- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
-
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Evet yeter de artar bile babamn maaşı.O zaman bir rest çeksenize şu meymenetsiz adama.
Otursun cin başına, her gün taze ekmek yesin rutubetli evinde.
Karın tokluğuna çekiyorsunuz bu adamın kahrını.
Sevgi yok, değer yok, muhabbet yok.
Çocuğunuz huzursuzluk, bağrış çağrış içinde büyüyor.
Karnınız babanızdan kalan maaşla doymaz mı?
Biraz büyüyünce çocuğunuzu kreşe verir siz de işe girersiniz olmaz mı?
Benm annem ve eşi bile normalde kavga etmemesine rağmen.Bu korona sonrası avukatlara cok iş düsecek gibime geliyor. Karantina evli ciftlere hic yaramamıs.
Vallahi ya ama işte benm Anneannem de der ki ben 25 sene dayak yedim çektm sen de çek diyorO zaman bir rest çeksenize şu meymenetsiz adama.
Otursun cin başına, her gün taze ekmek yesin rutubetli evinde.
Karın tokluğuna çekiyorsunuz bu adamın kahrını.
Sevgi yok, değer yok, muhabbet yok.
Çocuğunuz huzursuzluk, bağrış çağrış içinde büyüyor.
Karnınız babanızdan kalan maaşla doymaz mı?
Biraz büyüyünce çocuğunuzu kreşe verir siz de işe girersiniz olmaz mı?
Topla kendini arkadaşım.Evet yeter de artar bile babamn maaşı.
Abim bana boşan bizde kalırsn demişti. Karısı fişdişledi demekki ki ertesi gün sabır et dedi....
Geçinin alttan al vs dedi
Bu tür manyaklar değişmez. Cok yazikO ekmeğe yazık değilmi dışarda o kadar aç insan varken bende sürekli bayat ekmek yiyorum öldümmü çok yazık yani israf bu bilinçte değilmi eşiniz yönlendirseniz biraz sonuçta zehir değil bu ekmek
Çoçugunuza gelince sizde annesisiniz babası ne kadar düşünüyorsa onu sende bilirsin neyin iyi neyin kötü olduğunu ne gerek var yok çorap giydir gibi takıntılara
Araya aile büyüklerini sokup bi çözüme ulaşabilirmisiniz eşinizin karakteri buna uygunmu
Valla bende ailemle yasıyorum. Babam sabahtan aksama kadar benimle uğraşıyor işi gücü gır gır şamata, geyik. Işığı kapat kaç, kapat kaç evde kovalamaca oyna.Benm annem ve eşi bile normalde kavga etmemesine rağmen.
Annem adamı ağlatmış tartışmışlar hep.
Ama yine de adam yine de anneme peki karıcım deyip duruyor
Canım vallahi beynim doldu artık 99999 kerr söyledim bu ekmek Allahın nimeti dedim anlasa bari anlamıyor kiO ekmeğe yazık değilmi dışarda o kadar aç insan varken bende sürekli bayat ekmek yiyorum öldümmü çok yazık yani israf bu bilinçte değilmi eşiniz yönlendirseniz biraz sonuçta zehir değil bu ekmek
Çoçugunuza gelince sizde annesisiniz babası ne kadar düşünüyorsa onu sende bilirsin neyin iyi neyin kötü olduğunu ne gerek var yok çorap giydir gibi takıntılara
Araya aile büyüklerini sokup bi çözüme ulaşabilirmisiniz eşinizin karakteri buna uygunmu
Elbette güler. Kahrını başka bir kadının çekmeyeceğini biliyor. Madem ilk baştaki aşkı ve yumuşak huyu bu evliliği devam etmenizi sağlıyor o zaman siz şakayla karışık sabretmeye devam edeceksiniz.Bunca yıldır evliyiz severek evlenmiştim çok yumuşak huyluydu sakindi fakat işler değişti...
Şakayla karışık ağzını aradım hakime söyleyelim tek celsede bitsin dedim.
