YİNE kocam :( bukez daha ciddi kavgalarımız var .

Evet çok fevrisin cevaplarında bile bir sinir var sonuna kadar haklısın ama bu kadar fevri davranma sakin kalmaya çalış.

Kocanızı kapıya atmışsınız, tırnaklamışsınız birtek bağırdı diye suçlu o oluyo öyle mi? Hım. Kadınları da anlamak zor iş aslında bazen erkeklere acıyorum

Kocanızı kapıya atmışsınız, tırnaklamışsınız birtek bağırdı diye suçlu o oluyo öyle mi? Hım. Kadınları da anlamak zor iş aslında bazen erkeklere acıyorum

araları okumadığın için böyle konuşman normal hııı peki cınım

Evet çok fevrisin cevaplarında bile bir sinir var sonuna kadar haklısın ama bu kadar fevri davranma sakin kalmaya çalış.

geriyor beni burdaki bayanlaaaar bilip bilmeden konuşmaları. off stres atmaya girdim stres oldum iyice

bnce eşinizi bir dinleyin bazen erkekler daha farklı şeyleri görebiliyor belki hoşlanmadığı bir hareket yapmıştır kadın ve eşiniz şahit olmuştur başkaları yüzünden huzurunuzu bozmayın huzr kolay kazanılmıyor tabiki tavrınızı koyun o şekilde gelip bağırması yanlış ama farzedekin aynı durumda eşiniz var istemediğiniz biriyle görüşüyor ne yapardınız bunu düşünün ona da böyle yaklaşın hatasını anlasın sizde kendinizden bazı konularda ödün verin ki günü geldiğinde söyleyecek sözünüz olsun umarım tatlılıkla halledebilirsiniz

Bu adam kapıya konulmayı hak etmiş. İnsan hangi sinir karısına " git o kadının kocasından çocuk yap" haddini verir. Bunu okuyunca çok hak verdim size..

O zaman sizde düzgün yazın
Onjektif bir gözle okuyun ilk konuyu bakın kim hatalı
Sittib sayfa okuyup sizin yorumlarınızı aramak zorunda değiliz
İlk yazdığınıza göre suçlusunuz işte

ben kendimi bildiğim için konuyu sinirle açtım öyle buncaaaaa detayı yazamadım yazmak aklıma gelmedi yani . eşim öyle eve geldide her gece ben komşudaymışım gibi anlamanız gerekmezdi

Ben kvalideni hanımlığına ve tatlılığına bayıldım.. Kadıncağız ortayı bulmaya çalışıyor.. Benimki olsa kendi arıza çıkarırdı direkt zaten

Bence haklısın sonuna kadar iyide yapmışsın cesaretinden dolayı tebrik ederim.Okadar bağırmasına gelince egosu zedelenmiş belliki.sorun senin nerden geldiğin değil sorun sözünü dinletmek istemesi sana hükmetmek istemesi aslında erkekleri idare etmek çok kolay ama biz beceremiyoruz.Diyet yaparken nasıl irade meselesi ise bu iş de irade sabır meselesi.
Tamam aşkım senin fikirlerinde önemli diyeceksin bir süre mesafe koyacaksın ama karşı tarafıda kırmadan yoğunum komşum gelemiyorum aramışsın duymamışım yada bende şimdi çıkıyorum bir yere gitmem gerekiyor falan...gibi bu arada eşinede söyle mesafe koydum tatlım haberin olsun ama bilki senin fikrine saygı duyduğum için.Daha sonra sıkıldım görüşecek kimse yok izin versende bir kahve içsem yada sen yokken davet etsem ara sıra diye izin iste.Ozaman onure olurlar beyefendiler şimdi izin vermese erkekliğe yakışmaz.gönülsüz peki derler.hepsi bu zamanlada herşey netleşir.evden kovman şöle iyi bir dahaki sefere ders olur.sevgisinden eminsen de denemek için bile olsa boşanalım deme bir daha.üzülecek bir şey yok sadece sana söz dinletemediğinin düşünüyor egosu zedelenmiş canını sıkma boşuna hepsi geçer herşey düzelir .birde şuna dikkat ettimde ramazana bir iki gün kala şeytan kol geziyor ailelerde bizde geleneksel ramazana bir gün kala kavga ederiz iş arkadaşlarımla da konuştuk onlarda da durum her zaman böleymiş.

