Saç Rengi ve Saç Boyama Yine bir saç boyama sevdası...

ROCKnROLLA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
21
4
36
Antalya
Yarın saçlarımı boyamayi düşünüyorum. Nedense taktim kafaya. Aslında hayalimdeki renk hep böyle yüzü yumuşak gösteren yumuşak bi küllü koyu kumral ancak su anki sacim için bu çok uzun sürer. Hüsrana uğramak istemiyorum. O yüzden onerebileceginiz güzel bir kahve tonu var midir ? Öyle çok koyu olmasını istemiyorum sadece sacimda iki farklı ton var o açık çirkin sacimin kapanmasını ve yüzümü yumusatan ve biraz açık renkli bir kahveye ihtiyacım var. Sacimin resmini size atıyorum , yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canim bal renkleri yada karamel yansimalari olan tonlari kullanabilirsin sacinin rengi o sevmedigin kisimlar bakira dogru gitmis onlari kendi sacinla esit tutmayi istiyorsan diplerin icin acik onlar icin koyu bulmalisin bence kullu kumral yada 7.1 7. Kusuratlilar isini gorur 8 ve ustune cikarsan sariya caldigi icin uclarin dahada rengi acik olmaya donebilir ama sac diplerin koyu istersen bi sac diplerine ve o sarilik olmayan yerlere 8.0 9.0 kullan biraz koyu tonunu kir sonra da tum sacini 7 li yada 6 li kusuralara dogru boya ama sunuda unutma renkler boyadikca aciliyor ben kumral boyadim :) 1 ay icinde yikadikca bal kopugu karamel kahve gibi bir seyler oldu 7.0 7.1 bence ideal senin icin 7 den yukarusu artij koyu sariya gidiyor 6 da acik kahve acik kestane tonlari 7 de kumral kumrali oturtursan harika ombre yaptirada bilirsin yuzunu dahada yumusatir o sekilde :)

çok teşekkür ederim canım :) 7.0 aklımda bende onu düşünüyorum :) bakıcaz artık şu sıralar saç alerjisi olur mu diye korkuyorum durduk yere böyle bir korku düştü içime.. ama detaylıca anlatmıssın içim biraz rahatladı açıkçası nasıl yapıcam diye düşünüyordum uçlar bakır dipler siyah..

5 numaranın üstündeki kahve renklerinin hepsine bakabilirsin bence, ama dikkat et koyu istemiyorsan 5 numaradan düşün olmasın.

Canim uclara ayri boya diplere ayri boya yada uclarla dipleri esitleyecek koyu bir kahve tonlarinda boya dusunebilirsin eger dedigim gibi acik istiyorsan kumral tonlarimsi olsun diye koyu sari diplere yapip uclarada 7.1 boyarsın kullu tonla boya bakirliklari goturebilecek tek sey acik renklerde kulludur onun disinda koyu renkle kapatirsan kapatirsin canim hepsi bir olsun tek bir boya kullanicam dersen ilk seferde uclarla dipler ayni tonda oturmayabilir ama sunuda dert etme uclar acik olucagi icin ombre gibi yada isilti gibi durur goze batmaz dipler acik uclar koyu olsaydi o zamam goze batarsi telas yapma hic :) bide dersenki alerji seyinden korkuyorum ediyorum kutunun ustunde nasil test edilecegi yaziyor 48 saat boyunca beklersin talimatlara gore sonra baktin yolunda hersey boyarsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…