Yine internet yine aldatma

sinbap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
21
0
Eşim internetten bi oyun sitesinden kadınlarla Konuşurken yakaladım. Bana yazdıklarını göstermedi hemen sildi. Konuştuk tartıştık kavga ettik. Tamam ben seninle yaşlanmak istiyorum.senin sandığın gibi Şeyler yazışmadık .saçma sapan öbür Dünya'dan ruhlardan 3harflilerden konuştuk falan dedi. Bende inanmak istediğim için inanmış gibi davrandım ama hep içimde Kuşku kaldı tabi . Aradan 1 haftadan fazla zaman geçti bir pazar Sabahı başka bir Şehire iş görüşmesine gideceğini oralardan da iş bağlaması gerektiğini çok para kazanılması gerektiğini uzun uzun Anlattı ben saf temiz insanda içten içe kemiriyoruz kendimi gitme başka işe Şehire ihtiyaç yok falan diyorum ama adam karını vermiş gidecek . Neden banyo yaptın peki dedim gece çamaşırımı kirletmiştim diye bişey uydurdu neyse gitti oradan telefon açtı bak burası böyle şimdi burdayım fala güven vermeye çalışmalar. Aynı günün gecesi bu uyurken ben duramadım uyutmadı beni iç sesim Gittim telefonunu karıştırdım hiç arama yok benden başka kimseyle konuşma Msj falan yok halbuki birsürü yeni telefon numaraları Olmalıydı çünkü yeni kişilerle konuşup buluşacaktı . Sonra oyun geldi aklıma telefonunda Kayıtlı değildi. Yükledim yeniden baktımki birsürü oyun oynanmış isim değişmiş ama kimseyle konuşma Kayıtlı değil. Sildim tekrar oyunu takibe devam ettim sinsice. Annemlerle aynı binada oturuyorum 2 çoçuğum var arada onları bırakmaya yemek getirmeye götürmeye sık inip çıkıyorum elinde tableti Aldı tv karşısında oturuyor bu arada. Bana da sürekli işle ilgili uzun uzun Konuşmalar devam ediyor. Neyse aradan 4-5 gün geçti tablet elime geçti baktım oyun yüklü tablette hemen sakladım evresi gün işe gittiğinde iyice inceleyecektim . Veeee ertesi gün açtım baktımki ne göreyim 3-4 tane Kadınla canım Aşkım konuşmaları yok rüyamda gördüm yok Paris'e gittik oooooo şok oldum hemen çocukları anneme bıraktım okudum Ağladım okudum Ağladım . Derken mantıklı bi yol bulmalıyım bu evlilik artık bitmişti ve ben Çocuklarım için bişey yapmalıydım. Bu Kadınlardan biriyle biraz daha Ayrıntılı konuşuyordu buluşmalarını bekleyip ispat edip mahkemede delil sunacaktım donuna kast alacaktım.

Bundan önceki konunuzda eşiniz demiş ki: bakımsız kadınlar aldatılmayı hak ediyor.
Benim aklıma bu takıldı.

Sunacaktım, alacaktım derken? Vaz mı geçtiniz?

Takibe aldım tam iki hafta izledim yazdıklarını avukatın tavsiyesiyle screenshot Yaptım ekran görüntüsünü aldım her konuşmanın. 2haftanın sonunda psikolojim alt üst oldu . Internetten bi psikiyatr dan yardım aldım ilaç kullanmaya başladım ama nafile artık bu zulüme katlanacak gücüm kalmamıştı. Avukattan anlaşmalı Boşanma söLeşmesi hatırlattım döşedim nafakayısonra aynı günün akşamı işten Döndüğünde geç içeri diye salona girdirdim . Her şeyi biliyorum çocuklarımız var onların sağlığı için şu sözleşmeyi imzala sonra defol git dedim. Ne ne anlamıyorum hiç bişey nedimin kız falan diye sert konuşmaya çalıştı. Karşında salak yok saf olabilirim ama asla salak Değilim dedim imzala yoksa bu kayıtlarla seni bitiririm dedim . Afalladı bi süre sonra ağlamaya başladı intihar ederim Kapıdan gitmem falan dedi defol dedim derken içtiğim ilaçın etkisiyle uyumuşum Buda Başımda sabaha kadar konuşmuş ağlamış arada gözümü açıp baktığımda fark ediyorum. O gün Öylece geçti ama ben olayı böyle derin yaşamış biri olarak aradan 2ay geçmesine rağmen unutamadım . Ama beyimizde güçlendi bu arada bu Olayların hepsinin sebebinin benim evde düzensiz olduğumdan kaynaklandığını yoldan çıkmasının sebebini uzun uzun saatlerce konuşarak üste çıkarak benim düzensizliğine bağladı . Yine ben suçlu oldum saflığım tuttu ağladım ettim . Düzelttik yine arayı ama ben duramıyorum konular kapanmış aylar geçmiş OLMASINA rağmen soru soruyorum neden nasıl yaptın falan diyorum bu seferde iyice üste çıkıyor beni rahatlatacağı yerde senin Yüzünden diyo şimdide tamam her şey bitti ben kurtarmaya çalıştıkça sende değişenbişey yok deyip ayrılmaya karar verdi. Uzun uzun Anlattı yine bi kadın Kocasının kölesi olursa her dediğini yaparsa adamda kadının kölesi olurmuş ben hep dik gidiyomuşum

Bundan önceki konunuzda eşiniz demiş ki: bakımsız kadınlar aldatılmayı hak ediyor.
Benim aklıma bu takıldı.

