Yine kavga yine tartışma

Biz esimle 3-4 aydir diyetteyiz ekmek yemedigimiz icin az aliyoruz cocuklara oda bayatlarsa tencere dibine azcik su koyuyorum ustune tabak tabaga ekmekleri boluyorum
Harika oluyo yumusacik tazesinden lezzetli deneyebilirsiniz

Böyle adamlarla evlenilmez böyleleri lanetli gibi hem aşık ederler evlenirler sonrada efendi gibi olmak isterler, oda yetmez durduk yere çatıp stresten beslenirler

Ben sadece anlattığınız kadarı için bu şekilde yorum yapmıştım. Dediğiniz gibiyse eşiniz genel olarak normal hayatınızda da huysuz ve aksi biri. Orta yolu bulmak da sizin için zor oluyorsa ömrünüzü böyle mutsuz bir evlilikte tüketmeyin. Babanızda vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Ondan maaş bağlanacağını yazmışsınız. Böyle bir şansınız da varsa hiç eşinizi çekmenize gerek yok, boşanmanız en doğrusu.

Nasrettin hocayı evlendirmişler. uzun zamandır görmediği bir tanıdığı ile karşılaşmış. tanıdık sormuş, ''hoca hayırlı olsun evlenmişsin. nedir eşinin adı?'' hoca ''bilmiyorum '' demiş. tanıdık şaşırmış ''neden ?'' diye sormuş. hoca da ''geçinmeye gönlüm yok da ondan ''
Eşinin geçinmeye gönlü yok da ondan. Çorap da bahane ekmek de. Göz ne niyetle bakarsa onu görür.

İşte koskoca yıllar bir msja sığdıramadım. Ama şimdi anlaşıldım teşekkkürler

Tam sahur yemeği yicez bu ev eski ev oldgu için yerde 1 tne hamamböceği gördüm. Öocukluğndan beri nefret ediyorum. Fobim var dedım

Herif de dedi ki be hobiymiş be ağzına sıçayım dedi yani saygı sevgi asla yooooooook

Şimdide oruca niyet etti haspa

Suyundan git huyuna git diyenler ataerkil toplumun kadın kadınlığını bilecek diyen insanları ... Onlarda hep yıllarca kahır çeke çeke kanser olup ölüyor biliyoruz görüyoruz .

Duyma önce bı onları çok sinirlendim suan öyle yazanlara çünkü.

Kocan tedavilik ama böyle bı adamı tedaviye ikna edemezsin ..... Boşanmaktan korkuyor musun? Gidecek yerin mi yok ?

Nasıl olsa boşanmayacaksınız değil mi? Çocuk etkilendiği halde boşanmazsınız. Bunca zamandır çekiyorum Diyorsunuz çünkü. O zaman bir dahaki sefere sürahi atın. Daha etkili olur. Çocuğunu böyle üzen ebeveynlere ne denir bilemiyorum ki

Adam sevmiyo diye ekmek niye çöpe gitsin ?? Yazık değil mi?

Ee yani?
Siz boşanma davasını açıp hakim boşayınca kocanız ne yapabilir?
Kadınlar Kulübü Muhtemel boşanma bahaneleri:
1-Kocam bırakmaz
2-Çocuğum babasız büyümesin (b.k gibi giden evlilikte böyle karakteriz bir babanın kaybı büyük tabi)
3- neyle geçineceğim( bir akrabamız üzerine başka kadın getirilince Ege’nin küçük bir köyünde 5 çocuğunu alıp gitmiş, kerpiçten ev yapıp hepsine didine didine bakmış. Hala anlatırlar o zavallı kadının o kahramanlığını.)
4-musallat olmasından korkuyorum( sanki hayat böyle harika)
5-elalem ne der ( elalem sus diye küçücük çocuğa çıkışıyor ama aman boşandı demesinler de ne derlerse desinler)
6- annem babam hasta onları üzmek istemem( doğru kızları kahrolsun ona çok üzülmezler ama boşanınca perişan olurlar. Mahvolurlar)

Allah esinize akil fikir insaf versin ne denir ki
...Böyle huysuz huysuz büyütüp evlendiriolar başa bela oluyorlar.Anne hakkında da kelimeye takma onun terbiyesizliği ciddiye bile alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…