Arkadasim uzulme butun evliliklerde oluyo patlama esiniz klasik tipik kiskanclikta demiyelimde geri kafali erkek tiplemlrinden size oek uymuyo onun bu tarafi banada uymaz sanki onlarda kari varmis gibi bi tek gitme gelme o yasak bu yasak onu giyme bunu giyme o zaman calistirmasinda ayrica kufur eden erkek igrenc kadinin tamamen savunmasiz kaldigi an kendinj yerlerde hissedip erkeklerden tiksindigi an ve en yakinindaki erkegin yapmasinin verdigi aci yinede olanlari unutup yanasan taraf siz olun halledin aranizda ki buyumusun komsunuza gitmesi de hic hos olmamis o an kadinin kocasi evde degildi sanirim dahada buyuyebilirdi zorla cagirmamis ya seni ne cahilce uzulmeyin gecer oluyo boyle durumlar bin nasihat bir musibet
Cnm sende haklisin esinle konuş gönlünü al önce sonrada ona haksız olduğu taraflarını anlat ama konuşarak yoksa bu şekilde bi yere varamazsiniz birburinizi hirpalamayin bosuna
Aynen oyle cok haklisiniz benimkide aynen bu türden. ama ben alistim galiba daha 10 aylik evliyiz, 3 senelik de sevgililik donemimiz oldu ben onu bu sekilde kabullendim en basindan, sonradan ortaya cikan bir ozellide degil anlayacagin
hayır gitmiyor işten eve evden işe benle geziyor bitek biz birbirmize yetelim diyo !! keşke kendide sosyal olsaydı biraz. ben bekarken bin tane arkadşaım vardı şimdi kimseyi aramaya yüzüm yok evlendim kayıplara karıştım gibi ...
bence herşeye baştan başlamaya çalışın, böyle kıra döke nereye kadar... o saygı sınırını bir kere aştın mı gerisi çok kolay ilerliyor demek kine güzel biz çoktan aştık bunları !!
biribimize hertürlü lafı diyip aa sinirle dedik hadi barışalım .... mide bulandırıcı bişey bende yedieremiiyorum ama işte ne boşanıyor ne insan olabiliyoruz
hayır gitmiyor işten eve evden işe benle geziyor bitek biz birbirmize yetelim diyo !! keşke kendide sosyal olsaydı biraz. ben bekarken bin tane arkadşaım vardı şimdi kimseyi aramaya yüzüm yok evlendim kayıplara karıştım gibi ...
hangi konularda mesela öz eleştiri yapmam için söylerseniz sevinirim
Canim malesef benimkide oyle ama napalim bazilarinin huyu oyleinsan artık ettiği pis laflara bile alışıyor sankiçok iğrenç bi durum . diyor diyor e böyle demiştin diyorum biliyosun sinirle dedim asla böyle düşünmüyorum diyor amaaan ((
Canım burada nice adamlar var eşlerini aldatıyolar annelerine ezdiriyolar eşin o kadını istemiyosa sende konuşma yani en azından gündüzleri konuşun. Her erkek eşinin evde olmasını ister eşin o kadınla konuştuğun için o an sana bağırmış yani birikmiş sinirini boşaltmış ben eşim eve geldiği zaman telefonu sessize alırım eşimde öyle yapar annemle konuşurum sadece. Eşimde işten bazen geç gelir bende evde hazırlanıp onu bekllerim şimdi eşine git sarıl özür dilerim de canını acıttımmı de neden o kadınla görüşmemi istemiyosun de en sonda tamam görüşmem senden daha mı önemli de eşini tekrar kazanırsın eşin sana kızarsa alttan al yani canım cidden yaptıkların çok yanlışnasıl bağırdığını bi bilseniz sanki eve gelmiş karısını bi adamla basmış gibi bağrınıyor bağırma duyuyor millet noldu naptım saçmalama görmüyor musun komşudan geldiğimi diye sakince söylesemde nafile deli gibi bağrındı ehrkes duydu bende tırnaklarımı geçirip ben senin karınım farkındamısın sen kime iftira atıyorsun defol git terbiyesiz dedim kapıyı açtım ev ittim . yani kimseye duyurmadım ben onun gibi . bi kaç saat sonra geri gelseydide alırdım . çok zoruma gitti yaptığı .