Sunacaktım, alacaktım derken? Vaz mı geçtiniz?
Bu sebeple 2cocuklu bi anneye göre gayet Zayıf ve bakımlıyım bu konudaki fikrini bildiğim için ama bu tarz konular kadınların görünüşleriyle hiç alakalı değilmiş onu gösterdi şimdide bana sebep evin düzensiz olmasıymış

Çalışıyor musunuz?

E

Evet öğretmenim

Kendi mesleğiniz var ne güzel. Bu adamı çekmek zorunda değilsiniz.
Hem kendini suçlu bulmuyor. Bu sürekli yapacağı anlamına gelir.
Boşanmak için önünüzde engel yok.

neden bu adamı dinliyorsunuz ki hala? koy verin kapının önüne. mesele aldatması da değil; üste çıkması ve sizi suçlaması. ne yani siz de onu aldatın benim isteklerimi tatmin edemedin deyin bakalım ne olacak? bu tavrı gerçekten çok iğrenç. hayır güzel olmak, bakımlı ve düzenli olmak zorunda değilsiniz ki.. hele ona köle olmak zorunda hiç değilsiniz? madem öyle bu düzensiz kadınla niye evlendin ne diye çocuk yaptın deyin! belli ki sizin zayıf noktanızı yakalamış can acıtmaya çalışıyor. güçlü durun, hiç ona belli etmeyin psikolojinizin bozulduğunu. ve evet mümkünse delillerle birlikte mahkemeye başvurup donuna kadar alın!

Parise mi götürmüş kadini orayi anlamadim..
iki yolun var ya bosanip ondan kurtulup gururlu bir hayat yasayacaksin
yada gurursuz ama rahat bir şekilde amann canim erkektir deyip gormezden geleceksin. .

bu erkekler ne ister ya bana biri söylesin lütfen. elalemin kadınlarıyla sanalda paris konuşmaları bilmem neleri yapınca ne geçer ki ellerine. Allah ıslah etsin topunu !

Bu adamla aynı evi ve hayatı paylaşmanız için hiçbir sebep yok.koyun kapının önüne gitsin.terbiyesiz hem bin türlü is çevirip hemde sizi suclayamaz.ne maddi ne de manevi olarak böyle bi erkege ihtiyacın yok

Ben o olayin neden kapandigini anlayamadim? Sabah uyandiginizda kagidi imzalatmadiniz mi? Neden vazgectiniz hemen? Adam bu kadin konusuyor ama gitmiyor ayrilmiyor diye rahat rahat yapacaktir simdi.

eşinin boşamasını mı bekliyorsun?

Neden affetiniz ki kafanızdan silemeyeceğinizi bile bile.Eşiniz birde piskince sizi suçluyor ne bekliyorsunuz evliliğiniz çoktan bitmiş..Ayrılıp kendi yolunuzu çizin.Hem ne güzel mesleğiniz var.

hakikaten boşamayacaksanız neden bu kadar atraksiyon. ben de merak ettim.
çünkü bir yere kadar valla helal olsun dedim.
e sonuç duygusala bağlamışsınız. Bu gidişle suçlu siz olup eşiniz sizi boşayacak.
Bu tabi kendi fikrim. Hakkınızda hayırlısı

şaka gibi sonunda o mu ayrılmaya karar verdi bide,ama siz çok taviz vermişsiniz,sonucun böyle olması gerçi normal

şaka gibi sonunda o mu ayrılmaya karar verdi bide,ama siz çok taviz vermişsiniz,sonucun böyle olması gerçi normal
Aileler araya girdi .Psikiyatrik bi ilaç kullanıyordu onu bahane etti. 3 adamlık iş yaptığından çok yorulduğunu borçlardan yıldığını anlatıp aileleri de acındırdı. Tamam bi kere daha yaparsa ayrıl şimdi affet dedi çok sevgili büyüklerde. ama bende artık bu insanı takip edecek güç kuvvet kalmadı. hala geceleri bu konuyu düşünüp uyuyamıyorum. Bana yardım etmesini bile istedim. Beni bencillikle suçladı. ben neden bu hale düştüm diye düşünürsen zaten rahatlatırsın kendini diyo ama dün geceden sonra sizlerin de yorumlarıyla bitirdim ben bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…