Yine kardesim. Yine bana gore saygisizligi, fikirleriniz almak istiyorum.

bana daha cok siz evde "ayricalik istiyormussunuz" gibi geldi. Anlattiklariniz bundan oteye gecmiyor bnce.
Evin buyuk kizlari genelde uzerine titrenen, dusuncesine daha onem verilenlerdir. O yuzden kucukler tribe girer.
bence kiz kardesinizde bir sorun yok, bu kadar abartmayin.

Ps: tipatip ayni seyleri yasamis birisi olarak kendimden yola ciktim.

Su akar yolunu bulur, hayat suprizlerle dolu. merk etmeyin onu, endiselenmeyin.
cok sanslı ki onu koruyacak, kollayacak bir ablası var bunun farkında aslında:) ve bal kokar mı :) belli ki iyi ama hırcın bir kardesiniz var.
Varsın kazanmasın KPSS'yi. saglıgınızdan/ mutlulugunuzdan onemli mi? Biraz kendiniz için alısveris yapın bugun, ona da ufak bir hediye alın, indirimler ve fiyatlar uygun bu aralar.ilgisini cekecek seyleri konusun, ders diye diretmeyin. moda konusun sanat konusun. elbisler ayakkabılar gpsterin birbirinize :) 24 yas cok genc daha

ztn asla ders dedirtmiyor ki dememde dinleyemecegini biliyorum ama gece film izleyip nette takilip sabah o dershaneye gitmiyorsa bir parca tepki gormeli hayat acimasiz suprizlerde gizliyor insana en azindan %70 ugrassa yine gik demem basimin ustunde tasirim.

bana daha cok siz evde "ayricalik istiyormussunuz" gibi geldi. Anlattiklariniz bundan oteye gecmiyor bnce.
Evin buyuk kizlari genelde uzerine titrenen, dusuncesine daha onem verilenlerdir. O yuzden kucukler tribe girer.
bence kiz kardesinizde bir sorun yok, bu kadar abartmayin.

Ps: tipatip ayni seyleri yasamis birisi olarak kendimden yola ciktim.

iyide onun acisindan duzenine mudahale etmiyorumki ztn evde hersey istedigi gibi evde ses acisindan korumali onun acisindan sorun yok ama gunde 2 saat karismamali karisiyorsada susmali bide
uste cikip hakaret etmeye hic hakki yok o satasmalarida siniri ile dogru orantili ise bunun adi satasmaktan ote degil orasi benim evimse benimde isteklerim keyfim olacak buna ayricalik diyosaniz diyebilirsiniz

iyide onun acisindan duzenine mudahale etmiyorumki ztn evde hersey istedigi gibi evde ses acisindan korumali onun acisindan sorun yok ama gunde 2 saat karismamali karisiyorsada susmali bide
uste cikip hakaret etmeye hic hakki yok o satasmalarida siniri ile dogru orantili ise bunun adi satasmaktan ote degil orasi benim evimse benimde isteklerim keyfim olacak buna ayricalik diyosaniz diyebilirsiniz[/QUOTE]

ben evinizde neler oluyor elbette bilmiyorum, ama yazdiklariniz, sandalye, koltuk kapmaca filan :) neden o sandalyede sizin oturmaniz gerekiyor mesela ? Bence, buyuk oldugunuz, calistiginiz ve yoruldugunuz icin kendinize ayricalik taninmasini istiyorsunuz. Diyorum ya, ayni seyler bizim evde de oluyordu. Ben boyle bi oz elestri yapmistim kendime :)
halbuki ayni sandalyeye onunda oturma hakki, ayni koltuga onun da uzanma hakki var sanki, he ?
:-):-)

uste cikip hakaret etmeye hic hakki yok o satasmalarida siniri ile dogru orantili ise bunun adi satasmaktan ote degil orasi benim evimse benimde isteklerim keyfim olacak buna ayricalik diyosaniz diyebilirsiniz

ben evinizde neler oluyor elbette bilmiyorum, ama yazdiklariniz, sandalye, koltuk kapmaca filan :) neden o sandalyede sizin oturmaniz gerekiyor mesela ? Bence, buyuk oldugunuz, calistiginiz ve yoruldugunuz icin kendinize ayricalik taninmasini istiyorsunuz. Diyorum ya, ayni seyler bizim evde de oluyordu. Ben boyle bi oz elestri yapmistim kendime :)
halbuki ayni sandalyeye onunda oturma hakki, ayni koltuga onun da uzanma hakki var sanki, he ?
:-):-)[/QUOTE]

Anlatmak istedigim de bu ztn ben duzenimi kurarken araya girip ustune hakaeret etmeye baslamasi yoksa o bolgede herhangi bi hazirlik yoksa istedigini yapabilir yapiyorda ztn ama ben yastigimi almisken hem kullanmasi hem satasmasi ustunede sen takintilisin demesi normali mi? Veya tabagima yemek koymusken kurulup yemesi? Butun gun calisip isten gelip oglen kalkan kardesime sofra hizmeti yapacak degilim ondan bsy istemem beni ziplatmasin yeter butun bunlar Bana gore degil, ztn yaptigim yapacagim bsy de degil kimsenin ne yaptigi ile ilgilenmedim kendimce huzur ariyorum 2 saat kafa dinlemek istiyorum ama cok goruyor

Anlatmak istedigim de bu ztn ben duzenimi kurarken araya girip ustune hakaeret etmeye baslamasi yoksa o bolgede herhangi bi hazirlik yoksa istedigini yapabilir yapiyorda ztn ama ben yastigimi almisken hem kullanmasi hem satasmasi ustunede sen takintilisin demesi normali mi? Veya tabagima yemek koymusken kurulup yemesi? Butun gun calisip isten gelip oglen kalkan kardesime sofra hizmeti yapacak degilim ondan bsy istemem beni ziplatmasin yeter butun bunlar Bana gore degil, ztn yaptigim yapacagim bsy de degil kimsenin ne yaptigi ile ilgilenmedim kendimce huzur ariyorum 2 saat kafa dinlemek istiyorum ama cok goruyor

sonuna kadar haklısın cnm. bende de var böyle bir kardeş düşman başına :/

Kardesim eve gelmemis kalmaya arkadasina gitmis anmemde yok iyki ne cicek almisim ne market alisverisi yapmisim hayal kirikligimi tarif edilemez.
Bogazimdan iki lokma gecmiyor
Allahin gucune gidecekte gercek bi dert verecek diye korkuyorum..

kendimce huzur ariyorum 2 saat kafa dinlemek istiyorum ama cok goruyor

Kardesim eve gelmemis kalmaya arkadasina gitmis anmemde yok iyki ne cicek almisim ne market alisverisi yapmisim hayal kirikligimi tarif edilemez.
Bogazimdan iki lokma gecmiyor
Allahin gucune gidecekte gercek bi dert verecek diye korkuyorum..

e ne güzel işte kafanızı dinlersiniz...

ama derdiniz kardesinizle iyi iletisimde olmayı istemek ise bir gun keyifliyken karsılıklı konusabilirsiniz,
"sıkıntılarını anlıyorum ama ilerde daha da zorlanma diye diyorum, hem tatlı tatlı oturmak sohbet etmek varken neden boyle didisiyoruz? ikimiz de bir süre özen gosterelim bir de böyle deneyelim bakalım nolacak?" dediniz mi bilmiyorum ama deneyebilirsiniz...

Sizden küçük biri
sizin alışkanlıklarınızı değiştirmek için mi yapıyormuş
kaç yaşında bu kardeş 30 falan mı ?

X