Yine internet yine aldatma

inanmıyorum birde üste çıkıyor yaa. ayy gelde delirme. salak herif. çok sinirlendim. ev düzensizse aldatılabiliyor muymuş? siz yapsanız aynısını ve onu suçlasanız o altta kalırmıydı acaba. herif resmen manipülatör

sen elındekı kanıtlarda adama tazmınat odetıcektın
ama o kurnaz senı sakınlestırıp o senden vazgecıyor
kanıtlar hala gecerlı donuna kadar al

bıde tavsıyem
bosanmıcaksan kurcalama karsısına cıkarma yuz goz olma

onca seyı soyledıkden sonra bosaman gerek asla daha ıyı olmaz herzaman daha kotuye gıder cunku

yok bosanamam dıyorsan gorme duyma bılme dıger dunyaya bırak

kendınızı yıpratıyosunuz be kardesım

ama suan bence donunu bıle al soy sogana cevır adamı derım ben

sen elındekı kanıtlarda adama tazmınat odetıcektın
ama o kurnaz senı sakınlestırıp o senden vazgecıyor
kanıtlar hala gecerlı donuna kadar al

bıde tavsıyem
bosanmıcaksan kurcalama karsısına cıkarma yuz goz olma

onca seyı soyledıkden sonra bosaman gerek asla daha ıyı olmaz herzaman daha kotuye gıder cunku

yok bosanamam dıyorsan gorme duyma bılme dıger dunyaya bırak

kendınızı yıpratıyosunuz be kardesım

ama suan bence donunu bıle al soy sogana cevır adamı derım ben
Çok konuşuyor karşısındakini yoruyor taktiği bu adamın sonra da kendini çok zeki ama anlaşılamayan adam pozisyonuna sokuyor. konuştuğu kadının, kadının kocasının telefonlarını da buldum. kocasını aramamak için tutuyorum kendimi. Aman dikkat bayanlar yapmazsa benim eşim yapmazdı tip yok bişey yok. Telefonu elinden düşürmüyordu çocuğu uyutmaya gittiğimde bile konuşuyordu. bende bile bile kanıt toplamak için sustum çok yıprattım kendimi ş sabah eşyalarını toplayıp gitti gelmedi. Sevgi hiç yok ona karşı ama içim çok buruk. Ferhat Göçerin yıllarım gitti şarkısını dinleyip üzüyorum yine kendimi :KK43:

Boşanmaya hiç niyetin yok anladığım kadarıyla.sadece buraya teselli bulma amaçlı yazmışsın.bahanen de eşinin ikna edici konuşuyor olması,oysaki ikna olmuyor ama olmak istiyorsun.hakkında hayırlısı.

Çok konuşuyor karşısındakini yoruyor taktiği bu adamın sonra da kendini çok zeki ama anlaşılamayan adam pozisyonuna sokuyor. konuştuğu kadının, kadının kocasının telefonlarını da buldum. kocasını aramamak için tutuyorum kendimi. Aman dikkat bayanlar yapmazsa benim eşim yapmazdı tip yok bişey yok. Telefonu elinden düşürmüyordu çocuğu uyutmaya gittiğimde bile konuşuyordu. bende bile bile kanıt toplamak için sustum çok yıprattım kendimi ş sabah eşyalarını toplayıp gitti gelmedi. Sevgi hiç yok ona karşı ama içim çok buruk. Ferhat Göçerin yıllarım gitti şarkısını dinleyip üzüyorum yine kendimi :KK43:

fake yanı sahte bı hesaptan kadının kocasına yazısmaları gonder derım

Bir de esyalarini toplayip gitti mi???? Yuuuuhh!! Ne gicikmis ya esiniz. Ama tipik erkek masallari. Yani benimkide yapsa ayni olacak, aglayip zirlayacak, kendini acindiracak, sucu bana bulacak. Hepsi ayni, dinledigim bütün hikayeler ayni. Kadin in afedersiniz k.clarina tekmeyi atacagini anlayinca ziril ziril zirliyorlar.

Affedilecek bir durum degil. Yine yapacak belki. Birde utanmadan esyalarini toplayip gitmis, sizin yerinizde olsam eve almazdim geldiginde. Bu kadar kötü olamaz bir insan. Hem suclu hem güclü.

istersen hastalık derecesinde titiz ol eşin "kaşının üstünde gözün var" der seni yine aldatır. adamda bu ışık var çünkü. keşke geri adım atmasaydın. böyle durumlarda başkasını dinlemek hata gerçekten, kimse senin ne yaşadığını bilmez herkes mevcut durumu kurtarmaya bakar. özellikle büyükler. bir de utanmadan evi terketmiş beyefendi, yüzsüzlüğe bakar mısınız

istersen hastalık derecesinde titiz ol eşin "kaşının üstünde gözün var" der seni yine aldatır. adamda bu ışık var çünkü. keşke geri adım atmasaydın. böyle durumlarda başkasını dinlemek hata gerçekten, kimse senin ne yaşadığını bilmez herkes mevcut durumu kurtarmaya bakar. özellikle büyükler. bir de utanmadan evi terketmiş beyefendi, yüzsüzlüğe bakar mısınız
gözünün üstünde kaşın var olacaktı o ya, öbür türlüsünü düşündüm de:KK53::KK70:

Suclu yine sensin tabi.
He he.
Sakin yumusama. O kadinada gununu bildir.
Gizli bi hesaptan at fotograflari kocasina.
O adamada yazik.

Evimin resmini. çekip koysam şuraya ağlarsınız bu durumda eşimin beni bir değil 10 kere aldatması lazım düzensizlik bahane ise, ayrıca evde 2 yetişkin olduğunuza göre dağınıklıkta onun da payı var bi işin ucundan tutuyo mu, hayır gerizekalı adam

düzensizlik bir bahane bence.. benm evim 7\ 24 dagınık çocuktan dolayı....

X