- 21 Temmuz 2012
- 895
- 243
-
- Konu Sahibi Munevvergul
Konu sahibesi geçmiş için sıkma canını(biz daha boşanmadık, düğün yapacaklar, nikah yok
Ben de boşanalı 1 sene... Yakında bende duyarım diye düşünüyorum...Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ben 1, 5 yıl önce eşimden ayrıldım. Bugün duydumki eski eşim evlenmiş. Bense kendimi toparlamaya çalışıyorum halen daha. Normalde inançlı biriyimdir ama bu aralar Allah beni sevmiyorbelki de Allah yok gibi saçma sapan düşüncelere dalmaya başladım. Çünkü bana haksızlık yapanlar hayatına devam ederken ben hala ayağa kalkmak için çabalıyorum Eskiye göre iyi olsamda bu düşünceler beni çok üzüyor. Gerçekten bu olayı yaşamayan bilemez sizce bu olayın üzerinden nasıl gelebilirim?
Âmin inşallah. Ama sanki gelecekten hiç ümidim yokBen de boşanalı 1 sene... Yakında bende duyarım diye düşünüyorum...
Ama sonra diyorum ki kendime, Hayırlısı olsa Yüzümü güldürse yarı yolda bırakmazdı. Hayırlısı değilmiş...
Aynı durumdayız, seni en iyi ben anlarım. Duyunca üzüleceğim elbet, ama benim Yüzümü güldürmeyeni Hakkımı yiyenini Allah'a havale ettim.
Bak ben de senin gibi inançlıyım. Hem namaz kıldım dua ettim. Allah'ım sana havale ettim dedim.
Biz Kullar olarak aceleciyiz, Rabbimin adaleti elbet yerini bulacaktır ama zamanı vardır.
Unutma bir insanın ahı 40 senede çıkmış ne çabuk çıktı bu ah üzerimden Demiş.
Inancını kaybetme ne olur. Allah büyük...
Rabbim sana da bana da bizim durumumuzdaki bütün Kadınlara da hayırlısını nasip etsin, hayırlı insanları çıkartsın karşımıza.
Evet kesinlikleMalesef bazan ayni duygulari bende yasiyorum
Gucum kuvvetim tukeniyor,isyan kabariyor icimde.Sonra tevbe ediyorum kendime sacmalama diyorum ama teselli olamamak cok zor.
Onunda cani yansin acisin olup bitsin tukensin istiyorum beni ancak bu mutlu eder diyorum.
Sonra kendime kiziyorum o sadece kendin aldatan Bir zavalli diyorum .Duygularim sacma sapan her yone savruluyor.
Nediyim yinede inancimizi kaybetmeyelim.Allah onlara bedelini odetsin insallah