YİNE kocam :( bukez daha ciddi kavgalarımız var .

bunu yaptığı üçüncü kişi. daha öncede feysten hep mesajlaşıyorum diye arkadaşıma mesaj yazdı feysten karımla bukadar konuşma diye. ondan garipsemedim ben bunu bekliyordum

Cnm sende haklisin esinle konuş gönlünü al önce sonrada ona haksız olduğu taraflarını anlat ama konuşarak yoksa bu şekilde bi yere varamazsiniz birburinizi hirpalamayin bosuna

konuşmuyoruz hiç b ugün iftara gelir mi hazırlıyım mı masamı onu bile bilmiyorum

Aynen oyle cok haklisiniz benimkide aynen bu türden. ama ben alistim galiba daha 10 aylik evliyiz, 3 senelik de sevgililik donemimiz oldu ben onu bu sekilde kabullendim en basindan, sonradan ortaya cikan bir ozellide degil anlayacagin

insan artık ettiği pis laflara bile alışıyor sanki çok iğrenç bi durum . diyor diyor e böyle demiştin diyorum biliyosun sinirle dedim asla böyle düşünmüyorum diyor amaaan ((

Zor valla canım benm nişanlmında öyle çevresi yoktur iş ev hafta sonu bi benle gezer ama bana hiç karşmaz ben arkadşlarmla kahvaltlara sinemaya heryere giderim. 6 yıldr tanşyruz hep böyleydi inş evlenncede böyle gider ama
düşündüm de eşinle ayrı arkadşlarınla ayrı paylaşımn olur bu konuyu derinlemesine konuşun onunla kendize özel bi gününz olsa sadece bi gün bile nefes alırsınız en azndan .

ne güzel biz çoktan aştık bunları !!
biribimize hertürlü lafı diyip aa sinirle dedik hadi barışalım .... mide bulandırıcı bişey bende yedieremiiyorum ama işte ne boşanıyor ne insan olabiliyoruz
bence herşeye baştan başlamaya çalışın, böyle kıra döke nereye kadar... o saygı sınırını bir kere aştın mı gerisi çok kolay ilerliyor demek ki

Ne kadar süredir evlisiniz? Benim eşimde ilk evlendiğimiz zamanlar aynı düşüncedeydi ama zamanla normale döndü. İlk heyecan galiba o ikiz gibi bir arada olup birbirimizden başka kimseye zaman ayırmak istememek. Çünkü ilk senenin sonunda konuşa konuşa normale döndü şimdi hiççç sorun olmuyor ona git buna gitme diye ben şuraya gidiyorum diyorum o kadar.

[Cnm sen masayı hazırla eşini ara gel eve diye güzelce konuda bnce çok soğutmanın arayii anlamadım esin neden böle davranior kii garipp yaniii seni arkadaşlarından falan mi kıskanıyor acaba bence otur konuss bu böyle olmazkii

hangi konularda mesela öz eleştiri yapmam için söylerseniz sevinirim

Hata 1. Kizi sevebilirsin sel gider kum kalir esinin gorusmesini istemedigin biriyle inadina gorusmesi sana ne hissettirirdi bi dusun esin sana lazim olan o saatte gitmeyebilirsin en azindan

Hata 2. Belki disardan o saatte is stresi vs ile gelmis seninkide tuz biber olms sana patlamis soz gumusse sukut altindir canim hakli oldugunu biliyorsan sussaydin keske de bagirip cagirip kendi pisman olunca daha kiymetli olirdu bu sabir isi tabi ama oyle olmali

Hata 3 adami tirmalayip kapiya atmak ne demek, seni atsa kocan ne hissedersin , erkek de olsa aynini hissediyor ne yapmis da hemen kapi onune koyup bosanalm laflari ciddi bi guven sorunu yaratir Bu size boyle devam edersen ki erkegin vazgecmesi pek donusu olmayan yol oluyor fitratlari bu

