Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yine Dökülmeler Başladı...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

YaseminYC

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
598
100
318
Arkadaşlar benim saçım 2-3 seneye kadar gayet gürdü ince telli olmasına rağmen herkes çok beğenirdi saçımı gürlüğünden bahsederlerdi.Ama bu 2 yıldır o kadar döküldü ki korkuyorum ileride açıklıklar olucak diye.Önceden doktora gitmiştim genetiktir deyip başından saldı.Hele şu 1 haftadır avuç avuç dökülüyor saçım mevsimsel midir?Birde yağlı saç daha fazla mı dölkülür?

alla alla genetiktir diye başından nasıl salar 3-4 yıl önce genetik tutmamışta şimdi mi tutmuş?
neyse ben de geçen hafta gitmiştim çinko hapını kullanmamı ve vıchy dercos böyle bi şampuan verdiler yeni başladığım için henüz bişey diyemiyeceğim ama ben umutluyum..=)

Teşekkür canım denedikten sonra nasıl geldiğini banada söylermisin olmadı bende o şampuanı kullanayım.

Bu arada merve00 canım mesaj sayım 100 olmadığı için özelden cevap veremiyorum.Çok kısa kestirmedim saçımı ama ucundan kırıkları aldırdım 1 ay önce saçlarıma kıyamadığım için kestiremiyorum çok fazla kırıklarını aldırıyorum sadece.Kestikten sonra 1-2 hafta çok az döküldü ama ondan sonra aynen dökülmeye devam etti ki şu aralar çok daha kötü oldu

Benimde durumum aynı sen gibi arkadaşım...Havalı saçlarım vardı. 1 Yıldır dökülüyor. Bir ara hafiflemişti anca benimde 2-3 haftadır avuç avuç dökülüyor.Her elimi attığımdan taradığımda banyo yaparkennn..Böyle giderse kel kalmaktan korkuyorum
Bioblas aldım..Dün şampuanımın içine sarımsak koydum (kokusu olmasın diye 1 dk sütte kaynattım ondan sonra şampuana ilave ettim)
Bakalım inş. duracak.. Arkadaşlar başka önerileri olan var mı???

arkadAşlar durulama suyunuza limon ve sirke karışımı koyup en son onla durulayın. ve bir arkadaş burada karanfilli bi tarif yayınlamış onada bakın ben 2 gündür kullanıorum daha iyi sanki

şu son durulama suyuna sirke olayını denicem ben
bende sizler gibiyim 1 aydır saçım fecii dökülüyor ve durmuyor

Sirke-limon işini bende denim bakim belki işe yarar

ben bugün bıoxın aldım eczaneden yıkadım da daha az döküldü sanki bide dr zinko hapı verdi bana onuda kullanıcam

ben bugün bıoxın aldım eczaneden yıkadım da daha az döküldü sanki bide dr zinko hapı verdi bana onuda kullanıcam

Bioxin gerçekten işe yarıyor mu?Bir tanıdıkta faydası olmamıştıda böyle dökülmeye devam ederse almak zorunda kalıcam zaten :/

cnmm.şampuanına sarımsak azda çamterabentin kat 1 gün bie bekletsen yeter ama her yanından geçisinde onu çalkala falan ama ben sarımsakı katınca 2-3 damlada kaynar su damlatmıştım ilk yıkamada etki etti bana inşallah sanada etki yapar dene bence ama ilk önce az bir şampuanda dene hem çabuk biter içinde sarımsak taze kalır süreki yeni yaptığın için kokusu içinde kuruyunca geçiyor :87:

Son düzenleme:
sarımsak kokusundan muzdaribdim bende bi ara kullandım kokudan rahatsız olunca bırakmıştım bende tekrar sarımsağa sarılcam galiba böyle dökülmelerim devam ederse
saç kuruyunca koku gidiyo tamamda su değdimmi acayip kokuyoo kuaförde utana sıkıla kestirmiştim saçımı ben bile kokudan acayip rahatsız oldum adam kimbilir ne sövmüştür bana
ne bilsin saçıma sarımsak sıvıyom ne pis ne çok kokuyo demiştir kesin
kestirsemmi saçımı kısacık sarımsağa sarılsammı kararsız kaldım:97:
bayada uzadı

Sarımsak duymuştum ama kokusundan korktuğum için cesaret edemedim açıkcası önümüz sohbahar saç bir yağmurda ıslanınca kokarsa :18:

benımde çok dökülüyor ama bu aralar mevsımsel sanırım
ben yınede ılaç tedavısıne baslıyacagm

Teşekkür canım denedikten sonra nasıl geldiğini banada söylermisin olmadı bende o şampuanı kullanayım.

Canım inşallah saç dökülmen drmştur .. benim saç dökülmem de durdu ama eskiden saçlarım çok gürdü eskisi gibi olmadı saç çıkmadı ama dökülme durdu şükürler olsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…