Yine Karşıma Evli Biri Çıktı...Kınadığım İçin mi Bunları Yaşıyorum

Valla açıkçası bi adam bunu kafaya koymuşsa bu kadına değil başka kadına da yapacak.Benim eşim bunu yapacak kadar adi bi adamken kadını suçlamak neden ki yani, koynunda beslediğin gidip iki günlük kadına bunları anlatıyosa onun da dinlemesine çok kızmamak gerek bence..

Ayrıca erkeklerin büyük kısmı hadsiz yaratıklar bence.Hiç o şekikde bi samimiyetinizin olmadığı biri bile pat diye ayak üstü bunları anlatabiliyor.

Misal, bizim iş yerindeki garson.Adamla meraba nasılsın muhabbetinden sonra bana karısıyla nası tanıştığını ve evlilikten sıkıldığını eski sevgililerini falan anlattı sigara içerken.Adamla o güne kadar meraba nasılsından başka muhabbetim yok yani.Bi de hiç susmuyo da anlatırken.Ben de hee hee diyip gittim.Şimdi ben kapı mı açmış oldum ona yani.

allah allah ben adamlar suçsuz mu dedim zaten en büyük şerefsizlik onlarda. bir suç varsa sadece adam değil kadın da taviz veriyordur ikisi de gözümde aynıdır benim dertleşen de onu dinleyen de.
bana biri gelip karımla şöyle böyle dese ''kardeş ben ne yapayım yahu git eşinle konuş'' der muhabbeti keserimç
oturup dinleyip muhabbet sohbet edip sonra evlilerle karşılaşıyorum demek normal mi yani

Siz de haklısınız da birinin sohbet etmesi illa kötü niyetli olduğunu mu gösteriyor
Yakın olduğunuz hergün iş yerinde olsun etrafınızda olsun kimse yok mu böyle ilişkileri olan
Bizim iş yerinde kızlı erkekli herkes birbirini yıllardır bilir eşini de bilir kocasını da
Zaman zaman biri suratı asık gelirse sorulur neyin var diye
O da anlatır ama bunun ardından bişey gelmez yani kimseden
Kimse de birbirine asılmaz
Kötü niyetli olan şey bu tür sorunları karşıdakine asılmak için zemin hazırlamak amacıyla anlatan kişilerdir bana göre.Onu anlarsan da ilişkiyi kesersin.Kavun mu bu dibini koklayıp niyetini anlıycan.Bilemeyebilirsin insanların niyetini.Bence bu suça ortak etmez kişiyi.

hayır ben evli bir erkekle arkadaşlık ve dostluk kurup sohbet etmeyi doğru bulmuyorum kendi fikirlerime değerlerime çok aykırı bir durum günaydın iyi akşamlardan başka iş dışında bir sohbet vs ortamına giremem bu yüzden normal gelmiyor hep bu konuda keskin oldum

Konu sahibi şimdi senin derdin ; neden evliler beni buluyor değil de, neden bu kadınlar beni suçluyor'a dönecek.

Yok açık kapı yok sen pas veriyosun yok şu bu.. Sen evli olduklarını öğrendiğinde ilişkini kesmişsin hepsiyle. Sende şanssızlık varsa bu senin suçun değil ki. hopppalıkla vs itham edecekler şimdi seni. Yahu evli bi şerefs*z erkek, bi kadınla flört etmek istiyosa, evliliğini gizleyip, normal şekilde edebilir. Yani evli erkeğin flört ettiğinde sorun vardır diye bişey yok.

Ayrıca genelde aldatmalarda (erkeğin aldattığı); karısı 2. Kadını suçlar. Kocamı ayarttın der.
Bu durumda;
Birincisi: 2.kadın, adamın evli olduğunu bilmiyorsa suçsuzdur
İkincisi: eğer 2. Kadın, adamın evli olduğunu biliyorsa suçludur.
Üçüncüsü: erkek her durumda suçludur
Dördüncüsü: evli erkekle bilerek flört eden kadınla, o adam, aynı günahı taşır. Sadece kadın suçlu olmaz.

bir laf vardır girme harama senden cıkar senden cıkmasa da colugun cocugundan cıkar ...

sizin hic bır sucunuz yok siz allahtan hayırlısını ısteyın bır ara bana da boyle olmustu.. bende uzuluyordum alnımda saf yada kerız mı yazıyor boyle kandırılmaya calısıyorum neden boyle sınanılıyorum bılmeden kınadımmı falan dıye..
ınsanlar artık cok kotu, durust namuslu ahlaklı kısılerı cıkarsın rabbım. amin

Sende eğer hoşlandığım bir olursa dışardan seyret emin olunca oda sendennhoslaniyorsa bir adım at ve konusursun

İnsanları ön yargıya itecek kadar fazla maalesef bu ahlaksız kadınlar erkeklerin de işlerini kolaylaştırıyorlar klasik erkek yalanı eşimle anlaşamıyoruz vs vs. Burdaki bayanın bir suçu olmayabilir ama çoğunun da umurunda değil evli mi değil mi

Ortada bi ahlaksızlık varsa bu hem erkeğin hem kadının suçudur.
Kendi hemcinslerimizi özel olarak karalamanın anlamı yok
Bu konularda erkek veya kadın ayrımı yok bence
Ahlaklı ve ahlaksız insan ayrımı var

Sizin görüşünüze saygı duyuyorum elbet.
Ama bunlar bi insanı davetkar yapmaya yetmez bence.
Bu çok ciddi ve ağır bi itham.Hele ki bizimki gibi bi toplumda.
Bu kadar kolay olmamalı yani böyle söylemek.
Ben de böyle düşünüyorum.

tAbiki öyle başta erkek suçlu zaten. Hemcinsimiz yapmasa bari istiyoruz ama olmuyor o kadar da rahatlar yani onu söylemek istedim

İnsanlar daha doğrusu kadınlar, hemcinslerini hemen damgalayıp suçlamaya ne kadar da hazırlar... Evli olduğunu bile bile değil arkadaşlık yapıp her türlü haltı yiyen kadınlar var mı var, ama konu sahibi arkadaş evli olduğunu anladığımda ilişkimi kestim diyor, daha ne olsun...
Arkadaşım üzüldüm senin için, bir bayan yazmış ya harama bulaşırsan ya senden ya çocuğundan çıkar diye, çok doğru..
Bence sen babanla konuş önce, baba böyle böyle De anlat, ben kötü bir şey yapmak istemiyorum, beni üzecek bir insan hayatıma girsin istemiyorum, senden ricam yaptığın bu haramdan vazgeç, vazgeç ki ailemize, bana haram bulaşmasın..
Kızına yapılmasını istemediğini sen de yapma, çocuklarına ailene sahip çık ki, sahipsiz sanıp otlağını şaşıran öküzler dadanmasın!!!!!!!

Konuşma etkili olursa baban yaptığı yanlıştan vazgeçerse, bence senin de üzerindeki kara bulutlar dağılır gibi geliyor bana.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…