• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kist

dirim

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.040
1.187
773
kızlar ya yine bir derdim var.daha önce yazdığımla ilgili.benim kistim var.
hatta reglim 2 hafta sürdü demiştim,hatırlarsanız.bu iki hafta süren reglim geçen hafta bitmişti.şimdi söylemesi ayıptır tekrar kan geliyor,az az ama senağlama 1 hafta arayla yeniden.azcık ağrıda yapıyor.kist için normal şeyler mi bunlar.doktor bana geçen hafta, bir sonraki reglinin 5.günü diana 35 'e başla dedi.şimdi bendeki ara kanama gibi birşey.ben yine de 5.gün başlayayım mı?doktora telefonla soracağım,ama sizede danışmak istedim. kızlar of birde demir depolarımda boşaldı,saçlarım gidiyor :1no2:senağlamasenağlama

benım bıldığım kadarıyla ara kanama olması normal hatta daha ıyı cünkü bu kistin eridiğini gösteriyor. bende de kist vardı ama erimedi. ara kanama olması için dua etmiştim ama malesef erimedi. bendeki dermoid kistmiş. ameliyat gerekiyor ama başka bı doktora daha gıtcem. yenı uye oldum ben bı kac defa soru sordum ama malesef kımse yanıtlamadı. eğer okuyan olursa lütfen bı yanıt yazsın

Geçmiş olsun 5.günü başlamalısın ilacına
bu arada demir takviyesi yap doktoruna danış.
Doğal meyva sebzede ye canım..

canım bendede bi kez olmuştu aynen.adetimin 2.günü gitmiştim doktora kistim olduğu çıktı doktor ginera verdi.adetim bitti ama kahverengi lekelenme bitmedi.doktorumu arayıp sordum haptan dedi.ama sonrakilerde olmadı lekelenme..

slm arkadaşlar ben de kist konusunda soru sorcaktım ama sormama gerek kalmadan yazdıklarınızı kullanınca cevabımı almış oldum teşekkür etmek istedim ben ben daha önce de kist tedavisi görmüştüm 3 kutu ilqç kullqndım hiç ara kanamam olmamıştı şimdi yine kist oluştu ve 1 kutu başladım ilaca 4-5 gün kullandı ve kanamam oldu yani pek de kanama sayılmaz lekelenme diyim çok korktum ama sanırım sizde de olmuş değil mi?

evet canım bende de lekelenme oluyor,haptan sanırım,kızlar teşekkür ederim paylaştığınız için

dirimcim hala kist sorunun var mı merak ettim. benim evlenmeden önce vardı. reglim gelmeden önce cok agrı yapıyordu. evlendikten sonra gecti. suan bi sikayetim yok.

bndede ilk kez bu ay cıkmıstı kist 2.5 cm doktor gynele dogum kont hapını verdi kullandım bitti iki gün sonra adet oldum ara kanama falan olmadı ama bu seferki adetim farklı yogun bide kırmızı degil kahverengmsi yarın kont var bakalım insallh gittiyse klomene baslıycam bakalım

kızlar geç oldu ama
ocak ayındaki ara kanamadan sonra bu seferde diğer tarafta kist çıktı
yani o lekelenme kistten dolayıymış:((((
9 ay diana kullandım,2 ay ara verdim tabi
geçti,ama tekrarlama riski oluyormuş:((

Back