- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
Senden farklı değilim parmakla sayılacak kadar arkadaşım var ama hepsi evli eşleriyle akşamları bi araya geliyoruz.. Açıkcası ben gündüz oturmalarından çook zevk almıyorum belki ondan eşime hee diyorum geçiyorum... Komşum zaten yok hepsi çok yaşlı bana göre değil ....anca kızım ben evde oturuyoruz yada çıkıp parka gidiyoruz ....senin durumun daha farklı tabiii ama yazarken bile agresifliğiniz üstünüzde .... Ne diyelim iyi yapmışsın haklısın diyelim için rahatlar belkiiii ....çünkü insanlar duymak istedikleri şeyleri duyunca mutlu oluyorlar...
Valla ikinizde biraz suçlusunuz. Ama hatanın büyüğü sizde çünkü bu adamın böyle olduğunu bile bile evlendiniz onunla.
Mesela şöyle yapsanız oturup konuşsanız evde bunalıyorum, bi insan yüzü görmek, iki çift laf etmek ferahlamak istiyorum deseniz.
Birde benim nişanlımda etrafımdan bir çok insanı silmemi istedi ama sebeplerini anlatarak. Örn. Bak x böyle böyle biri etrafta insanlar hep onun hakkında böyle konuşuyor. Onunla görüşme. Evine gelirse gönderemezsin tabi ama dışarda onunla gezmeye gitme, evine gitme gibi...
Sizde sorun eşinize neden görüşmemi istemiyorsun diye.
Ayrıca erkeklerin çoğu karanlık çöktükten sonra eşinin evde olmasını ister. Sizde gündüz görüşün istediğinizle.
Ama mutlaka oturup konuşun dogru düzgün. Bağırıp çağırarak, evden kovarak, tırnak geçirerek olmaz bu işler.
Son birşey daha o kadar geç saatte arkadaşla görüşmeyin o saatleri birbirinize ayırın.
Hııımmm o zaman gerçekten haklısın al karşına konuş biraz sosyal olalım ikimizede iyi gelir arkadaşlarımıza gidip gelelim evde otur otur rutin bir hayat ikimizide yıpratır gibi konuş .... hatta belki defalarca konuşmuşsundur ama bu seferde onun ailesinin önünde konuş ben herkesle konuşayım demiyorum ki birlikte gidip geleceğimiz arkadaşlıklar kuralım de anneside bu dediklerine şahit olsun.....yok benim içimi bunlar rahatlatmaz malesef. evet hala çok gerginim. ama bak diyosun ki eşleriyle bir araya geliyoruz bizim o bile yoooook . bazen kardeşinin kocası kardeşi böyle bi çift toplantısı olabiliyor okadar. inanın boğuluuyorum
Belki o komşunuzda sizin görmediğiniz ama eşinizin gördüğü bir şeyler vardır. Görüştürmek istememesinin başka ne sebebi olabilir kii?
anneniz babanız bile diyemez tepkinizi görmesi iyi olmuşbenim kocamda olsa kimse bana öyle laflar diyemezdi napıyım kocam haklıdır ne derse peki beymi diyim ?
haklısın katılıyorum canım egemenlik kurmak istiyor ama ben egemenlik altına pek giremiyorum . sıkıntııı[/QUOTE
egemenlik açısından demiyorum,sadece bir müddet isteklerini kabul et,sonra zaten istediyini yaparsın,çünki dediklerini yaparsan tam olarak güvenini kazanırsın,sonradan daha az karışmaya başlar.Sen öyle yaptıkça o da senin istediklerini yapacak emin ol...
Hııımmm o zaman gerçekten haklısın al karşına konuş biraz sosyal olalım ikimizede iyi gelir arkadaşlarımıza gidip gelelim evde otur otur rutin bir hayat ikimizide yıpratır gibi konuş .... hatta belki defalarca konuşmuşsundur ama bu seferde onun ailesinin önünde konuş ben herkesle konuşayım demiyorum ki birlikte gidip geleceğimiz arkadaşlıklar kuralım de anneside bu dediklerine şahit olsun.....
anneniz babanız bile diyemez tepkinizi görmesi iyi olmuş
Telefonu yok mu bu adamın gelince arayıp neredesin diyemiyor mu?
Bence tavrını koymakla iyi yapmışsın.
maalesef karşılıklı kötü olmuş.azcık fazla gösterdim sanırım ama bende açtığı dil yarası daha fazladır kendi yaralarına bakıp benimkini anlasn bi zahmet. yoruyor beni bu adam
ilk evlendiğim yıllarda benim eşimde seninki gibiydi.bende çok boğuldum tüm arkadaşlarım gitti.teyzeme bile gitmemi istemiyordu.en iyi arkadaşımı kaybettim falan.hep dedim ki sonunda birbirimize kalacak olanız en iyisi suyuna gideyim.sonra ne olduğunu anlamadan bende ona dönüştüm.ben dönüşünce o rahatsız olmaya başladı.kendi yaptıklarını unutup bana hastalıklı muamelesi filan yapmaya başladı.maalesef bende fabrika ayarlarıma dönemiyorum.adam sayesinde hayatımdan oldum anlayacağınız.ilacım yok kendime size bir şey diyeyim.
maalesef karşılıklı kötü olmuş.
Bence başlığı yine kocam değil yine ben yapın.
Kocanız sizden bir şey istemiş
Kocanız yerine o kadını tercih etmişsiniz
Neymiş kimi kimsesi yokmuş
Tebrikler artık sizinde kocanız yok
Komşuyka birbirinizi tesekki edersiniz arittık
Haklısın bırak anlasın hatasını öküz. Hiç alttan alma tırnakladığın için özür dilersin onun dışında bir suçun yok.yok sırf olay çıkartmak için bahane işte. hayır bide inanın benim ayakkabılarımı komşumda görüyor illaki sesimide duyuordur. kapıyı tıklat deki canım geldim hadi eve. sonra eve çık deki bidaha böyle bişeyle karşılaşmak istemiyorum de kız sessizce tartış benle. ama bunu yapması için karşımda insan olmalıydı ....
Haklısın bırak anlasın hatasını öküz. Hiç alttan alma tırnakladığın için özür dilersin onun dışında bir suçun yok.