• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Yine kilo problemi:(

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

leo2621

Bende 'ANNE' yim artık!!!
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
173
2
643
38
İstanbul
Kızlar benim kızım 13.11.2008 doğumlu yani Ağustosun 13'ü gelirse 9 ayını dolduracak ama yaklaşık 1,5 aydır 8 kilodan ne 1gr alıyor ne 1gr veriyor.

Kızıma 6 ayı doldurana kadar sadece anne sütüyle besledim. 6. ayımızda babam vefat etti ve dolayısıyla sütüm azaldı. Ek gıdalara geçtik. Devam sütü, kaşık maması falan... Hepsinden kullanıyoruz. Meyveli yoğurtlar mı dersin sebze çorbalarımı dersin... Hepsini evde kendim hazırlıyorum.

Şimdi sorum şu: 9 aylık bir kız bebeğin 8 kilo olması normalmi? (Doktorların söylemesine göre) Sağlığı da gayet iyiyken...

Sizinkiler nasıl çok merak ediyorum. Tabii ki her bebeğin kendine göre kilosu boyu ama napim meraktanda alamıyorum kendimi. Çıldıracağım ne olur yardımlaelaelaelaelae

a.s.

canım 9 aylık kız bebeklerde kilo: alt sınır:6,4 ortalama:8,6 üst sınır:10,3 kg yazıyo yani ortalama bir bebek .endişelenme bence

nedir bu bizim çektiklerimiz iştahsız yemeyen çocukla uğraşmak daha da zor valla benimkide öyle napalım sağlıklı olsun mutlu olsunda ben artık takmıyorm 7.ayımızdayız 7700 7 aylık kaç kiloydu canım merak ettim

canım bence sorun yok kilosunda benim kızım iştahsız bi bebekti 9 aylıkken 7,5 kiloydu 1 yaşına girdiğindede 9 kiloydu fazla kafana takma bende takıyordum boşunaymış sağlıklıysa gerisi boş

canım kilosu 7.950 gr boyu 68cm baş cevresi tam bilmiom ama 48 falan

Son düzenleme:
benim kızımda 9 aylıkken 9.5 kilo civarıydı sonrasında 3 ay hiç kilo almadı birde hastalandı kilo verdi.bende endişe ettim ama dr gayet normal dedi üstünde durmadım bende.şimdi 1 yaşına geldi 400 gr almış bu ay.artık ilk zamanlardaki gibi hızlı büyümüyorlar

Back