- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
-
- Konu Sahibi Munevvergul
Bunu başaramadımeskiyi düşünüp kendinizi yıpratmayın artık,önünüzdeki güzelliklere bakın...bırakın istediğini yapsın...bir haksızlık olduğunu da düşünüyorsanız Allah'a havale edin,beddua etmeyin niye siz kalbinizi kirleteceksiniz ki?...umarım güzellikler sizi bulur da bunların hepsini unutursunuz.
bende 20 yaşındaydım eski erkek arkadaşımla ilişkiye başladığımda,9 sene ilişkimiz oldu 29 yaşıma geldiğimde beni aldattığını öğrenip ayrıldım...ilk zamanlar zordu ama yoluma bakmalıydım...arkadaşlarımla hep eğlenmeye baktım şükürler olsun ki iyiyim:) o da beni aldattığı insanla evlenmeyi planlıyor ,kendimi bu yüzdende hiç yıpratmıyorum.Allah 'a havale ettim bu dünya da olmazsa da öbür dünya da çekecekler...Bunu başaramadımgeçmişim aklıma geldikçe kahroluyorum onu tanıdığımda 22 yaşındayım. Şimdi 27 yaşındayım hiç bunları yaşamasaydım belki de mutluydum
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ben 1, 5 yıl önce eşimden ayrıldım. Bugün gördümki eski eşim evlenmiş. Bense kendimi toparlamaya çalışıyorum halen daha. Normalde inançlı biriyimdir ama bu aralar Allah beni sevmiyorbelki de Allah yok gibi saçma sapan düşüncelere dalmaya başladım. Çünkü bana haksızlık yapanlar hayatına devam ederken ben hala ayağa kalkmak için çabalıyorum Eskiye göre iyi olsamda bu düşünceler beni çok üzüyor. Gerçekten bu olayı yaşamayan bilemez sizce bu olayın üzerinden nasıl gelebilirim?
Bir de çok ilginç bir şey oldu yolda yürüyorum düğün çekimlerini dış çekim yaptıkları için karşıma çıktılar. Onlar beni görmediler. Hep Allah a dua ediyorum Allah ım bana yaptıklarının bedelini ödetecek bir bela ver karşısına ve ben de gözlerimle göreyim. O kadar şaşkınım kineden karşıma çıktılar
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ben 1, 5 yıl önce eşimden ayrıldım. Bugün gördümki eski eşim evlenmiş. Bense kendimi toparlamaya çalışıyorum halen daha. Normalde inançlı biriyimdir ama bu aralar Allah beni sevmiyorbelki de Allah yok gibi saçma sapan düşüncelere dalmaya başladım. Çünkü bana haksızlık yapanlar hayatına devam ederken ben hala ayağa kalkmak için çabalıyorum Eskiye göre iyi olsamda bu düşünceler beni çok üzüyor. Gerçekten bu olayı yaşamayan bilemez sizce bu olayın üzerinden nasıl gelebilirim?
Bir de çok ilginç bir şey oldu yolda yürüyorum düğün çekimlerini dış çekim yaptıkları için karşıma çıktılar. Onlar beni görmediler. Hep Allah a dua ediyorum Allah ım bana yaptıklarının bedelini ödetecek bir bela ver karşısına ve ben de gözlerimle göreyim. O kadar şaşkınım kineden karşıma çıktılar
Sana da Allah yardım etsin.bak canım ben de minik bir bebeğimle beni de bebeğimizi de iplemeyen adi bi adamdan boşanma aşamasındayım.
kendimi salsam depresyondan depresyona girerim.
ama sahip olduklarımı düşünüp şükrediyorum.
bu durumdan kendime acaip dersler çıkarıyorum.
kendimle yüzleşiyorum konuşuyorum.
ve sonuç mutluyum.
o herif zerre umrumda değil.
twitterda bana göndermeli bişey yazmış. ne yaptım. içimden güzel bir küfür ettim ve yoluma devam ettm.
hayatta hiç bişey tesadüf değildir. onları görmen Allah'ın işi. sen kul olarak bunda hikmet arayacaksın!
neden gördüm? ne ders çıkarıcam? ne yapıcam? nasıl mutlu olucam? bunları düşüneceksin.
cevabı sen bulacaksın.
yerinde olsam kendimi çok meşgul ederdim. bi uğraş bulurdum. hatta benden daha dertlilerle dertleşmeye çalışırdım.
yaşlılar evine, çocuk yurduna, fakirlere falan giderdim.
Allah sana mutlu olmak için bir fırsat vermiş. bunu iyi değerlendir.
Senin adına çok sevindim. Ama benim geleceğe dair mutlu olacağıma inancım yokbende boşandıktan 1 buçuk sene sonra evlendim..Eski eşim evlendikten 1 ay sonra bana mutluluklar dilerim diye mesaj çekti..
bana o kadar acı çektiren,hastanelere düşmeme sebep olan,acı çekiyorum sensiz olmuyor diye inim inim inleyip 8 ay boyunca her allahın günü ağlayan bana kalkmış mutluluklar diliyor beyefendi..
Acı çekmiş midir acaba düğün fotoğraflarımı görünce bilmiyorum ama içi yansın hiç mutlu olamasın inşallah..
"Gençlik hatası" dedi bitirdi evliliğimizi...Yıkıldım...Çok acılar çektim ama Rabbime çok şükür karşıma eşimi çıkardı çok mutluyum ve nur topu gibi de bir kızım oldu..3 yıl geçti ve ben çoktan iyileştim..
Sende sabret arkadaşım..Zamanla huzuru bulacaksın..Doğru insan karşıa çıktığına sende iyiki diyeceksin..
Yardım alıyorum ama görmem kötü olduGormen kotu olmus bi psikologdan yardim alsan
kıyamam ...çok uzuldum sen allaha sıgınmaktan vazgecme ..kımı boyle ımtıhana tutulur kımı hastalıkla..bılemezsinki canım isyan etme elındekılere tutun...hersey unutuluyo..ölenler bıle boyle dusun.Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ben 1, 5 yıl önce eşimden ayrıldım. Bugün gördümki eski eşim evlenmiş. Bense kendimi toparlamaya çalışıyorum halen daha. Normalde inançlı biriyimdir ama bu aralar Allah beni sevmiyorbelki de Allah yok gibi saçma sapan düşüncelere dalmaya başladım. Çünkü bana haksızlık yapanlar hayatına devam ederken ben hala ayağa kalkmak için çabalıyorum Eskiye göre iyi olsamda bu düşünceler beni çok üzüyor. Gerçekten bu olayı yaşamayan bilemez sizce bu olayın üzerinden nasıl gelebilirim?
Evet kesinlikle erkeklerin hepsi böyle midir bilmiyorum ama, çoğunluk böyleBu dunyada herkes kendinden yana ne yazık kiErkekler genel anlamda bayanlara göre daha bencil diye düşünüyorum.
Bırakın boşanmayı, karısı öldükten hemen sonra evlenen erkekler de var, karısı hasta yatağında ölümü beklerken evlenmeyi tasarlayan da.
Onlar kendi yollarına bakmada daha becerikliler.
Size neler yaşattı bilmiyorum ama kötü şeyler yaşatmişsa elbet Allah cezasını verecektir. Umarım bu durumu aşar da huzur ve mutluluğu bulursunuz, o durumda bu adam akliniza bile gelmez belki. Rabbim yardimciniz olsun.