Yine karlar yağdı gönlüme :(

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
895
243
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ben 1, 5 yıl önce eşimden ayrıldım. Bugün gördümki eski eşim evlenmiş. Bense kendimi toparlamaya çalışıyorum halen daha. Normalde inançlı biriyimdir ama bu aralar Allah beni sevmiyor belki de Allah yok gibi saçma sapan düşüncelere dalmaya başladım. Çünkü bana haksızlık yapanlar hayatına devam ederken ben hala ayağa kalkmak için çabalıyorum Eskiye göre iyi olsamda bu düşünceler beni çok üzüyor. Gerçekten bu olayı yaşamayan bilemez sizce bu olayın üzerinden nasıl gelebilirim?
Bir de çok ilginç bir şey oldu yolda yürüyorum düğün çekimlerini dış çekim yaptıkları için karşıma çıktılar. Onlar beni görmediler. Hep Allah a dua ediyorum Allah ım bana yaptıklarının bedelini ödetecek bir bela ver karşısına ve ben de gözlerimle göreyim. O kadar şaşkınım ki neden karşıma çıktılar

Son düzenleme:
O eş sizin için hayırlı olsaydı şuan zaten hayatınızda olacaktı. Allah sizi seviyor ki mutsuz olmadığınız bir evlilikten kurtardı. Mutsuz diyorum çünkü boşanmışsınız. Allaha daha sıkı sarılın ve hayatınıza bakın, geçmişle yaşamayın. Kimbilir 1 sene sonra şükürler olsun diyeceksiniz. Çok seveceğiniz ve sevileceğiniz bir evlilik yaparak. Her şerde mutlak bir hayır vardır unutmayın.

Siyahbeyaz2012'nin ve benim oğlumun babası (biz daha boşanmadık, düğün yapacaklar, nikah yok) evlenecekler yakın zamanda. Bende daha his yok, mecbur oğlum belli bir yaşa gelene kadar görüşücez, zoraki. Senin en azından çocuk yok diyip yoluna devam etmen lazım. Ya çocuklu olup, onların aile saadetine görmek zorunda bırakılsaydın? İnanki bu çok daha zor.

biz her zaman hayırlısı diye dua ederiz.neden hakkında hayırlısının bu durum olduğunu düşünüp hayatına devam edemiyorsun ki?rabbim sınamıştır o ayrı ama derdini bile sevmeli insan çok şükür kanser değilsin dermansız bir hastalığın yok canının derdine düşmemişsin.o insanlarla aranızdaki fark herkes hayatına devam etmiş ama sen yerinde saymışsın.gün olur devran döner nereden biliyorsun ki eski eşinin çok mutlu olacağını?belki de yeni eşidir onun imtihanı ama bence kendin için onu içinden affetmelisin ki ruhun azad olsun.hakkında da hayırlısı olsun...

Gün gelir devran döner arkadaşım. At kafandan o düşünceleri. Hayatını yaşamak " dediğinizi uzaktan anlayamazsınız.
Bu dünyanın öteki tarafı da var.

Neden hayırlısı değil demek yerine böyle düşünüyorsun canım. Yaradan herkesi seviyor. Sevdiği için korudu belki seni. Ömrünü heba etmeni istemedi. Bir an önce toparlanmaya bak. Hayat çok kısa boşa geçen günlerine üzülürsün.

Kadınlar duygusal işte çabuk toparlanamiyoruz, siz kimbilir hep güzel anılarınizi hatirliyorsunuzdur oysa unutmayın boşanma sebeplerinizi. Eski eşiniz sizi hiç hatirlamiyordur bile. Sizin için iyi bir adam olsaydı bugün ayrı olmazdiniz. Bırakın artık düşünmeyin ne yaparsa yapsın. Hayatinizda ki başka güzellikleri görün.

Yasananlar elbet kolay unutulmuyor ama gecmise de fazla takilmamak lazim. Yasandi ve bitti 1bucuk sene olmus. Sizde yolunuza bakin artik. Herseyde bir hayir vardir. Size haksizlik edilmise elbet Allah hesabini sorar. Sükredin ki sizin icin hayirsiz olan bir evlilikten kurtulmussunuz, nice kadinlarimiz var mutsuz olmalarina ragmen bosanmayi göze alamiyorlar ve bir ömürleri mustuz geciyor.

Ümitsizlige kapilmayin; nedemisler ümit Allahtan ümitsizlik ise seytandandir. Elbet daha güzel günleriniz olacak tekrar seveceksiniz. Allah bundan sonra karsiniza iyi insanlar cikarsin insallah...

Ben de boşanalı 1 sene... Yakında bende duyarım diye düşünüyorum...
Ama sonra diyorum ki kendime, Hayırlısı olsa Yüzümü güldürse yarı yolda bırakmazdı. Hayırlısı değilmiş...
Aynı durumdayız, seni en iyi ben anlarım. Duyunca üzüleceğim elbet, ama benim Yüzümü güldürmeyeni Hakkımı yiyenini Allah'a havale ettim.
Bak ben de senin gibi inançlıyım. Hem namaz kıldım dua ettim. Allah'ım sana havale ettim dedim.
Biz Kullar olarak aceleciyiz, Rabbimin adaleti elbet yerini bulacaktır ama zamanı vardır.
Unutma bir insanın ahı 40 senede çıkmış ne çabuk çıktı bu ah üzerimden Demiş.
Inancını kaybetme ne olur. Allah büyük...
Rabbim sana da bana da bizim durumumuzdaki bütün Kadınlara da hayırlısını nasip etsin, hayırlı insanları çıkartsın karşımıza.

Malesef bazan ayni duygulari bende yasiyorum
Gucum kuvvetim tukeniyor,isyan kabariyor icimde.Sonra tevbe ediyorum kendime sacmalama diyorum ama teselli olamamak cok zor.
Onunda cani yansin acisin olup bitsin tukensin istiyorum beni ancak bu mutlu eder diyorum.
Sonra kendime kiziyorum o sadece kendin aldatan Bir zavalli diyorum .Duygularim sacma sapan her yone savruluyor.
Nediyim yinede inancimizi kaybetmeyelim.Allah onlara bedelini odetsin insallah

Âmin inşallah. Ama sanki gelecekten hiç ümidim yok

Evet kesinlikle elimden de bir şey gelmiyor

Arkadaslar bu ilahi adalet haksizlik yapanlara ne zmn isleyecek diye dusunuyorum sanki boylelerine birsey olmuyo.. bende bosanma asamasindayim cnm eski esim evlenmis olsa uzulmem diye dusunuyorum.. sadece bana cektirdiklerinin karsiligini goreceklermi acaba diyorum kendi kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…