Canım benim de 2 gün varken negatifti ama simdi oldu bekle bşraz daha adetin geçerse yap cıkar inşallahhBenim de adetime 2 gün var sabah yaptim negatif çıktı belirtim de yok hic hamilelige dair
Ne güzel canım cok sevindim adına vallahh bnde bu ay zorunlu hissederek girmedim hatta ayaklarımı dikip beklemedim bile olursa olur dedim ve oldu galiba test silik cıktı bugünstresten olmuyo bende 1.5 senedir korunmuyodum hangi doktora gitsem bi problem yok diyordu ama adet duzensizligim vardi daha 1 ay once kanda gebelige bakmistim cikmamisti artik bebek istemedigime karar verdim gelisi guzel iliskiye girdik ama zorunluluk gibi degil istiyerek dunde kan vermistim doktor temiz cikarsa ilac yazicam dedim bu sabah gittim bi de ne duyiyim hamileymisim cok sasirdim doktor bile guldu halime
Vericem yarın inşallahh hadi hayırlısıMaşallah diyelim hemen kan ver sen
Ne güzel canım cok sevindim adına vallahh bnde bu ay zorunlu hissederek girmedim hatta ayaklarımı dikip beklemedim bile olursa olur dedim ve oldu galiba test silik cıktı bugünherkese nasip teşekkür ederim ama buyuk ihtimal senin bebek yolda ilk gebeligimde benimkide silik cikmisti hatta yok diye cope attim sonra ablam bakinca var dedi test yapmistik 2 haftalikti insallah seninkide oyle olur
Insallah sabırsızlıkla guzel haberini bekliyoruzAmin inşallahh canım zaten 16 gün oluyo inşallajj vardır bu anı tam 1 sene 4 aydır bekliyom RABBİM herkese nasip etsin inşallahh
Cok teşekkür ederim siz ne durumdasınız anne misiniz? Yoksa bebiş mi düşünüyonuzInsallah sabırsızlıkla guzel haberini bekliyoruz
Şuan bir kızım var ikinciye hamileyim ama bhcg degerim 50 cikmis kimyasal gebelik olabilirmis yarin tam belli olucak insallahCok teşekkür ederim siz ne durumdasınız anne misiniz? Yoksa bebiş mi düşünüyonuz
Ay allahh korusun inşallahh benim de korkum o umarım oyle değildirŞuan bir kızım var ikinciye hamileyim ama bhcg degerim 50 cikmis kimyasal gebelik olabilirmis yarin tam belli olucak insallah
Ben de klomen ve çatlatma iğnesi iki ay kullandım ikincisinde kist olduCanım senin gibi olan binlerce insan var biri de benim 6 aydır deniyoruz hiç bir problem olmadığı halde olmuyo bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şimdi adet gününü bekliyorum ama yine içimde o his yok yani galiba bu ay da olmadı
Bnde 1 ay klomen ve catlatma iğnesi oldum sonra adet oldum doktor kontrolumde dedi ki bana ufak bir kist olusmus bir ay ara verelim. Sonra 1 ay gecti bu ay klomen kullandım ama iğne için gec kaldım rvde değildim ama iğneye gerek kalmadan oldu maşallahh rabbim sana da nasip etsin cnmBen de klomen ve çatlatma iğnesi iki ay kullandım ikincisinde kist oldu
Kesinlikle aynı durumdayız kayınvalidem bile sorun yapma olur daha bir sene oldu diyo ama etrafımda herkes hamilr resmenCok düşünmüyorum eşimde baskı yapan biri değil ama cevremde herkes hamile olunca beni etkiledi galiba .. allah bağıslasın sevindim adına .. bize de nasip olur inşallahj
Yaaa maşaAllah Rabbim size bağışlasın inşaAllah isteyen bekleyen herkese böyle okuyunca umut oluyor bize deBnde 1 ay klomen ve catlatma iğnesi oldum sonra adet oldum doktor kontrolumde dedi ki bana ufak bir kist olusmus bir ay ara verelim. Sonra 1 ay gecti bu ay klomen kullandım ama iğne için gec kaldım rvde değildim ama iğneye gerek kalmadan oldu maşallahh rabbim sana da nasip etsin cnm
En azından senin kaynana sözüne 1 hafta kala doğum yapmamıstır... allahımKesinlikle aynı durumdayız kayınvalidem bile sorun yapma olur daha bir sene oldu diyo ama etrafımda herkes hamilr resmen
Oyle canım bu site cok iyi insanlar birbirine destek veriyo akıl veriyo yol gösteriyo .. RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallahh ❣❣Yaaa maşaAllah Rabbim size bağışlasın inşaAllah isteyen bekleyen herkese böyle okuyunca umut oluyor bize de
Moral bozmaya gelmedim kesinlikle ama siz bir yarışta değilsiniz. Kıyaslama yapmayın. Bu şekilde düşünmekten vazgeçin.arkadasım hamile görümcem hamile ( ikisi de bnden sonra evlenmiş olmasına rağmen
Aminn canım neden moral bozasın ki bizim boyle düşünmemize sebep olanda çevre baskısı değil mi .. rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle bir yarıs yok ama herkesin bebek yok mu ? Doktor ne diyo ? Şunu ye bunu yee demeleeri varyaaMoral bozmaya gelmedim kesinlikle ama siz bir yarışta değilsiniz. Kıyaslama yapmayın. Bu şekilde düşünmekten vazgeçin.
Allah kendisine hayırlı kul , vatana ve millete hayırlı bir evlat nasip etsin.
Mutlaka yaptır iyi haberlerini bekliyoruz bi de düşük değer çıkarsa sakın korkma daha yenidir katlanarak artar inşaAllah amann bende ne yazacağımı şaşırdım hepsini biliyorsundur zatenCok sağol canım iki gün önce test negatifti ve ağrım vardı baya olmayacqk dedim gene ama oldu .. belki de erken seviniyorum yarın test yaptırcam kan .. bakalımm .. rabbim hepinize nasip etsin inşallahh
Kaynanan sözünde mi doğurdu kaç yaşındaEn azından senin kaynana sözüne 1 hafta kala doğum yapmamıstır... allahımherkes mi doğurur yaa sonra ablam doğurdu sonra arkadaşım hamile kaldı veee en son görümcem hamile oldu
Cok teşekkür ederim yaa öyle vallahh yarını merakla bekliyorum burdan okuya okuya hepisini ezberledikMutlaka yaptır iyi haberlerini bekliyoruz bi de düşük değer çıkarsa sakın korkma daha yenidir katlanarak artar inşaAllah amann bende ne yazacağımı şaşırdım hepsini biliyorsundur zaten