Takibe aldım tam iki hafta izledim yazdıklarını avukatın tavsiyesiyle screenshot Yaptım ekran görüntüsünü aldım her konuşmanın. 2haftanın sonunda psikolojim alt üst oldu . Internetten bi psikiyatr dan yardım aldım ilaç kullanmaya başladım ama nafile artık bu zulüme katlanacak gücüm kalmamıştı. Avukattan anlaşmalı Boşanma söLeşmesi hatırlattım döşedim nafakayısonra aynı günün akşamı işten Döndüğünde geç içeri diye salona girdirdim . Her şeyi biliyorum çocuklarımız var onların sağlığı için şu sözleşmeyi imzala sonra defol git dedim. Ne ne anlamıyorum hiç bişey nedimin kız falan diye sert konuşmaya çalıştı. Karşında salak yok saf olabilirim ama asla salak Değilim dedim imzala yoksa bu kayıtlarla seni bitiririm dedim . Afalladı bi süre sonra ağlamaya başladı intihar ederim Kapıdan gitmem falan dedi defol dedim derken içtiğim ilaçın etkisiyle uyumuşum Buda Başımda sabaha kadar konuşmuş ağlamış arada gözümü açıp baktığımda fark ediyorum. O gün Öylece geçti ama ben olayı böyle derin yaşamış biri olarak aradan 2ay geçmesine rağmen unutamadım . Ama beyimizde güçlendi bu arada bu Olayların hepsinin sebebinin benim evde düzensiz olduğumdan kaynaklandığını yoldan çıkmasının sebebini uzun uzun saatlerce konuşarak üste çıkarak benim düzensizliğine bağladı . Yine ben suçlu oldum saflığım tuttu ağladım ettim . Düzelttik yine arayı ama ben duramıyorum konular kapanmış aylar geçmiş OLMASINA rağmen soru soruyorum neden nasıl yaptın falan diyorum bu seferde iyice üste çıkıyor beni rahatlatacağı yerde senin Yüzünden diyo şimdide tamam her şey bitti ben kurtarmaya çalıştıkça sende değişenbişey yok deyip ayrılmaya karar verdi. Uzun uzun Anlattı yine bi kadın Kocasının kölesi olursa her dediğini yaparsa adamda kadının kölesi olurmuş ben hep dik gidiyomuşum