yine hüsran

BEKLEYEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
61
0
selam kızlar 9 haziranda aşılama olmuştum. bugün kan verdim sonucu da bekledim. negatif eve kadar kendimi ağlamamak için zor tuttum eve bi geldim ki hasta olmuşum. boşa kan verdim yani. hayırlısı.

selam kızlar 9 haziranda aşılama olmuştum. bugün kan verdim sonucu da bekledim. negatif eve kadar kendimi ağlamamak için zor tuttum eve bi geldim ki hasta olmuşum. boşa kan verdim yani. hayırlısı.

hayırlısı olsun canım kısmet değilmiş. İnşallah bir dahaki sefere allah yüzünü güldürsün.:teselli:

Canim Hakkinda Hayirlisi Buynuş.
Sakin Kendini Sikma Nasip Herşeyin Yeri Ve Zamani Var.....

üzlme demek kolay biliyorum ama hayırlısı buymuş demekki arkadaşım.zamanı gelmemiş daha.allah gönlüne göre versin canım

canım üzülme sakın,Allah tan hayırlı ve sağlıklı evlatlar iste,bol dua et,gönlünden geçenlere kavuşman dileğiyle...:teselli:

üzlmekte Haklisin Ama Herşeyde Hayir Vardir Cnm Ya Tutup Bişey Olsaydi Ben öyle Düşünüyorum .. Benim Ilk Tüp Bebkd Enemm Tutt Ce 23 Haftada Iki Yavrumuda Kaybettim Buduygu Daha Kötü 41 Gün Oldu Ben Hala Kendşmde Değilim..allah Hayirlisini Sağliklisini Versşn Cnm.

canım heralde seni en iyi anlayanlardan biri de benim...
çünkü benimde ilk aşılamam tutmadı. ama umut be güzelim gerçekten eksiliyor ama tükenmiyor hemen kendini topla arkadaşım biliyorsun moral bizim için çok gerekli ben bu tutmazsa başka birşey yapmıcam olursa zaten olur dedim ama öyle olmuyormuş yine bir umut filizlendi içimde ve inanıyorum çok istersek olacak allahın izniyle
geçmiş olsun bitanem

:sm_confused: :sm_confused: canım üzülme moralini yüksek tut ben 3 defa aşılama oldum hiç bi tanesi de tutmadı ama ümidimi yitirmiyorum herşeyin hayırlısı elden ne gelir ki bekleyip görecez zaman neler gösterecek :teytey: :teytey:

bolca azim ve sabır gerekiyor benimde 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra oldu moralinizi bozmayın allah hepinizin gönlüne göre versin

hepinizden ALLAH razı olsun. gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin. bugün biraz daha iyiyim. ŞÜKÜLER OLSUN RABBİME ki eşim var yanımda ve hep destekçim. tabi bi de kader arkadaşlarım sizler.

hepinizden ALLAH razı olsun. gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin. bugün biraz daha iyiyim. ŞÜKÜLER OLSUN RABBİME ki eşim var yanımda ve hep destekçim. tabi bi de kader arkadaşlarım sizler.

cnm üzülme benımde 3aşılamam tutmadı en sonuncusu mayısta olmuştu ama işte olmayınca olmuyor..kendini fazla yıpratma ilk aşılaman sanırım oyle değilmi..
sonuçta aşılama normal ilişkinin yapay şekli ve şans %10 %15 ona göre kendini hazırla tutmayan yok değil ama tutan var ama az var.. bak bizlerden destek al :asigim:
tedbir bizden takdir allahtan cnm..

Canım bundan sonraki denemen son denmen olur
Ve o beklenenlere kavuşursunuz inşallaha.s.

canım anlıyorum seni tesellisi zor. her denilen boş gibi oluyor ama bu uzun bi yolculuk diye düşün daha ilkinde pes etmek yok. allah yardımcımız olsun. bakalım zaman bize neler gösterecek...

bugün adetin 3 günü doktora gittim bu ay dinlendirelim seni dedi. bi daha ki adetimde gitcem. hayırlısı.

merhabalar
benim dondurulmuşu sayarsak 4. denemem. 23 haziranda blastosist olarak sadece tek embriyo transferi yapıldı; çünkü 16 embriyodan geriye sadece o kalmıştı. şimdiye kadar hiç böyle bir şey yaşamadığımız için transfer sırasında da çok umutlu değildim zaten. embriyolarımız niye yaşayamadılar henüz bilmiyorum. bunu doktorum da açıklayamıyor. bugün kanamam başladı ve sanırım yine hüsran!

canım ya üzülme sakın 3 başarısız aşılama geçirmiş biri olarak bende seni çok iyi anlayabiliyorum...Allah hepimize tezinden ve hayırlısını nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…