• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine dolap yine ben

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.383
3.778
83
Arkadaşlar, deneyimli arkadaşlar, dolap kurdu arkadaslar, sorum şu;

birr ürün aldım, aldığım kişi kapağı kırık dedi ama yapıştırılır deyince tamam yapıştırırim deyip, aptal gibi ödeme yaptım. Alıcı, iade kabul etmiyor bu arada profilinde yazıyor.

Sonra düşününce aptallık yaptığımı farkedip, iade istedim. Bütün bunlar bir saat içinde oluyor. Kargolama vs yok. Sadece para iade olacaktı.

Satıcı beni her yerden engelledi. İade etmem diyor. İade talebim orada duruyor. Bir bardak soğuk su mu içeceğim bu alışverişin üstüne?

ben para karşı tarafa direk geçmiyor diye biliyorum.
dolap'ın destek kısmında şöyle bir açıklama var;

Siparişin henüz Kargolandı durumuna geçmediyse, Sipariş Detay sayfasından Dolap Destek butonuna tıklayıp, aşağıdaki seçeneklerden “Satıcıdan sipariş iptali iste”yi seçersen iptal talebin satıcıya iletilecek💁‍♀️

Satıcı talebini onayladığında veya 12 saat içinde dönüş yapmadığında siparişin otomatik olarak iptal olacaktır. 🙅‍♀️ Kargoya verilmiş olma ihtimali nedeniyle satıcıya iptal talebini red hakkı tanıyoruz.

yani daha kargolamadıysa ve iptal etmeniz durumunda 12 saat içinde dönüş yapmazsa paranız size iade olur.

Eğer Satıcı kırık olduğunu söylemeseydi haklı olurdunuz ve dolap destek zaten para iadesi yapardı size ama yazışmalar orada duruyor , Satıcı haklı, iade talebinizi onaylamazsa alamazsınız paranızı
Ancak 12 saat içinde herhangi bir işlem yapmazsa otomatik iptal olur ve paranızı alirsiniz

birr ürün aldım, aldığım kişi kapağı kırık dedi ama yapıştırılır deyince tamam yapıştırırim deyip, aptal gibi ödeme yaptım. Alıcı, iade kabul etmiyor bu arada profilinde yazıyor.

Sonra düşününce aptallık yaptığımı farkedip, iade istedim. Bütün bunlar bir saat içinde oluyor. Kargolama vs yok. Sadece para iade olacaktı.

Satıcı beni her yerden engelledi. İade etmem diyor. İade talebim orada duruyor. Bir bardak soğuk su mu içeceğim bu alışverişin üstüne?
satici henuz kargolama yapmadiysa alim islemini iptal edebilirsiniz. suan ona odemeniz gecmedi zaten dolap hesapta bekletiliyor. islemden sonra dolap iadesini yapar size

Uyarmış sizi satıcı siz de kabul etmişsiniz. İade kabul etmemekte haklı maalesef

Paranız iade olacaktır, bekleyin sadece. Kargoya vermeden iade talebi oluşturduysanız sorun çıkmaz

Dolapta satıcı olan biri olarak sizin gibiler bize imtihan gerçekten… biraz empati yapsanız
İlk defa yaşıyorum bu sorunu. Aslında başlıkta belirtmemisti satıcı bu durumu. Ödeme yaptım ondan sonra söyledi. Benim hatam hemen ödeme yapmamdi. Kacacakti sanki.

İlk defa yaşıyorum bu sorunu. Aslında başlıkta belirtmemisti satıcı bu durumu. Ödeme yaptım ondan sonra söyledi. Benim hatam hemen ödeme yapmamdi. Kacacakti sanki.
Açıklamada belirtmiş, zaten başlık kısıtlı. Ürünü kargo yaptı mı? Yaptıysa ürünü kargocudan almayın. Yapmadı ise zaten 12 saat sonra o kabul etmese bile olacak iptal. Ben bir dolap kurduyum :)) bir şey olursa sorabilirsiniz. Dolap hep alıcının yanında

İptal isteğimden önce kodu oluşturmuştu. Ödeme yapar yapmaz olusturmus. Umarım sorun çıkmaz.
Satıcı illa inat eder gönderirse de kapıdan geri göndereceğinizi belirtin ürünün altina yorum olarak. Gerci engellemiş sizi. O zaman dolap destek ile iletişime girin. Engellemesi bile onun aleyhine.

Back