Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bunun işle de bi alakası yok öyle bi istek ki bu ruhumuza işlemiş ben çok yoğun çalışıyorum ama aklım hep bebekte

sağol canım cevap verdiğin için insan yakınlarına soramıyo binbir laf çıkmasın diye pazartesiye randevu aldım en kısa sürede muayene olacam
O kadar dpgru soyledin ki insan yakinlarina soyleyemediklerini burda söylüyor cok rahat bi sekilde . En azindan burdakiler derdimizden faydalanmiyorlar yardimci olmaya calisiyorlar . Allah razi olsun herkesten .

Seninde yeniymiş olur inşallah hayırlısıyla doktora regl bitincemi gitsem ki acaba

O kadar dpgru soyledin ki insan yakinlarina soyleyemediklerini burda söylüyor cok rahat bi sekilde . En azindan burdakiler derdimizden faydalanmiyorlar yardimci olmaya calisiyorlar . Allah razi olsun herkesten .
Aynen canım kuzenimin eşi doğum yaptı eltim 2 hafta sonra 3. Bebeği alacak kucağına millet fıkırdayıp duruyo eşimde takma olur inşallah diyo ama olmuyo takmadan

Aynen canım kuzenimin eşi doğum yaptı eltim 2 hafta sonra 3. Bebeği alacak kucağına millet fıkırdayıp duruyo eşimde takma olur inşallah diyo ama olmuyo takmadan
Benim eltimde 5. Ye hamile takmamak elde degil ki

Aynen canım geride kalmamak lazım
Olucak bu cuma gununun hurmetine allahim güldürür yüzümüzü artik pozitif olucam . Evlenmeden once boyle seyleri hic kafama takmazdim . Hani ya olur cocugum hemen hix sorun cikacagini falan tahmin etmedigimiz icin yikildik aslinda .onceden bilincli olsaydik hani bizimde basimiza,gelebilir seklinde dusunseydik . Bu kadar yikilmazdik bence . Direk olucak ne var ki kafasindaydik

Evet kaç çocuk yapalım erkekmi kızmı olsun diye hayaller kurarken kolay olurmu olmazmı hiç bilemedik

Seninde yeniymiş olur inşallah hayırlısıyla doktora regl bitincemi gitsem ki acaba
Evet canım ama hemen olsun istiyo insan rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Canım adetin 3. Günü git istersen bi yumurtalıklarına falan baksınlar tahlillerini tekrarlarsın

Evet kaç çocuk yapalım erkekmi kızmı olsun diye hayaller kurarken kolay olurmu olmazmı hiç bilemedik
Aynen oyle esimle biz cok cocuk istiyorduk sevgiliyken bile hayali kurardik . Ikiz olsun baaaakkkk der di hep esim . Bardagim dolu tarafindan baktik hep hic oteki tarini dusunmemistik . Cunku kendi cevremizde boyle bisey gormemistik . Herkes zorlanmadan cocuk sahibiydi normal yollarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…