Arkadaşlar merhaba;
Ben aralık ayında 9 haftalık bebeğimi karnımda ölmesi sonucunda kürtaj olarak kaybettim
Bu ay yine hamile olduğumu beta hcg testi yaptırarak öğrendim ve kan sulandırıcı kullandım doktor tavsiyesiyle ve cumartesi günü kanamam oldu pazar günü betahcg yaptırdığımda değer katlamamıştı
şuanda kanamam var ama adet kanaması gibi deil çok pıhtı üzgünüm açık yazmak zorundayım önerilerinize ihtiyacım var
bu bebeğimi de düşürdüm bir yandan da teselli gibi gibi hissettim çünkü kürtaj sürecini yaşamakta çok sıkıntılıydı herşeyin iyi yanından bakmaya çalışıyorum çoğı zaman etkisi olmuyo
Size danışmak istediğim hangi doktor???
ben bir çok doktor dolaştıktan sonra erdem de Emel Türkoğlu na gitmiştim bir önceki için ve hemen alınması gerektiğini söylemişti ve alındı da
ama şimdiki neden oldu bilmiyorum ve neden hemen araştırılmadığı da beni düşündürüyo maddi durum olarak çok mükemmel olmadığım için erdem e gittim çünkü gittiğim hastanelerden birinde kürtaj için 750 tl denmişti bende orayı arayıp tesadüfen gitmiştim ama kürtajımdan sonra niçin araştırılmadı ve neden bunu yaşamak zorundayım diye defalarca sordum kendime...
yani ben sizlerden hem doktor tavsiyesi hemde benim gibi şeyler yaşayıp sonuç bulanlardan yorum istiyorum