yine hüsrann..

sngltnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
55
12
48
İstanbul
Kizlarr 2.5 yillik evliyim 11 ay once dusuk yaptim..bu ay ümitliydim gögüslerim faln sismisti koku hassasiyetim vardi ayaklarim faln çok üsüyodu..simdi tamemen adet belirtilerim var hasta olucm yine canim cok sıkkın

Hemen ümitsizliğe kapılmayın hamilelik belirtileriyle adet belirtileri benzer inş gönlünüzden geçen olur

bende çok üzgünüm bu gece test yaptım adetım 10 gün gecmıştı negatıf çıktı14 yıldır beklıyorum )...((((

bende her ay husrana ugrayanlardanım 4 yıldır her ay umıtle beklıyorum rabbım tez zamanda meleklerımızı gonderıcek ınsaALLAH

berirem Allah sanada nasıp eder ınsaALLAH tez vakıtte bır bebiş,pekı hıc tedavı olmadın mı Aşılama veya tüp??? sorun ne?

Canım inşallah Rabbim burdaki herkese de sana da bana da hayırsıyla en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. Rabbim dualarımızı geri çevirmez inanıyorum ben sadece zamanı var böyle düşün. Canım sen tedavi oldun mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…