• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine dış gebelik mi? normal olma ihtimali var mı??? yardım edin lütfenn

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
133
arkadaşlar merhaba,

benim sat 13 aralık. 10 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım. 12 ocakta test yaptırdım. 75 cıktı. 1,5 yıl öncesinden bir dış gebelik tecrübem var. o yüzden biliyorum prosedürü. 14 ocakta (tam 48 saat diil, 43 saat sonra) ikinci testi yaptırdım aynı hastanede, 86 cıktı.

dr.a gittim, normal olma şansı yok gibi, ya dış gebelik yada kimyasal dedi. ama benim bi önceki dış gebelikte sürekli çamur gibi akıntım vardı. bunda tertemiz. hiç bişey yok.

ne dersiniz? normal olma ihtimali yok di mi Allah bir mucize vermezse??? var mı böyle bişey yaşayan???

hiç bilgisi olan yok mu arkadaşlar? çok kaygılıyım...

hiç bilgisi olan yok mu arkadaşlar? çok kaygılıyım...

biraz daha bekle testleri tekrar et.sonradan yükselebilir.bende kimyasal gebelik geçirdim.çok düzensiz azar azar yükseldi.en son 200 lere çıktı sonra 37.günde falandı.hasta oldum.40.güne kadar bekle agrın olmazsa.zaten inanılmaz ağrılı oluyor.inş düzelir.

benimde az az artıyor aynı durumdayız bu durumu daha önceden yaşayanlar olsada bize umut olsalar keşke benimde 2 ye katlamıyor offf offff en son 160 dı yarın yine yaptırıcam bilmiyorum ne olacak bu işin sonu

benim hiç 86 gibi bi değerim olmadıki nereden çıktı karıştırdın sanırım....benm 4 günde sadece 59 tan 160 a çıktı doktor olabilir bekleyp görces herşey olabilir diyor ama duramıyorum ne yapıcam bilmiyorum ya

evet karıştırmışım kusura bakma.nette tutuncak bir dal arıyorum.inş yükselii takip edeceksin arkadaşım.2 defa kimyasal geçirdiğim için biliyorum ama umitsizliğe kapılma.doktor ilaç verdi mi?benim sıkıntılı olduğu için hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hemen progestana başladım.buarada kan tahlilinde progestana da baktırabilirsin.o da fikir veriyor.

evet karıştırmışım kusura bakma.nette tutuncak bir dal arıyorum.inş yükselii takip edeceksin arkadaşım.2 defa kimyasal geçirdiğim için biliyorum ama umitsizliğe kapılma.doktor ilaç verdi mi?benim sıkıntılı olduğu için hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hemen progestana başladım.buarada kan tahlilinde progestana da baktırabilirsin.o da fikir veriyor.

anladım cNIM benm kanamam yok şuanda bende bilmiyorum ne yapacağımı hafta sonu belli olacak büyük ihtimalle ne yaşadığım allah yardım etsin bize

benim hiç 86 gibi bi değerim olmadıki nereden çıktı karıştırdın sanırım....benm 4 günde sadece 59 tan 160 a çıktı doktor olabilir bekleyp görces herşey olabilir diyor ama duramıyorum ne yapıcam bilmiyorum ya

cnm senn yne 58den 4 günde 160a çıkmış bnm 4 gnde 58den 62ye çıktı bugn gttm dr a geç döllenme olabler dedi ctesi tkrar gdcem hakkmzda hayrlısı

canım kanama olmadığı sürece korkma derim ben kahverengi leke yada kanam yoksa korkma doktor randevunu beklemekten başka yapcak bişey olmasada kanama olmaması iyi bi durum bence biraz da stres neden oluyo bazı şeylere rahat ol dicem kolay değil deiceksin bende yaşadım bilirim ama yınede kanama olmadığı surece içini rahat tut guzelim inşallah atlatırsınz

Back
X