- 24 Haziran 2011
- 23.301
- 48.375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok konuşuyor karşısındakini yoruyor taktiği bu adamın sonra da kendini çok zeki ama anlaşılamayan adam pozisyonuna sokuyor. konuştuğu kadının, kadının kocasının telefonlarını da buldum. kocasını aramamak için tutuyorum kendimi. Aman dikkat bayanlar yapmazsa benim eşim yapmazdı tip yok bişey yok. Telefonu elinden düşürmüyordu çocuğu uyutmaya gittiğimde bile konuşuyordu. bende bile bile kanıt toplamak için sustum çok yıprattım kendimi ş sabah eşyalarını toplayıp gitti gelmedi. Sevgi hiç yok ona karşı ama içim çok buruk. Ferhat Göçerin yıllarım gitti şarkısını dinleyip üzüyorum yine kendimisen elındekı kanıtlarda adama tazmınat odetıcektın
ama o kurnaz senı sakınlestırıp o senden vazgecıyor
kanıtlar hala gecerlı donuna kadar al
bıde tavsıyem
bosanmıcaksan kurcalama karsısına cıkarma yuz goz olma
onca seyı soyledıkden sonra bosaman gerek asla daha ıyı olmaz herzaman daha kotuye gıder cunku
yok bosanamam dıyorsan gorme duyma bılme dıger dunyaya bırak
kendınızı yıpratıyosunuz be kardesım
ama suan bence donunu bıle al soy sogana cevır adamı derım ben
Çok konuşuyor karşısındakini yoruyor taktiği bu adamın sonra da kendini çok zeki ama anlaşılamayan adam pozisyonuna sokuyor. konuştuğu kadının, kadının kocasının telefonlarını da buldum. kocasını aramamak için tutuyorum kendimi. Aman dikkat bayanlar yapmazsa benim eşim yapmazdı tip yok bişey yok. Telefonu elinden düşürmüyordu çocuğu uyutmaya gittiğimde bile konuşuyordu. bende bile bile kanıt toplamak için sustum çok yıprattım kendimi ş sabah eşyalarını toplayıp gitti gelmedi. Sevgi hiç yok ona karşı ama içim çok buruk. Ferhat Göçerin yıllarım gitti şarkısını dinleyip üzüyorum yine kendimi
gözünün üstünde kaşın var olacaktı o ya, öbür türlüsünü düşündüm deistersen hastalık derecesinde titiz ol eşin "kaşının üstünde gözün var" der seni yine aldatır. adamda bu ışık var çünkü. keşke geri adım atmasaydın. böyle durumlarda başkasını dinlemek hata gerçekten, kimse senin ne yaşadığını bilmez herkes mevcut durumu kurtarmaya bakar. özellikle büyükler. bir de utanmadan evi terketmiş beyefendi, yüzsüzlüğe bakar mısınız