Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme lütfen kilo vermeye calıs canım oda zor sey ama bebeğin için çaba lütfen inşallahh hersey gönlünce olur

Evet kilo verebilirsiniz kilonuz yasiniza gore cok fazla . Aslinda benim bi arkadssimda cok kiloluydu lisedeyken tup mide ameliyati oldu su an baya baya zayif . Siz dusundunuz mu hic

Maaleseg bnde yasadım o duyguları belki suan bile bişey yoktur test silik cıkrı ama yarın kan testini merak ediyom .. allah tez zamanda hepinize nasip etsin inşallahh
İnşallah vardır senin. Ben artık ümidi kestim benim olmayacak bu ayda.zaten bu kadar bekleyip olmayınca insan üzülecek takati kendisinde bulamıyor.

İnşallah vardır senin. Ben artık ümidi kestim benim olmayacak bu ayda.zaten bu kadar bekleyip olmayınca insan üzülecek takati kendisinde bulamıyor.
Bak bnde ümidi kesmiştim hatta 2 gün önce bu konuyu actım ve test n3gatifti ama bak oluyomus demekki ben sadece yumurta takibini yaptım testle o kadar bide klomen kullandım güya catlatma iğnesi yapcaktı doktor ama evde değildim diye olmadı ve kendiliğinden oldu

Tebrik ederim canım yani gebe kalmana çok sevindim
Bizlerede dua et çizgi bariz görünüyor ferah tut içini
Cok sağol canım iki gün önce test negatifti ve ağrım vardı baya olmayacqk dedim gene ama oldu .. belki de erken seviniyorum yarın test yaptırcam kan .. bakalımm .. rabbim hepinize nasip etsin inşallahh

Evet canm silik gölge çizgisi var Insallah yanılmıyoruzdur benim bugün çıkmadı adete kaç günün var
Adetim dün olmalıydı ama olmadı bugğn de olmadı . Ama 16 gün önce evime geldim varsa bile 2 haftalıktır

Benim de adetime 2 gün var sabah yaptim negatif çıktı belirtim de yok hic hamilelige dair

Canm sen ne zamandan beri deniyorsun pko var mi sende adet duzensiligi falan

stresten olmuyo bende 1.5 senedir korunmuyodum hangi doktora gitsem bi problem yok diyordu ama adet duzensizligim vardi daha 1 ay once kanda gebelige bakmistim cikmamisti artik bebek istemedigime karar verdim gelisi guzel iliskiye girdik ama zorunluluk gibi degil istiyerek dunde kan vermistim doktor temiz cikarsa ilac yazicam dedim bu sabah gittim bi de ne duyiyim hamileymisim cok sasirdim doktor bile guldu halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…