yine İzmirrrrrrrrr yine Bennnnnnn :44:

Bayanlar İzmir'de önerebileceğiniz Diş Estetik Merkezi var mı..??
Beyazlatma,bonding vs. yaptırmak istiyorum..

Bilmiyorum ama konu hazır varken kaynak yapayımda (:1:) merak ettiğim birşeyi sorayım dedim :3:

Diş beyazlatıldığında sonrasında sürekli beyazlatmak gerekiyor mu ben öyle duydum geçen gün

Son düzenleme:
Bilmiyorum ama konu hazır varken kaynak yapayımda (:1:) merak ettiğim birşeyi sorayım dedim :3:

Diş beyazlatıldığında sonrasında sürekli beyazlatmak gerekiyor mu ben öyle duydum geçen gün

yok gerekmiyor ama dislerine cok dikkat etmen gerek..heleki kahve cay yada sigara kullaniosan..dikkat etmezsen eskisinden dahada berbat oluyorlar

yok gerekmiyor ama dislerine cok dikkat etmen gerek..heleki kahve cay yada sigara kullaniosan..dikkat etmezsen eskisinden dahada berbat oluyorlar

Benim dişlerimin rengi iyi ama bazen tartar temizletmek istiyorum sonrada bunu duydum :(

tamamda arkadaşlar nereyi önerebilceksiniz..İzmir yabancısıyım :44: Güvenilir kaliteli bir yer arıyorum

izmiri hic tanimiyorum..yokmudurki forumda bilgiler..hani doktorlar ve hastalarinin yorumlari oluyor ya..valla nasil bakildigini bilmiorum acemiyim daha kusura bakma

Back