Yine kavga yine tartışma

Evet yeter de artar bile babamn maaşı.
Abim bana boşan bizde kalırsn demişti. Karısı fişdişledi demekki ki ertesi gün sabır et dedi....

Geçinin alttan al vs dedi

Vallahi ya ama işte benm Anneannem de der ki ben 25 sene dayak yedim çektm sen de çek diyor

O ekmeğe yazık değilmi dışarda o kadar aç insan varken bende sürekli bayat ekmek yiyorum öldümmü çok yazık yani israf bu bilinçte değilmi eşiniz yönlendirseniz biraz sonuçta zehir değil bu ekmek
Çoçugunuza gelince sizde annesisiniz babası ne kadar düşünüyorsa onu sende bilirsin neyin iyi neyin kötü olduğunu ne gerek var yok çorap giydir gibi takıntılara
Araya aile büyüklerini sokup bi çözüme ulaşabilirmisiniz eşinizin karakteri buna uygunmu

Ya ben sana kiyamam ya. Yemin ederim içim acıdı okuyunca. Babacigin vefat etmiş zatenzaten da büyük acin. Bayat ekmekleri ben yiyorum nedir Allahaskina? Ben sana sarılmak istedim şu an. Dilerim huzurlu bir hayatın olsun. Cok kalpten üzüldüm senin için. Kıyamam sana ya yemin ederim aglattin benu.

Evet yeter de artar bile babamn maaşı.
Abim bana boşan bizde kalırsn demişti. Karısı fişdişledi demekki ki ertesi gün sabır et dedi....

Geçinin alttan al vs dedi
Topla kendini arkadaşım.
Bu adamın gelgit hallerine,
psikolojik baskılarına pabuç bırakma.
Meydanı boş bulmuş at koşturuyor.
Biraz da sen yüksel,
deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
Çoraptı, ekmekti bıktım, yeter,
sen kat kat çorap giy,
somun somun taze ekmek ye bana karışma.
Böyle bıdırdamaya devam edersen rutubetli evinde tek başına oturursun, sana muhtaç değilim, babamın maaşını alır kızıma bakarım
de bakalım napacak?
Hafiften rest çekip yokla.
Bunu başarırsan sıra o evden çıkmaya gelsin.

Bu tür manyaklar değişmez. Cok yazik

Benm annem ve eşi bile normalde kavga etmemesine rağmen.

Annem adamı ağlatmış tartışmışlar hep.
Ama yine de adam yine de anneme peki karıcım deyip duruyor
Valla bende ailemle yasıyorum. Babam sabahtan aksama kadar benimle uğraşıyor işi gücü gır gır şamata, geyik. Işığı kapat kaç, kapat kaç evde kovalamaca oyna.
Bu erkekler bi’tuhaf.

Canım vallahi beynim doldu artık 99999 kerr söyledim bu ekmek Allahın nimeti dedim anlasa bari anlamıyor ki

Elbette güler. Kahrını başka bir kadının çekmeyeceğini biliyor. Madem ilk baştaki aşkı ve yumuşak huyu bu evliliği devam etmenizi sağlıyor o zaman siz şakayla karışık sabretmeye devam edeceksiniz.

Sorunlar bitmiyor ki ... babasının bütün kötü huylarını aldığı için, babana benzemişin vs dedim benm mezardaki babama sövdü küfür etti abime

İlk baştaki aşkı yumuşak huyu değil

Anneannem annem abim vs sabret alttan al geçinin vs dediği için hâlâ aynı evdeyiz

babalik yapsin bir zahmet cocugu corapsiz gordugu yerde ayagina giydirsin sana bagiracagina..

rutubetli evden cikarsin sizi ya da bakimini yaptirsin.

Kendi ailemi sormuşsunuz abim ilk boşan bizim evde kalırsınız dedi ertesi gün
karısıyla konuşmuş
Abim "sabret,geçinin" vs dedi. Anneannem annemler de keza öyle. Boşanmaya karşılar. Kendileri kocalarını 20 sene çektikleri için

babalik yapsin bir zahmet cocugu corapsiz gordugu yerde ayagina giydirsin sana bagiracagina..

rutubetli evden cikarsin sizi ya da bakimini yaptirsin.
Vallahi psikolojimi bozdu ben bunu bilir bunu söylerim...

Kalbim çarpıyor sakinleşemedim.... neler yapsam olmuyor... ev rutubetten ziyade eski ev mahalle kötü sokak kötü komşuluk yok alt kattakiler anca laf soksun dedikodu yapsn.

Ben gelin oldugum için bana alt kattakıler çingene bile dedi...

Canım bütün yazdıklarını okudum başta suyundan gitsen nasıl olur demiştim ama suyuna gidecek bi adam değil şunu bil kimseye muhtaç değilsin ne annene ne abine nede kocana zaten rabbim sana sırtını yaslayacağın bi evlat vermiş gözünü korkut soğuk davran bosanmaktan bahset hatta yakin bi arkadasin varsa onlara git bi bak düzelirse düzelir düzelmezse yol yakınken kendi yolunu çiz

İnan ki canm kalbim çarpıyor ağlıyorum kızıma da istemsiz sert davranıyorum bazen. Melek o yavrum ... arkadaşım 2 tane var 2si de evli ve gitsem bile herif yerimi öğrenir kocaları barındırmaz...

Hakim tek celsede bitirsin dedim de güldü dalgaya aldı o an... beni kızdırıyor. Kızınca birşeyler diyorum aile terbiyesi almamışsın diyor

Ciddi bir şekilde konuş böyle yapmaya devam edersen biter falan de ciddi olduğunu hissettir ona yatağını ayir yabancı gibi davran kayleye alma bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…