Hata 3 siddet nedir, erkegn kadina uyguladigi mi sadece , bunu bir dusun demekki erkek olsan esinle boyle hakli oldugun bi konuda .tartissan karini paralayacakmiydin sen ayni sen olacaktin vunku bi dusun istersen bi ozur borcun dogmus benden soylemesi

insan artık ettiği pis laflara bile alışıyor sanki çok iğrenç bi durum . diyor diyor e böyle demiştin diyorum biliyosun sinirle dedim asla böyle düşünmüyorum diyor amaaan ((
Canim malesef benimkide oyle ama napalim bazilarinin huyu oyle

Canım burada nice adamlar var eşlerini aldatıyolar annelerine ezdiriyolar eşin o kadını istemiyosa sende konuşma yani en azından gündüzleri konuşun. Her erkek eşinin evde olmasını ister eşin o kadınla konuştuğun için o an sana bağırmış yani birikmiş sinirini boşaltmış ben eşim eve geldiği zaman telefonu sessize alırım eşimde öyle yapar annemle konuşurum sadece. Eşimde işten bazen geç gelir bende evde hazırlanıp onu bekllerim şimdi eşine git sarıl özür dilerim de canını acıttımmı de neden o kadınla görüşmemi istemiyosun de en sonda tamam görüşmem senden daha mı önemli de eşini tekrar kazanırsın eşin sana kızarsa alttan al yani canım cidden yaptıkların çok yanlış

ha sokak ha o kadın konusunda haklısınız

keşke öncesinide bilseniz
inanın iyi yada kötü herkesi sildi hayatımdan sadece o annesi ve kardeşi olsun hayatımda gibi bi deerdi var.
dostum dediğim insanları bile sildirtti bana ... beni en son düğünümde gören canı ciğerim dediğim insanlar var Allah aşkına ya ((
bir komşu kocamdan da yuvamdan da önemli değil ama anlamıyorsunuz beni

belki o kadını onaylamayacağı bir şey yaparken gördü, sizi korumaya çalışıyor? hani derler ya kötünün yanında gezme kötü sanarlar diye

ah bunu kaç kere yazdım . inanın kadının yüzünü bile tanımıyordu . tanıyıp tanımadığı herkesi sildirtiyor hayatımdan isstemiyor kendi kuzenlerine bile gidip çay içsem burnumda getiriyor . anlayın beni artık da

Siz baya gereksiz atar yapmışsınız.. Kapıya atmak da nedir? sevmiyebilir eşiniz sizde onun istedigi gibi yapabilirsiniz. Alt komsunuz yüzünden EŞİNİZİ mi dinlemiyosunuz? bide hemen boşanma konularını açmayın sanki büyük birşey olmuş gibi... Millet yuva kurmak için nelerden vazgeçiyor sizde bozmak için ugras veriyor gibisiniz.. biraz ılımlı olmalısınız eşinize karşı...

işte sorun sadece komşum değil ki . herkese karşı öyle . hayatımda kimse kalmadı akrabalarım hariç .

çok aşırı tepki vermişsiniz biraz daha sakin tartışabilirdiniz.. yani tamam o size bağırmış hatalı eşiniz ama sizin onu hırpalamanız gerekmezdi... bence birde benim eşim birinden haz almıyorum konuşma dediğinde ben konuşmuyorum yani komşum için arkadaşım için eşimi mi üzeyim evliliğim huzurum bozulsun değmez...

Eşim bana diyor ada bununla konuşma tamam diyorum ne gereği var uzatmaya....

çok kıskançtır belki. eğer sebepsiz görüşmenizi istemediği birileri varsa oturup konuşmalısınız.

benim dayım eşini eve kilitliyor evden çıktığında. kendi annesinin bile gelmesini istemiyor. bazı adamlar da çok kıskanç napalım

E siz bu kadar şeye tamam dedikten sonra komşu için bunu yapması normal. Ya baştan tavrınızı koyacaktınız ya da şimdi susup oturacaksınız.

Ha bir ihtimal daha var, size esir muamelesi yapan bu adamdan boşanacaksınız. Şiddet çözüm değil.

bin ekre yazdım görmediniz sanırım peki eşiniz size hayatınızda birtane bile arkadaş eş dost diye biri kalmayana kadar ada bunlarla konuşma dese napardınız . artık kendimi yapayalnız hissediyorum aramaya yüzüm yok kimseyi . ne bi arkaşdaım kaldı ne bi komşum olmasına müsade ediyor .
bunada razı olur muydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…