Güldü. Yok öyle bişey dedi
1 milyara tablet alacağına çocuğa ateş ölçer alsaydın dedim.." Ananın a.ını alıcam" dedi gözlerini fırlatıpBu tür manyaklar değişmez. Cok yazik
Sorunlar bitmiyor ki ... babasının bütün kötü huylarını aldığı için, babana benzemişin vs dedim benm mezardaki babama sövdü küfür etti abimeElbette güler. Kahrını başka bir kadının çekmeyeceğini biliyor. Madem ilk baştaki aşkı ve yumuşak huyu bu evliliği devam etmenizi sağlıyor o zaman siz şakayla karışık sabretmeye devam edeceksiniz.
İlk baştaki aşkı yumuşak huyu değilElbette güler. Kahrını başka bir kadının çekmeyeceğini biliyor. Madem ilk baştaki aşkı ve yumuşak huyu bu evliliği devam etmenizi sağlıyor o zaman siz şakayla karışık sabretmeye devam edeceksiniz.
Hemde ne dolmak Biber dolması gibi oldukÇok küçük şeylerden tartışıyorsunuz, sanırım artık dolmuşsunuz ama madem eşinizin takıntısı bayat ekmek, fazla ekmek almayın. Günlük kac tane yiyorsaniz o kadar alın
Kendi ailemi sormuşsunuz abim ilk boşan bizim evde kalırsınız dedi ertesi günAradaki yorumlarını da okudum konu sahibinin ve benim yorumum bu adam psikolojik olarak hasta ve takıntılı.
Bu ilişki ve etkileşim konu sahibinin de psikolojisini bozmuş.
Size yazık ama en çok o yavruya yazık.
Ne tavsiye versem bilemedim?
Kendi ailenizle ilişkiniz nasıl?
Bir mesleğiniz, beceriniz var mı?
Vallahi psikolojimi bozdu ben bunu bilir bunu söylerim...babalik yapsin bir zahmet cocugu corapsiz gordugu yerde ayagina giydirsin sana bagiracagina..
rutubetli evden cikarsin sizi ya da bakimini yaptirsin.
Canım bütün yazdıklarını okudum başta suyundan gitsen nasıl olur demiştim ama suyuna gidecek bi adam değil şunu bil kimseye muhtaç değilsin ne annene ne abine nede kocana zaten rabbim sana sırtını yaslayacağın bi evlat vermiş gözünü korkut soğuk davran bosanmaktan bahset hatta yakin bi arkadasin varsa onlara git bi bak düzelirse düzelir düzelmezse yol yakınken kendi yolunu çizVallahi psikolojimi bozdu ben bunu bilir bunu söylerim...
Kalbim çarpıyor sakinleşemedim.... neler yapsam olmuyor... ev rutubetten ziyade eski ev mahalle kötü sokak kötü komşuluk yok alt kattakiler anca laf soksun dedikodu yapsn.
Ben gelin oldugum için bana alt kattakıler çingene bile dedi...
İnan ki canm kalbim çarpıyor ağlıyorum kızıma da istemsiz sert davranıyorum bazen. Melek o yavrum ...Canım bütün yazdıklarını okudum başta suyundan gitsen nasıl olur demiştim ama suyuna gidecek bi adam değil şunu bil kimseye muhtaç değilsin ne annene ne abine nede kocana zaten rabbim sana sırtını yaslayacağın bi evlat vermiş gözünü korkut soğuk davran bosanmaktan bahset hatta yakin bi arkadasin varsa onlara git bi bak düzelirse düzelir düzelmezse yol yakınken kendi yolunu çiz
Ciddi bir şekilde konuş böyle yapmaya devam edersen biter falan de ciddi olduğunu hissettir ona yatağını ayir yabancı gibi davran kayleye alma bi süreİnan ki canm kalbim çarpıyor ağlıyorum kızıma da istemsiz sert davranıyorum bazen. Melek o yavrum ...arkadaşım 2 tane var 2si de evli ve gitsem bile herif yerimi öğrenir kocaları barındırmaz...
Hakim tek celsede bitirsin dedim de güldü dalgaya aldı o an... beni kızdırıyor. Kızınca birşeyler diyorum aile terbiyesi almamışsın diyor