slm kizlar,
bi onceki iliskimde cok kiskanctim, bensiz bi yere gitse icim icimi yerdi, sacma seylerden kavga cikarirdim. arkadaslarimla cok az zaman gecirip, butun zamanimi onunla gecirmek isterdim. gunboyu mesaj atmasa rahatsiz olurdum.
seneler sonra ayrildik. cok zaman oldu ve ben bittiginde soz verdim bir daha kimseye bu kadar baglanip, kendi egemenligimi boslamayacagima. bay arkadaslarim olup, olacak sevgiliminde bayan arkadaslarinin olmasini normal karsilayip, sacma sapan kiskanclik yapmadan, her dk ona mesaj at/telefon et diye ugrasmayip, ilk once kendimi mutlu etmeye calisacagima soz verdim. simdi birisiyle gorusuyorum, ve bu sozlerim yavas yavas basima yikiliyor. tanisali az bi zaman oldu ve o seylerin kesin olmasini istiyor, sevgilim misin dediginde zamana ihtiyacim var diyorum cunku yavas yavas goruyorum ki sacma kiskancliklar, aptalca kavgalar geciyo aklimdan, durdurmak istiyorum bunlari, sozumu tutup yine kendi kendime rahat olmak istiyorum, zamana biraksamda onu tanidikca boyle seyleri nasil durduracagimi bilmiyorum..
nasil ondan bagimsiz kalip, basta kendim mutlu olabilirim?