Bu adam kapıya konulmayı hak etmiş. İnsan hangi sinir karısına " git o kadının kocasından çocuk yap" haddini verir. Bunu okuyunca çok hak verdim size..

ben yazmak istemedim burda herkes bayan destek olurlar diye ama söylettiler bana herşeyi . bende detayına kadar anlattım herşeyii eşimi okuyanlar zaten evet sen haklısın diyo okumayanlarda sazan gibi yazıyor bla bla bla diye. umrum değil

geriyor beni burdaki bayanlaaaar bilip bilmeden konuşmaları. off stres atmaya girdim stres oldum iyice
canım bende yükses sese gelemem orada sinirlenip kapıya atman ya da kocanın koluna saldırman normal olabilir belkide
ama seninde hatan var tabi biraz görüşmemeye çalış hemde dedikoducuymuş
senin cep telefonun yok mu yahu eşin eve gelince anahtarıda yoksa seni arasaydı ya
merdivene oturup kendi kendini doldurmuş resmen saçmalık
kaç yıllık evlisin
kaç yaşlarındasınız ?

Bence sen haksız değilsin. Koskoca kadınlarız kimle konuşup kimle konuşmayacağımıza eşlerimiz karar veremez. Karşıdaki insandan bize zarar geleceğini düşünüp yapsa anlarım ki onda da tepki bu olmamalı. Yani eşine söylenmeyecek sözler söylenmemeli. Eve gelip arkadaşının şu yanlışı var ya düzeltmesi için uyar yada görüşme diyebilirdi. Ama böyle bir durum da yok. Ben seni kesinlikle haksız bulmadım. Biz kocalarımızın izin verdiği ölçüde sosyal ilişkilerimizi ayarlacak kadar mı kişilik yoksunuyuz. Üstelik bir sürü mesajınızda kadını tanımadığından tamamen kıskançlığından yaptığını belirtmişsin. Eşin çok hatalı davranmış. Özür dilemesi senden af dilemesi gerek o. Kocan düzgün tepki verseydi, konuşmaya çalışsaydı zaten kapıya atmazdın Onun hakaretlerine o sinirle o tepki normal. Kimse eşini aşağılama hakkına sahip değil.

Ben seni anlıyorum ve hak veriyorum hiltyn.
benzer şeyleri bende yaşadım çok bunaltıcı bir durum gerçekten.
1 tanecik normal erkek arkadaşım vardı onunla görüşemiyoruz şimdi.
burda ki arkadaşlardan kaçı acaba kocası "git başka adamdan çocuk yap" derse "ay canım niye öyle dedin bak gel şu köşede sessizce tartışalım" der.
insanın nevri dönüyor yahu sen ne hakla bana böyle bir ithamda bulunabilirsin diye.
olay komşuya gitmek değil olay özgürlüklerin kısıtlanması.
görüşmezsin olur biter tabi bu kadar kolay ama bu kezde kısıtlanmış olmanın verdiği yılmışlık hissi ne olacak.

gerçekten durum bu bana dediklerini yaptıramıyor diye deliriyor . ama dedikleri saçma sapan şeyler çünkü ben canım biz cafeye bara gidiyoruz gece gelirim demiyorum ki ne bu buakdar hükmetme merağı ? benim yapı mbu değil ki beni biliyordu çalışan ayakları üstünde duran kararlı hatta tabiri caizze cadı bi bi kız olduğumu biliyordu erkek gibi kız derler bana hep ki oda bunu hep der. sen tek kalsan korkmazsın sana bişey olmaz falan der hep. ben o oyunları falan beceremiyroum k ibi süre tamam canım diyip politika yapamıyorum yani anlatabildim mi.
belki bende hatalıyım çok baskın karakterliyim erkekler gelemiyor buna evlilikte.

hem de cart diye çiziyor kimileri gelip birde burda koca suçluyor elm :)
kadın burda aynı muameleyi görse boşan diyecek birsürü insan olur

bide bu kapıya atmak nedir yaaa

böyle birşey hemen ayrılalım mı o zaman demek yerine zamana bırakmanız ve ılıman yaklaşmanız gerekirdi.. ayrılalım sözünde çok yanlış buldum sizi
evet adam haksız ama kavga etmişsiniz zamana bırak illa ki hemen canım cicim olmak zorunda değilsiniz
illa ki konuşmak isterseniz de böyle birşey için birbirimizi kırdığımıza değer mi... nereden geldiğim belli niye beni yaralamak için bağırmak yerine sakince sadece kendimiz duyacağımız şekilde konuşsaydık bu şekilde çok üzülüyorum diyebilirsdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…