böyle bir şey için ayrılmaya değer mi? olur mu öyle şey canım!
sonuçta sokaktan gelmiyorsunuz ama sokak da onun istemeyeceği bir yer, o kadın da. yani ha sokaktan geldiniz ha oradan.
sizin seçiminiz. eğer eşinizle aranız iyi olsun istiyorsanız, hayatınızdan bir komşu eksiltin. (denenmiştir, çalışıyor)
eğer arkadaş-komşu vs istiyorsanız ya da eşinizin bu davranışı hoşunuza gitmiyorsa yapacak bir şey yok.
iki taraf da haksız.
belki o kadını onaylamayacağı bir şey yaparken gördü, sizi korumaya çalışıyor? hani derler ya kötünün yanında gezme kötü sanarlar diyeha sokak ha o kadın konusunda haklısınız
Canım burada nice adamlar var eşlerini aldatıyolar annelerine ezdiriyolar eşin o kadını istemiyosa sende konuşma yani en azından gündüzleri konuşun. Her erkek eşinin evde olmasını ister eşin o kadınla konuştuğun için o an sana bağırmış yani birikmiş sinirini boşaltmış ben eşim eve geldiği zaman telefonu sessize alırım eşimde öyle yapar annemle konuşurum sadece. Eşimde işten bazen geç gelir bende evde hazırlanıp onu bekllerim şimdi eşine git sarıl özür dilerim de canını acıttımmı de neden o kadınla görüşmemi istemiyosun de en sonda tamam görüşmem senden daha mı önemli de eşini tekrar kazanırsın eşin sana kızarsa alttan al yani canım cidden yaptıkların çok yanlış
belki o kadını onaylamayacağı bir şey yaparken gördü, sizi korumaya çalışıyor? hani derler ya kötünün yanında gezme kötü sanarlar diye
Siz baya gereksiz atar yapmışsınız.. Kapıya atmak da nedir? sevmiyebilir eşiniz sizde onun istedigi gibi yapabilirsiniz. Alt komsunuz yüzünden EŞİNİZİ mi dinlemiyosunuz? bide hemen boşanma konularını açmayın sanki büyük birşey olmuş gibi... Millet yuva kurmak için nelerden vazgeçiyor sizde bozmak için ugras veriyor gibisiniz.. biraz ılımlı olmalısınız eşinize karşı...
çok kıskançtır belki. eğer sebepsiz görüşmenizi istemediği birileri varsa oturup konuşmalısınız.ah bunu kaç kere yazdım . inanın kadının yüzünü bile tanımıyordu . tanıyıp tanımadığı herkesi sildirtiyor hayatımdan isstemiyor kendi kuzenlerine bile gidip çay içsem burnumda getiriyor . anlayın beni artık da
ah bunu kaç kere yazdım . inanın kadının yüzünü bile tanımıyordu . tanıyıp tanımadığı herkesi sildirtiyor hayatımdan isstemiyor kendi kuzenlerine bile gidip çay içsem burnumda getiriyor . anlayın beni artık da
çok aşırı tepki vermişsiniz biraz daha sakin tartışabilirdiniz.. yani tamam o size bağırmış hatalı eşiniz ama sizin onu hırpalamanız gerekmezdi... bence birde benim eşim birinden haz almıyorum konuşma dediğinde ben konuşmuyorum yani komşum için arkadaşım için eşimi mi üzeyim evliliğim huzurum bozulsun değmez...
Eşim bana diyor ada bununla konuşma tamam diyorum ne gereği var uzatmaya....