . birde şeyben onun kolunu falan yrttım tırnakladım ((((
diyoki kızım yakıştıramadım saana insan eşinin kolunu öyle yapar mı o sana vurdumu hayır nasıl yaptın bunu , dedim nerdeyse iftira atıyor bana nerden geldiğim belli değil miş gibi neden bağrıp rezil ediyor bizi dedim
ikinizde eşşeksiniz dedi(( haklısın dedim. konuşmuyorz eşimle çok üzülüyorum . dün sahuru bile ayrı ayrı yaptık . benle konuşmuyor konuş benle dedim ne düşünyorsun ayrılalım ozaman ddim , benim bişey düşündüğüm yok ayrılmak isteyen gider davasını açar dedi . daha bana bişey deeme dedi (
ben napcam bilmiyorum ben miyim hatalı napcam adam yüzüme bakmıyor ama bence o suçlu yani...
Bu aralar buraya üye olduktan sonra okadar sık kavgalarımız oldu ki sanki konu açayım diye malzeme çıkarıyor adam bana( neyse hemen konuya geleyim;
ALt komşumdan pek hazetmiyor eşim biraz dedikoducu bi tip ayarı olmayan bi tip gece 11 de de bişey sormak için arar falan eşimde hiç sevmez böyle şeyleri görüşme diyip duruyor ama ben seviyorum kızı yani kimsesi yok buralarda 2 çocuğu var biri yeni doğdu evden çıkamıyor .. neyseeeeeee ben geçen bi kaç gün önce ona indim. saat 9 gibi indim halılarımı indirdim yıkamaya vercekti kendi halılarıyla birlikte. eşim geç geliyor yani 10 bçuuk gibi geliyor işten , saat 10 a geliyordu dedim ben çıkıyım çayımı demliyim
eve çıktım ki eşim merdivenlerde oturmuş aprtmanda beni bekliyor ! elimde de kek tabağı kız kek yapmış ondan verdi banada içeri girmemizle avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu adamın ! bağırma noldu ki alttan geldiğimi gördün duydun sokaktan mı geliyorum ki bu tepkin ney dedim birbirimize girdik çok kavga ettik defol git dedim bu eve bidaha gelme attım kapıyakapıyıda kilitledim çaldı çaldı kapıyı açmadım . o gece işyerinde yatmış .
ertesi gün hiiiç konuşmadık eve yine gelmediannesine gitmiş .
dün anensi çağırdı beni dışarı çıktık ; dedim anne benim nerden geldiğim belli değilmide bukadar tepki veriyor napmışım ya dedim , işte kızım o kadını sevmiyor eşin neden gidiyorsun eve gelmiş evde yoksun sinirlenmiş . dedim evde yokum ama nerdeyim yani sokaktan gelmedim ki görüyor nerden geldiğimi . . onu evden kovduğuma çok üzülmüş bilmem ne . birde şeyben onun kolunu falan yrttım tırnakladım ((((
diyoki kızım yakıştıramadım saana insan eşinin kolunu öyle yapar mı o sana vurdumu hayır nasıl yaptın bunu , dedim nerdeyse iftira atıyor bana nerden geldiğim belli değil miş gibi neden bağrıp rezil ediyor bizi dedim
ikinizde eşşeksiniz dedi(( haklısın dedim. konuşmuyorz eşimle çok üzülüyorum . dün sahuru bile ayrı ayrı yaptık . benle konuşmuyor konuş benle dedim ne düşünyorsun ayrılalım ozaman ddim , benim bişey düşündüğüm yok ayrılmak isteyen gider davasını açar dedi . daha bana bişey deeme dedi (
ben napcam bilmiyorum ben miyim hatalı napcam adam yüzüme bakmıyor ama bence o suçlu yani...
Bu adam kapıya konulmayı hak etmiş. İnsan hangi sinir karısına " git o kadının kocasından çocuk yap" haddini verir. Bunu okuyunca çok hak verdim size..
canım bende yükses sese gelemem orada sinirlenip kapıya atman ya da kocanın koluna saldırman normal olabilir belkidegeriyor beni burdaki bayanlaaaar bilip bilmeden konuşmaları. off stres atmaya girdim stres oldum iyice
Bence haklısın sonuna kadar iyide yapmışsın cesaretinden dolayı tebrik ederim.Okadar bağırmasına gelince egosu zedelenmiş belliki.sorun senin nerden geldiğin değil sorun sözünü dinletmek istemesi sana hükmetmek istemesi aslında erkekleri idare etmek çok kolay ama biz beceremiyoruz.Diyet yaparken nasıl irade meselesi ise bu iş de irade sabır meselesi.
Tamam aşkım senin fikirlerinde önemli diyeceksin bir süre mesafe koyacaksın ama karşı tarafıda kırmadan yoğunum komşum gelemiyorum aramışsın duymamışım yada bende şimdi çıkıyorum bir yere gitmem gerekiyor falan...gibi bu arada eşinede söyle mesafe koydum tatlım haberin olsun ama bilki senin fikrine saygı duyduğum için.Daha sonra sıkıldım görüşecek kimse yok izin versende bir kahve içsem yada sen yokken davet etsem ara sıra diye izin iste.Ozaman onure olurlar beyefendiler şimdi izin vermese erkekliğe yakışmaz.gönülsüz peki derler.hepsi bu zamanlada herşey netleşir.evden kovman şöle iyi bir dahaki sefere ders olur.sevgisinden eminsen de denemek için bile olsa boşanalım deme bir daha.üzülecek bir şey yok sadece sana söz dinletemediğinin düşünüyor egosu zedelenmiş canını sıkma boşuna hepsi geçer herşey düzelir .birde şuna dikkat ettimde ramazana bir iki gün kala şeytan kol geziyor ailelerde bizde geleneksel ramazana bir gün kala kavga ederiz iş arkadaşlarımla da konuştuk onlarda da durum her zaman böleymiş.
hem de cart diye çiziyor kimileri gelip birde burda koca suçluyor elm :)Adam suclu muclu değil, hoslanmıyor bu tarz vıcık vıcık ilişkilerden demek ki.
Onların arkadaşlarına karışma hakkını kendimizde görüyoruz ama bize yapılanca tırnaklarımızı cıkarıveriyoruz.