- 17 Eylül 2018
- 85
- 132
- 32
insallah canım bugün yeniden basladim bu sefer olucak insallahCanım benim de eşimde o var ve daha ameliyatta olmadı kilo önleyebilir .. biraz zayıfla cnm inşallahh olacaktır
Üzülme lütfen kilo vermeye calıs canım oda zor sey ama bebeğin için çaba lütfen inşallahh hersey gönlünce olurya 63 kilo olsaydim kesinlikle buna inanmazdim ama 124 kiloyum bu yüzden ben de kilodan olmadigini dusunuyorum artik ve bu böyle nereye kadar gidecek anne olmak istiyorum ondan daha da onemlsii 26 yasinda hayatin baharindayum kilolarim hayatimi mahvetti
Allah ın izniyle olucak inşallahhinsallah canım bugün yeniden basladim bu sefer olucak insallah
Evet kilo verebilirsiniz kilonuz yasiniza gore cok fazla . Aslinda benim bi arkadssimda cok kiloluydu lisedeyken tup mide ameliyati oldu su an baya baya zayif . Siz dusundunuz mu hicya 63 kilo olsaydim kesinlikle buna inanmazdim ama 124 kiloyum bu yüzden ben de kilodan olmadigini dusunuyorum artik ve bu böyle nereye kadar gidecek anne olmak istiyorum ondan daha da onemlsii 26 yasinda hayatin baharindayum kilolarim hayatimi mahvetti
Kız iki üç gündür bir sürü sayfaya yorum yazdım devreler karıstı
Ay valla benim de tam 2 yıl 2 ay oldu.Öyle vallahh insan ağlamak istiyo tam 1 sene 4 ay oldurabbim herkese nasip etsin
Aminn hepimizi inşallahh canım isteyen herk2siallah seni napmasin kiizzz (anne yapsin anne )
Maaleseg bnde yasadım o duyguları belki suan bile bişey yoktur test silik cıkrı ama yarın kan testini merak ediyom .. allah tez zamanda hepinize nasip etsin inşallahhAy valla benim de tam 2 yıl 2 ay oldu.
nasıl yaniBu kadar çabuk çözüme kavuşan bir konu görmemiştim
İnşallah vardır senin. Ben artık ümidi kestim benim olmayacak bu ayda.zaten bu kadar bekleyip olmayınca insan üzülecek takati kendisinde bulamıyor.Maaleseg bnde yasadım o duyguları belki suan bile bişey yoktur test silik cıkrı ama yarın kan testini merak ediyom .. allah tez zamanda hepinize nasip etsin inşallahh
Tebrik ederim canım yani gebe kalmana çok sevindimnasıl yani
Bak bnde ümidi kesmiştim hatta 2 gün önce bu konuyu actım ve test n3gatifti ama bak oluyomus demekki ben sadece yumurta takibini yaptım testle o kadar bide klomen kullandım güya catlatma iğnesi yapcaktı doktor ama evde değildim diye olmadı ve kendiliğinden olduİnşallah vardır senin. Ben artık ümidi kestim benim olmayacak bu ayda.zaten bu kadar bekleyip olmayınca insan üzülecek takati kendisinde bulamıyor.
Cok sağol canım iki gün önce test negatifti ve ağrım vardı baya olmayacqk dedim gene ama oldu .. belki de erken seviniyorum yarın test yaptırcam kan .. bakalımm .. rabbim hepinize nasip etsin inşallahhTebrik ederim canım yani gebe kalmana çok sevindim
Bizlerede dua et çizgi bariz görünüyor ferah tut içini
Evet canm silik gölge çizgisi var Insallah yanılmıyoruzdur benim bugün çıkmadıKızlar 16. Günüm test yaptım ve silik cıktı sizce var mıdır bişey
Adetim dün olmalıydı ama olmadı bugğn de olmadı . Ama 16 gün önce evime geldim varsa bile 2 haftalıktırEvet canm silik gölge çizgisi var Insallah yanılmıyoruzdur benim bugün çıkmadıadete kaç günün var
Benim de adetime 2 gün var sabah yaptim negatif çıktı belirtim de yok hic hamilelige dairVallahh bende aynı duyguları cok yasadım ve ugrasarakta hamile oldum yani suan test silik ve iki gündür adetim gecti .. inan ovulasyon la takip ettim hep .. bi kere de catlatma iğnesi oldum ama o ay tutmadı .. bu ay klomen kullandım iğne olucaktım gene ama evde değildim diye iğne yapamadık .. uğras canım pes etme
Maşallah diyelim hemen kan ver senAdetim dün olmalıydı ama olmadı bugğn de olmadı . Ama 16 gün önce evime geldim varsa bile 2 haftalıktır
Canm sen ne zamandan beri deniyorsun pko var mi sende adet duzensiligi falanya 63 kilo olsaydim kesinlikle buna inanmazdim ama 124 kiloyum bu yüzden ben de kilodan olmadigini dusunuyorum artik ve bu böyle nereye kadar gidecek anne olmak istiyorum ondan daha da onemlsii 26 yasinda hayatin baharindayum kilolarim hayatimi mahvetti
stresten olmuyo bende 1.5 senedir korunmuyodum hangi doktora gitsem bi problem yok diyordu ama adet duzensizligim vardi daha 1 ay once kanda gebelige bakmistim cikmamisti artik bebek istemedigime karar verdim gelisi guzel iliskiye girdik ama zorunluluk gibi degil istiyerek dunde kan vermistim doktor temiz cikarsa ilac yazicam dedim bu sabah gittim bi de ne duyiyim hamileymisim cok sasirdim doktor bile guldu halime1 sene 3 aydır korunmuyoruz .. doktora da gittim bir kere çatlatma iğnesi de oldum neden bebek olmuyo . Eşim de damar genişlemesi varmıs ama sprem testleri olumlu .. ikimizde de sıkıntı yok diyo doktorlar .. peki neden olmuyoarkadasım hamile görümcem hamile ( ikisi de bnden sonra evlenmiş olmasına rağmen ) suan yine adet sancım var bugün yarın girerim sanırım .. bu ay da olmadı .. napmamız lazım anlamıyorum .. bide hep bitki çayları içerim adetim hep düzenlidir ama sorun ne o zaman .. benim gibi olan var mı ?? aşagıda ki karısımı burda bir sayfada görmüştüm kullanan herkes hamile kalıyomus adet bitiminde uygılancak sabah aksam 1 tatlı kaşığı. İsteyen uygulasın