Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel canım cok sevindim adına vallahh bnde bu ay zorunlu hissederek girmedim hatta ayaklarımı dikip beklemedim bile olursa olur dedim ve oldu galiba test silik cıktı bugün herkese nasip olur inşallahh

Amin inşallahh canım zaten 16 gün oluyo inşallajj vardır bu anı tam 1 sene 4 aydır bekliyom RABBİM herkese nasip etsin inşallahh

Cok teşekkür ederim siz ne durumdasınız anne misiniz? Yoksa bebiş mi düşünüyonuz
Şuan bir kızım var ikinciye hamileyim ama bhcg degerim 50 cikmis kimyasal gebelik olabilirmis yarin tam belli olucak insallah

Ben de klomen ve çatlatma iğnesi iki ay kullandım ikincisinde kist oldu

Ben de klomen ve çatlatma iğnesi iki ay kullandım ikincisinde kist oldu
Bnde 1 ay klomen ve catlatma iğnesi oldum sonra adet oldum doktor kontrolumde dedi ki bana ufak bir kist olusmus bir ay ara verelim. Sonra 1 ay gecti bu ay klomen kullandım ama iğne için gec kaldım rvde değildim ama iğneye gerek kalmadan oldu maşallahh rabbim sana da nasip etsin cnm

Cok düşünmüyorum eşimde baskı yapan biri değil ama cevremde herkes hamile olunca beni etkiledi galiba .. allah bağıslasın sevindim adına .. bize de nasip olur inşallahj
Kesinlikle aynı durumdayız kayınvalidem bile sorun yapma olur daha bir sene oldu diyo ama etrafımda herkes hamilr resmen

Yaaa maşaAllah Rabbim size bağışlasın inşaAllah isteyen bekleyen herkese böyle okuyunca umut oluyor bize de

Kesinlikle aynı durumdayız kayınvalidem bile sorun yapma olur daha bir sene oldu diyo ama etrafımda herkes hamilr resmen
En azından senin kaynana sözüne 1 hafta kala doğum yapmamıstır... allahım herkes mi doğurur yaa sonra ablam doğurdu sonra arkadaşım hamile kaldı veee en son görümcem hamile oldu

Yaaa maşaAllah Rabbim size bağışlasın inşaAllah isteyen bekleyen herkese böyle okuyunca umut oluyor bize de
Oyle canım bu site cok iyi insanlar birbirine destek veriyo akıl veriyo yol gösteriyo .. RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallahh ❣❣

arkadasım hamile görümcem hamile ( ikisi de bnden sonra evlenmiş olmasına rağmen
Moral bozmaya gelmedim kesinlikle ama siz bir yarışta değilsiniz. Kıyaslama yapmayın. Bu şekilde düşünmekten vazgeçin.
Allah kendisine hayırlı kul , vatana ve millete hayırlı bir evlat kucağınıza almayı nasip etsin.

Moral bozmaya gelmedim kesinlikle ama siz bir yarışta değilsiniz. Kıyaslama yapmayın. Bu şekilde düşünmekten vazgeçin.
Allah kendisine hayırlı kul , vatana ve millete hayırlı bir evlat nasip etsin.
Aminn canım neden moral bozasın ki bizim boyle düşünmemize sebep olanda çevre baskısı değil mi .. rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle bir yarıs yok ama herkesin bebek yok mu ? Doktor ne diyo ? Şunu ye bunu yee demeleeri varyaa amann bosver gitsin be cnm

Cok sağol canım iki gün önce test negatifti ve ağrım vardı baya olmayacqk dedim gene ama oldu .. belki de erken seviniyorum yarın test yaptırcam kan .. bakalımm .. rabbim hepinize nasip etsin inşallahh
Mutlaka yaptır iyi haberlerini bekliyoruz bi de düşük değer çıkarsa sakın korkma daha yenidir katlanarak artar inşaAllah amann bende ne yazacağımı şaşırdım hepsini biliyorsundur zaten

Mutlaka yaptır iyi haberlerini bekliyoruz bi de düşük değer çıkarsa sakın korkma daha yenidir katlanarak artar inşaAllah amann bende ne yazacağımı şaşırdım hepsini biliyorsundur zaten
Cok teşekkür ederim yaa öyle vallahh yarını merakla bekliyorum burdan okuya okuya hepisini ezberledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…