- 20 Ağustos 2015
- 6.472
- 15.579
-
- Konu Sahibi yersizyurtsuz
ben zaten adamlar için ş.refsizin dik alası olduklarını düşünüyorum.
farz-ı misal eşleriniz bir bayanla ''mutsuzum boşanacağım vs '' deyip dertleşse hiç mi demezsiniz bu kadın neden dertleşiyor benim kocamla diye?
buna aralık kapı bırakmak denir.
allah allah ben adamlar suçsuz mu dedim zaten en büyük şerefsizlik onlarda. bir suç varsa sadece adam değil kadın da taviz veriyordur ikisi de gözümde aynıdır benim dertleşen de onu dinleyen de.Valla açıkçası bi adam bunu kafaya koymuşsa bu kadına değil başka kadına da yapacak.Benim eşim bunu yapacak kadar adi bi adamken kadını suçlamak neden ki yani, koynunda beslediğin gidip iki günlük kadına bunları anlatıyosa onun da dinlemesine çok kızmamak gerek bence..
Ayrıca erkeklerin büyük kısmı hadsiz yaratıklar bence.Hiç o şekikde bi samimiyetinizin olmadığı biri bile pat diye ayak üstü bunları anlatabiliyor.
Misal, bizim iş yerindeki garson.Adamla meraba nasılsın muhabbetinden sonra bana karısıyla nası tanıştığını ve evlilikten sıkıldığını eski sevgililerini falan anlattı sigara içerken.Adamla o güne kadar meraba nasılsından başka muhabbetim yok yani.Bi de hiç susmuyo da anlatırken.Ben de hee hee diyip gittim.Şimdi ben kapı mı açmış oldum ona yani.
allah allah ben adamlar suçsuz mu dedim zaten en büyük şerefsizlik onlarda. bir suç varsa sadece adam değil kadın da taviz veriyordur ikisi de gözümde aynıdır benim dertleşen de onu dinleyen de.
bana biri gelip karımla şöyle böyle dese ''kardeş ben ne yapayım yahu git eşinle konuş'' der muhabbeti keserimç
oturup dinleyip muhabbet sohbet edip sonra evlilerle karşılaşıyorum demek normal mi yani
hayır ben evli bir erkekle arkadaşlık ve dostluk kurup sohbet etmeyi doğru bulmuyorum kendi fikirlerime değerlerime çok aykırı bir durum günaydın iyi akşamlardan başka iş dışında bir sohbet vs ortamına giremem bu yüzden normal gelmiyor hep bu konuda keskin oldumSiz de haklısınız da birinin sohbet etmesi illa kötü niyetli olduğunu mu gösteriyor
Yakın olduğunuz hergün iş yerinde olsun etrafınızda olsun kimse yok mu böyle ilişkileri olan
Bizim iş yerinde kızlı erkekli herkes birbirini yıllardır bilir eşini de bilir kocasını da
Zaman zaman biri suratı asık gelirse sorulur neyin var diye
O da anlatır ama bunun ardından bişey gelmez yani kimseden
Kimse de birbirine asılmaz
Kötü niyetli olan şey bu tür sorunları karşıdakine asılmak için zemin hazırlamak amacıyla anlatan kişilerdir bana göre.Onu anlarsan da ilişkiyi kesersin.Kavun mu bu dibini koklayıp niyetini anlıycan.Bilemeyebilirsin insanların niyetini.Bence bu suça ortak etmez kişiyi.
İnsanları ön yargıya itecek kadar fazla maalesef bu ahlaksız kadınlar erkeklerin de işlerini kolaylaştırıyorlar klasik erkek yalanı eşimle anlaşamıyoruz vs vs. Burdaki bayanın bir suçu olmayabilir ama çoğunun da umurunda değil evli mi değil miEvet gene her zamanki gibi kadın ahlaksız ilan edilecek...
O bilmem ne sevdalısı erkeklerin hiç suçu yok çünkü
Hep bu kadınlar kötü!
Ben seni çok iyi anladım arkadaşım.
Sıkma canını, gerçekten bazen anlamsız bi şekikde böyle olaylar yaşanabiliyor.
Dilerim en kısa zamanda dilediğin gibi biri çıkar karşına.
Ortada bi ahlaksızlık varsa bu hem erkeğin hem kadının suçudur.İnsanları ön yargıya itecek kadar fazla maalesef bu ahlaksız kadınlar erkeklerin de işlerini kolaylaştırıyorlar klasik erkek yalanı eşimle anlaşamıyoruz vs vs. Burdaki bayanın bir suçu olmayabilir ama çoğunun da umurunda değil evli mi değil mi
Sizin görüşünüze saygı duyuyorum elbet.hayır ben evli bir erkekle arkadaşlık ve dostluk kurup sohbet etmeyi doğru bulmuyorum kendi fikirlerime değerlerime çok aykırı bir durum günaydın iyi akşamlardan başka iş dışında bir sohbet vs ortamına giremem bu yüzden normal gelmiyor hep bu konuda keskin oldum
tAbiki öyle başta erkek suçlu zaten. Hemcinsimiz yapmasa bari istiyoruz ama olmuyor o kadar da rahatlar yani onu söylemek istedimOrtada bi ahlaksızlık varsa bu hem erkeğin hem kadının suçudur.
Kendi hemcinslerimizi özel olarak karalamanın anlamı yok
Bu konularda erkek veya kadın ayrımı yok bence
Ahlaklı ve ahlaksız insan ayrımı var