Evet haklısınız. Gittim zaten de bu durum düzelmezse verdiği ilaçla tekrar gidicem. Yalnızca buradaki benzer şeyler yasayan hanımlar varsa konuşmak iyi gelir o yüzden yazdim. Çünkü sağlık cidden kafaya taktiğim bir mevzu benimDoktora gitmelisiniz buradan sağlıklı bir bilgi alamazsınız
Ne kadar bir kilodan bahsediyorsunuz mesela? Ben 1bucuk - 2 ayda 5-6 kilo kadar aldım.kilo aldığım dönemlerde ben de adet olamıyorum onunla alakalı olabilir.
Rica ederimEvet haklısınız. Gittim zaten de bu durum düzelmezse verdiği ilaçla tekrar gidicem. Yalnızca buradaki benzer şeyler yasayan hanımlar varsa konuşmak iyi gelir o yüzden yazdim. Çünkü sağlık cidden kafaya taktiğim bir mevzu benimteşekkür ederim yorumunuz için.
şubatta 1 ayda 5 kilo aldım (sigarayı da bıraktım aynı zamanda) 43 gün regl olamadım,Ne kadar bir kilodan bahsediyorsunuz mesela? Ben 1bucuk - 2 ayda 5-6 kilo kadar aldım.
Teşekkür ederim.şubatta 1 ayda 5 kilo aldım (sigarayı da bıraktım aynı zamanda) 43 gün regl olamadım,
hayatımda 28 günü geçen döngüm olmamıştı,
sonra o 5 kiloyu verip 7 kilo olarak geri aldım (yaklaşık 2 ayda) o zaman da 50. günümde regl olabildim.
ben doktora gittim tabi, o da ani kilo artışlarıma bağladı.
Aa öyle mi? Ilk gittiğim doktor hiç bi şey demedi ya. Ama gitmeyi düşünüyorum tekrar valla her şey olabilir. Fazla ve hizli kilo alma pko belirtisi onu biliyorum da su siralar kilo almamin sebebi asiri fast food tüketmem bazı sebeplerden dolayi. Ama olabilir tabiPolikistik over olabilirmi acaba belirtiler tanidik geldi tekrar gidin doktora lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?