Yine kayıp :(

aromaaammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
31
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba;
Ben aralık ayında 9 haftalık bebeğimi karnımda ölmesi sonucunda kürtaj olarak kaybettim
Bu ay yine hamile olduğumu beta hcg testi yaptırarak öğrendim ve kan sulandırıcı kullandım doktor tavsiyesiyle ve cumartesi günü kanamam oldu pazar günü betahcg yaptırdığımda değer katlamamıştı şuanda kanamam var ama adet kanaması gibi deil çok pıhtı üzgünüm açık yazmak zorundayım önerilerinize ihtiyacım var
bu bebeğimi de düşürdüm bir yandan da teselli gibi gibi hissettim çünkü kürtaj sürecini yaşamakta çok sıkıntılıydı herşeyin iyi yanından bakmaya çalışıyorum çoğı zaman etkisi olmuyo
Size danışmak istediğim hangi doktor???
ben bir çok doktor dolaştıktan sonra erdem de Emel Türkoğlu na gitmiştim bir önceki için ve hemen alınması gerektiğini söylemişti ve alındı da ama şimdiki neden oldu bilmiyorum ve neden hemen araştırılmadığı da beni düşündürüyo maddi durum olarak çok mükemmel olmadığım için erdem e gittim çünkü gittiğim hastanelerden birinde kürtaj için 750 tl denmişti bende orayı arayıp tesadüfen gitmiştim ama kürtajımdan sonra niçin araştırılmadı ve neden bunu yaşamak zorundayım diye defalarca sordum kendime...
yani ben sizlerden hem doktor tavsiyesi hemde benim gibi şeyler yaşayıp sonuç bulanlardan yorum istiyorum

Cok gecmisolsun Allah sabırlar versin, zor bir durum. Ben de 3 kere kayıp yasadım şükürler olsun simdi hamileyim ve guzel gidiyor.
Ben de hep sizin gibi sorgulayip sormuştum kendi kendine. Ama malesef doktorlar böyle seylere alışık olduğu icin cok umursamiyorlar onlar icin deneme gibi bir sey, cok sık karşılaşıyorlar.
Size tavsiyem bir üniversite hastanesinde tedavi olmanız ve tetkiklerinizi yaptırmanız. Malesef böyle durumlarda artık bizleri infertilite kliniğine yönlendiriyorlar. Ve bence dogrusu. Sizin artık normal bir jinekolga gitmeniz doğru olmaz, ben de basta kabullenmemistim ben hamile kalabiliyorum neden infertilite kliniği diye? Ama ben de tüp bebek merkezinde tedavi oldum ve yine normal yolla hamile kaldım. Umut tüp bebek merkezini de düşünebilirsiniz ben cok memnun kaldım.
Cok uzun yazdım umarım sikmamisimdir Allah en yakın zamanda size ve isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…