Yine karlar yağdı gönlüme :(

Kesinlikle mesele onun evlenmesi değil, acaba görecek mi? Bir de bizimkisi akrabasıyla evlenmiş. Akrabaları onlardan da beter. İnşallah ahım çıkar

Kesinlikle mesele onun evlenmesi değil, acaba görecek mi? Bir de bizimkisi akrabasıyla evlenmiş. Akrabaları onlardan da beter. İnşallah ahım çıkar
Vallahi cnm bilemiyorum bizim bu ahlarimiz ne zmn isleyecek .. Allahin ilahi adaletini ne zmn anlayacaklar iste orasini cozemiyoruz demekki herseyin bir vakti var.. Akrabayi iyi zannediolar galiba akraba evlilikleri dahada kotu.. al birini vur otekine..

Tebrikler... Sınavdan kalmışsınız. Yazdıklarınız beni hayrete, hatta dehşete düşürdü. Bence psikolojik destek alın...

Başka konuda yazdım aynen dediğin gibi canım ablamla evliyken kocası bir gece evlerinde yatıya kalan ablamın samimi arkadaşı eski kocasınında çoçukluk arkadaşının karısıyla kendi evinde iş başında yakalamış ablam ve boşanır başınmaz alnı şanlı düğün yaptılar ablamın dost bildikleri bile gitti ballandıra ballandıra anlattılar düğünü ablama nispet gibi ablam o gecenin sabahında kocaman yaralarla uyandı stresden ağladı sızladı o güzel hayat yaşarken ben niye böyleyim diye babamın boynuna sarılıp nasılda bağıra bağıra ağlamıştı benim suçuuuummmm ne baba neden bunları yaşamaya mahkum edildim diye hiç bir zaman unutmayacağım herhalde ablamın canının yandığı o günü ne oldu sonuç gizli aşkları kısa sürdü boşandılar 4 ayda adam ikinciye evlendi kadının yatıp kalkmadığı adam kalmamıştır onunla evlendi ablam ikinci evini aldı kızları mutlu şimdi erkek arkadaşı var ilk bende dahil ablamın parası için birlikde dedik ama geçen ablamın kızı ateşlenmiş kaç kmlik yoldan gecenin 2 sinde ilk o koşmuş sabaha kadarda beklemiş ablamla hastanelerde diğer yeğenim kaza geçirdiğindede öz babası arayıp sormazken bu uykusuz bide işe gitmiş kızı beklemiş kaç gece birşey olur diye daha birsürü manevi yaptığı şeyler var ve en önemlisi ablam baharı yazı yaşıyor çooookkkkk mutlu çoookkkk darısı sizlerin başına üzülmeyin herkes hak ettiğini eninde sonunda buluyor siz rabbime bırakın o en iyi şekilde verir odur bilen gören duyan bizleri

Bir yerlerde okumuştum aklımda kalmış , "Allah duanızı kabul ediyorsa bir kere , etmiyorsa iki kere sevinin diye " yani şuan belkide kırgınlığın ve üzgün oluşun seni yanlış düşüncelere itiyor ama inan bana Allahın adaleti ve hikmetine akıl ermez. O evliliğin eski eşine hayırlı olacağı ne malum belki öyle şeyler yaşayacakki hem sana yaşattıklarının bedelini bu evlilikte ödeyecek hemde büyük bir ders alıcak bunu bilemeyiz o yüzden sen içini ferah tut, bol bol sevdiklerinle vakit geçir bu dönemde yanlız olmamaya çalış ve kafanı bu olaydan uzak tut.. Sen hiç merak etme biz unuturuz ama Allah unutmaz

tövbe Yarabbim....Allah beni sevmiyor ne demek canım...önce inancın kuvvetli olsun..herkesin iyi kötü anları vardır..erkekler genellikle kadınlardan daha çabuk toparlanıyor..sende onu takip etmeyi bırak kendini düşün..

Bir de çok ilginç bir şey oldu yolda yürüyorum düğün çekimlerini dış çekim yaptıkları için karşıma çıktılar. Onlar beni görmediler. Hep Allah a dua ediyorum Allah ım bana yaptıklarının bedelini ödetecek bir bela ver karşısına ve ben de gözlerimle göreyim. O kadar şaşkınım ki neden karşıma çıktılar

Bir de çok ilginç bir şey oldu yolda yürüyorum düğün çekimlerini dış çekim yaptıkları için karşıma çıktılar. Onlar beni görmediler. Hep Allah a dua ediyorum Allah ım bana yaptıklarının bedelini ödetecek bir bela ver karşısına ve ben de gözlerimle göreyim. O kadar şaşkınım ki neden karşıma çıktılar

Belki D sadece bana kötü davrandı ona iyi davranır

tesadüf....hayatımızda birçok tesadüf olur..beddua etme sadece kendin için dua et..

zor anlıyorum hatta hala içinizde bişiler varsa çok ağır gelebilir, ama en önemlisi bitmiş boşanmışsınız, ayrıca bu ondan tamamen kopmanız ve kendi hayatınıza bakabilmeniz için bir işaret bunu böyle görün. artık o kendi hayatını kurdu sizde öyle yapabilirsiniz karşınıza iyi birisi çıkar inşallah sizde çok mutlu olursunuz.

Evet çok zor Belki de benim beğendiğim eşyaları kullanıyorlar İçim çok acıyor Psikolojik destek alıyorum, 1,5 aydır iyiydim şimdi yine kötü oldum

İyide o şu an yoluna bakmış hayatına devam ediyor, belkide çok huzursuz ama belli rituelleri gerçekleştiriyor yaşadıklarına dair ne biliyoruz ne biliyorsun.
Onları gördüğünde söyleyeceğin tek şey olmalıydı, Rabbim bu yükü neden taşıyorum bilmiyorum ama bir hikmetin var, beni bu imtihanı kazanacak kadar sabırlı güçlü eyle..
Beddua etme, en azından dilinden dökülen Mevlam beddua etmek istemiyorum demek olsun.
Onun hikmeti bizim anlayamayacağımız kdr karmaşık ve incedir.
Senin bedduan ancak sana zarar verir yapma.

Evet çok zor Belki de benim beğendiğim eşyaları kullanıyorlar İçim çok acıyor Psikolojik destek alıyorum, 1,5 aydır iyiydim şimdi yine kötü oldum
yalnız kalmamaya bakın bence yeni çevrelere gidin yeni arkadaşlar edinin bi süre düşünmemeye bakın, hatta daha önce gitmeyi çok istediğiniz bir yere gidin oraları keşfedin güzel bi kafe bulup oturun kitap okuyun inanın bunlar çok işe yarayacak.. dertleşecek birileri olsun yanında, sıkılırsan yaz bana istersen çok iyi bir dinleyiciyimdir. :)

İçinden koparmak için bir fırsat olduğunu düşün.. Zor durum hakkında hayırlısı olsun.

Münevvercim adam hayatını coktan yoluna koymuş. Öyle ya da böyle geçmişi geçmişte bırakmış, sen de yap artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…