Yine karlar yağdı gönlüme :(

Amin teşekkürler.

Bu durumu yaşamayan bilemez Söylemesi kolay inanın

Allah herseyi goruyor canim sen gonlunu ferah tut sana yapilan bi haksizlik var ise ki var olduguna inaniyorum mutlaka bu dunyada olmasada ahitette hesabini soracaktir. Allah belki senin ona daha yakin olmani istiyordur ona siginmani istiyordur . Belki bu acilr gunahlrini kefareti canim . Bu dunya geip gecici yanlis dusuncelerle obur dunyani yakma duani et sabret yeter

Umarım öyledir

QUOTE="Munevvergul, post: 40831397, member: 400405"]Umarım öyledir [/QUOTE]

Yapma arkadaşim aciz bir adamin seni ALLAH'TAN uzaklaştirmasina izin verme...

Neden boşanmiştiniz?

QUOTE="Munevvergul, post: 40831397, member: 400405"]Umarım öyledir

Neden boşanmiştiniz?[/QUOTE]
Sağol her gün Allah a dua ediyorum. Çok zor bir durum. O hiç acı çekmedi eminim. Belki kızacaksınız ama sosyal medya profiline hala bakıyorum ve şimdi de balayı fotoğrafları paylaşıyor. Ona nefretim çok büyük, Allah a havale ediyorum.

Neden boşanmiştiniz?
Sağol her gün Allah a dua ediyorum. Çok zor bir durum. O hiç acı çekmedi eminim. Belki kızacaksınız ama sosyal medya profiline hala bakıyorum ve şimdi de balayı fotoğrafları paylaşıyor. Ona nefretim çok büyük, Allah a havale ediyorum.[/QUOTE]
Anliyorum çoook haklisin ama bir de benim gibi iki cocukla kalsaydin birbaşina.lütfen benim konulara bir bakip şükret haline...ben şükrediyorum bugünlere...

Anliyorum çoook haklisin ama bir de benim gibi iki cocukla kalsaydin birbaşina.lütfen benim konulara bir bakip şükret haline...ben şükrediyorum bugünlere...[/QUOTE]
Sana da Allah yardım etsin. Şükürler olsun ama çok acıyor içim. Benim ahım sorulur mu?

Anliyorum çoook haklisin ama bir de benim gibi iki cocukla kalsaydin birbaşina.lütfen benim konulara bir bakip şükret haline...ben şükrediyorum bugünlere...
Sana da Allah yardım etsin. Şükürler olsun ama çok acıyor içim. Benim ahım sorulur mu?[/QUOTE]
Sen sadece ALLAH'A güven.O,hangi haksizliği yok sayar ki...

biz bayanlar erkekler gibi değiliz hemen unutamıyoruz onlardan daha derin düşünür ve daha derin yaşarız gerekiyorsa bir yardım alabilirsin dk dan Hakkında hayırlısı arkadaşların dediği gibi çocuk olmaması büyük avantaj Rabbim senin karşınada çok iyi birini çıkarırda burda paylaştıkların aklına bile gelmez hem kimsenin kimsede ahı kalmaz inan buna Rabbimin merhameti ne kadar büyükse adaleti de o kadar büyüktür elbet hakkın kalmaz onda

Yardım alıyorum ama yine de üzüldüm

Şimdi mutlu gözükebilir ama emin ol birgün sen çok mutlu olup o nelerden vazgectiginin farkına varacak ve bin pişman olacaktır.

Açıkçası ben bu psikolojiyi atabilecegine inanmiyorum cunku iyi olmak istemiyorsun
Her sartta şukredecek her şartta iyi olacak bsyler bulabilirsin ama senin sartlarin var.
Ve ben bugune kadarda boyle oldgunu bundan sonrada boyle olacagini dusunuyorum. Yani herhangi bir kotu olay seni yikacak ve istedigin seyler olmadan iyi olmayacaksin. Yasadigun hal esinle alakali degil tamamen seninle alakali.
Ama atladigin bisey var hayat bitiyor ve bir anda gercekten kotu olaylar yasarsan mucadele edersen hata yaptigini anlayacaksin. Cunku hic bsy candan onemli degil sagliktan onemli degil.

Sence o kadar kolay mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…