Ederim tabiki de canım anneliği herkes hak ediyo ve cok özel bir duygu en kısa zamanda darısı basınızaBende klomen kullanmıyım bu ay bal çörek otu tarçın yapayım diyorum bakalım ya nasip Allah ne derse oSen bizlere dua etmeyi hiç ihmal etme canım olur mu
Rahim filmi mi çektireceksin ? Eğer onun için gideceksen öyle sıradan bi günde çekmşyolar onuİnfertiliteye randevu aldım pazartesiye sonuçlar çıkıyormu hemen acaba
Gidip bir muayene olacam bakalım ne testler istiyolar ne diyeceklerRahim filmi mi çektireceksin ? Eğer onun için gideceksen öyle sıradan bi günde çekmşyolar onu
Ben ilk bi doktora gittim bana da normal günde baktı daha sonra memnun kalmadım tüp bebek doktoruna gittiğimde adetken bakacaz dediler normal günde vajinal bakılmaz sağlıklı sonuç vermez dediler ki düşününce hormonlar da öyle adetken gel diyorlar ya daha net sonuç versin diye sen mutlaka reglinin 2. Ya da 3. Günü git eğer Rabbim nasip etsin inşaAllah bu ay olursa gerek kalmasın ama olmazsa mutlaka 2. Güne gitNormal günde canım
Tek gelinim çok şükürKızlar bu eltilerden çekeceğimiz çok anlaşılan
Benim eltimin hamile olduğunda aynısı banada olmuştu herkes sen bekle eltin 3.yü yaptı demişlerdi ben daha 3 aylık evliyken şimdi tüm ahali bebek yokmu diye söylenip duruyo allahtan şükrediyorum kaynanayla aynı evde oturmakdan kurtuldum.Rabbim sabır versin bizedeKaynanamın bana nispet yapar gibi söylemesine ne demeli peki ?
Boşver sen onu Allah içini biliyo hangimiz isteyerek çocuk yapmıyoruz Rabbim nasip edecekse sanki tövbe haşa kendileri yarattı nispetle olacak şey mi hiçüzme kendiniKaynanamın bana nispet yapar gibi söylemesine ne demeli peki ?
Noldu cankm arada bakiyodum konuya tutmus muEderim tabiki de canım anneliği herkes hak ediyo ve cok özel bir duygu en kısa zamanda darısı basınıza
Şanslısın görümcede yoksa heleTek gelinim çok şükür
Eğer 10 ay oldu dersen hiç bişey istemezler bir yıl oldu olmuyo deGidip bir muayene olacam bakalım ne testler istiyolar ne diyecekler
Aynen canım banada öyle demişlerdiEğer 10 ay oldu dersen hiç bişey istemezler bir yıl oldu olmuyo de
4 tane var ama hem iyiler hemde kaynanam bana tek laf söyletmez Allah razı olsun hepsindenŞanslısın görümcede yoksa hele
Çok şanslısın o zaman rabbim bozmasın aranızı inşallah4 tane var ama hem iyiler hemde kaynanam bana tek laf söyletmez Allah razı olsun hepsinden
Allah sabır versin canım inşallahh en kısa zamnda sende hamile olursun ALLAH ın izniyleBende şuracığa kıvrılıvereyim1.5 yıldır olmuyor çocuğumuz az önce eltimin hamile olduğunu öğrendim tüm arkadaşlarım hamile psikolojim allak bullak
Amin canım Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasınÇok şanslısın o zaman rabbim bozmasın aranızı inşallah
Umut her zaman var ☺Merhaba :) umutları nasıl yitiriyorsunuz gerçekten soruyorum ben yapamıyorum da :)