Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şuracığa kıvrılıvereyim 1.5 yıldır olmuyor çocuğumuz az önce eltimin hamile olduğunu öğrendim tüm arkadaşlarım hamile psikolojim allak bullak

Normal günde canım
Ben ilk bi doktora gittim bana da normal günde baktı daha sonra memnun kalmadım tüp bebek doktoruna gittiğimde adetken bakacaz dediler normal günde vajinal bakılmaz sağlıklı sonuç vermez dediler ki düşününce hormonlar da öyle adetken gel diyorlar ya daha net sonuç versin diye sen mutlaka reglinin 2. Ya da 3. Günü git eğer Rabbim nasip etsin inşaAllah bu ay olursa gerek kalmasın ama olmazsa mutlaka 2. Güne git

Kaynanamın bana nispet yapar gibi söylemesine ne demeli peki ?
Benim eltimin hamile olduğunda aynısı banada olmuştu herkes sen bekle eltin 3.yü yaptı demişlerdi ben daha 3 aylık evliyken şimdi tüm ahali bebek yokmu diye söylenip duruyo allahtan şükrediyorum kaynanayla aynı evde oturmakdan kurtuldum.Rabbim sabır versin bizede

Bende şuracığa kıvrılıvereyim 1.5 yıldır olmuyor çocuğumuz az önce eltimin hamile olduğunu öğrendim tüm arkadaşlarım hamile psikolojim allak bullak
Allah sabır versin canım inşallahh en kısa zamnda sende hamile olursun ALLAH ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…