Yine çok üzgünüm

lal1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
109
1
44
yine bir adet dönemi ve ben yine adet oldum;canım çok sıkkın yine hem de çok.1,5 yıl oldu korunmayalı eşimde az bi morfoloji sorunu dışında problem yok benim tahliller iyi,bilmiyorum sabır sabır sabır Allah'ım bana ve benim gibi bebek hasreti ile yananlara başta sağlık,sabır versin ihşallah.hep dua ediyorum Allah'a bizi evlat yokluğu ile sınama yarabbim. Allah kimsenin elini boş bırakmasın hepimizin.bunları biraz rahatlamak için yazıyorum kimselere anlatamıyosun malesef,hayatta hiçbişeyimi başkaları ile kıyaslamam bu da öyle ay onun bebeği olmuş o hamile kalmış bunlara takmıyorum,sadece o mutlu haberin geleceği günü sabızsızlıkla bekliyorum.

Allah'ım sen bizim yardımcımız ol.

canım benim,
derdini tum kalbimde hissediyor ve seni çok iyi anlıyorum.Ben belki senin kadar uzun zamandır beklemiyorum ama hayal kırıklığını çok iyi biliyorum.Eski mesajlarına bakamadığım için bir sorun varmı yokmu bilmiyorum.ama kürlerle destek yapabilirsin çalışmalara,çok faydalı kürler var.Bilmem hiç denedin mi?? umudunuda kaybetme bakiiim,hem dök içini,en azından sıkıntını atarsın ve kendini daha iyi hissedersin..

bu arada özel mesaj almaya kapatmışsın profilini canım.Onu acarsan özelden de mesaj atıcam sana..

canım inan burada çok insan aynı üzüntüleri sıkıntıları yaşadı. ben de dahil. ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim. sonra 5 ay kabus gibi geçti. tüp bebek dışında bebek sahibi olamayacamız söylendi derken ben 5. ayda yan tüp bebek tedavisine 1 ay kala kendiliğinden hamile kaldım. umudunu kaybetme.olmaz diye birşey yok. sen elinden geleni yap.benim eşim k.doğum uzmanı. geçen gece acilen hastaneye çağırdılar. kadıncağızın biri karın ağrısı kanam ile gelmiş. eşim test yaptırmış ultrasonla bakmış kadın hamile ancak dış gebelik geçiriyor. eşine söylemiş. eşi inanmamış nasıl yani benim sperm sorunum var hareketlilik yok denecek kadar az benim tedavisiz çocuk sahibi olmam imkansız demiş hatta eşinden şüphelenir gibi olmuş.eşimde bir tane de olsa sağlıklı spermin varmış demekki tıpta imkansız diye birşey yoktur demiş. anlayacağın senin de zamanın gelecek sabret ve dua et tatlım.

canım seninki kadar uzun sure olmasa da ben de az cok senin neler hissettigini cok iyi anlıyorum.. yumurtlama gunlerinden sonraki adet gunune kadar gecen o 2 hafta, o sıralarda vucudunda kendi kendine belirti uydurma, adet olunca asırı derecede uzulme, bu uzulme sonrasi bir an evvel adetinin bitisini beklemek, derken tekrar yumurtlama gunleri.. oyle boyle aylar geciyor..baya ugras istiyormus.. yine de Allah'im cok buyuk!!!!! ne hikayeler varmis forumda okuyunca şoka girdim.. imkansız denilenler cocuk sahibi olmus.. Allah'ımın kudreti iste...
sen bizden cok haketmissin insallah bi an evvel bebisin sana gelir:Saruboceq:

benim anlayamadigim sey ise eskiden bu kadar cok mu gorulurdu bu durumlar analar catır catır dogururdu, ne oldu bizim jenerasyonumuza anlamis degilim.. herkes en az 5-6 ay deniyor.. yediklerimizden midir, iş ortamlarından mıdır yoksa teknolojinin bu kadar cok gelismesinden dolayı yedigimiz radyasonlardan mıdır anlayamıyorum:uhm:

kucukken hep 4 cocuk dogurmayı hayal ediyordum.. evlendigimde 3 e dusurdum sayiyi ama daha ilki bile gelmedizemuszemus

bosuna dememisler erken kalkan yol alir diye.. evliligimizin 2. yılı su an.. umarım Rabbim dualarımızı kabul eder...:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sağol hepimiz bütün kadınlar anne olmayı hakediyor,çok doğru söylüyosun eskiden 5,6 artı bide düşükleri herşey çok değişti artık çok.

canım ya ne guzel yorumlamışsın sen öyle duygularımızı.Bende aynı seyleri yasıyorum her ay.Bu arada inanırmısın daha dun aynı seyi düşündüm.yeni nesil sağlam değil dedim.Aynen radyasyona ,hjormonlu gıdalara bağladım.eskiden ilk gecesinde hamile kalıyodu ya herkes:))

dogru yazmissin arkadasim..dunya kotulestikce insanlarin fizyolojiside kotuye gidiyor...Rabbim yardimcimiz olsun... sabir edecegiz..Allah cumlemize saglikli gebe kalmayi ve anne olmayi nasip etsin insallah...

aynen oyle canım.. duygularımız ortak cunku anlayabliyrum...insallah hayırlısı olur hepimiz hakkında:Saruboceq:

dogru yazmissin arkadasim..dunya kotulestikce insanlarin fizyolojiside kotuye gidiyor...Rabbim yardimcimiz olsun... sabir edecegiz..Allah cumlemize saglikli gebe kalmayi ve anne olmayi nasip etsin insallah...

amin canım aminnn:Saruboceq:

kızlar ben de 2 yıl bekledim bebek bebek die her gördüğüm bebeğe içim kan ağlayarak baktım. sizi çok iyi anlıyorum dr bende bişey bulamadı hmen aşılama sonra tüp bebek dedi bi daha da gitmedm dr.a filan
eşime keçiboynuzu bana soğan kürü yaptım ne kadr işe yarardı bilemem
sonra ilişki esnasında ve sonra 20dk ayaklarımı duvara diktim sağ tarafıma dönüp cenin pozisyonunda yattım ve bunu yaptığım ilk ay hamile kaldım inanamadım şimdi kocaman bi göbeğim var ama hala inanmakta zorlanıyorum...
kızlar Allah size de nasip etsin inş... moralinizi bozmayın ben en umutsuz olduğum ayda hamiş kaldım.
cesaret hadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…