Yine ben yine ben. Yardıma ihtiyacım var.

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.341
Cağğğğnım kızlar, tatlım kızlar. Bu konularda sizde başka danışcağım kimseler yok bi yardım edin bana.
Problemimiz ovulasyon testi hakkında. Ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum. Adet döngüm ortalama 27 gün.ben yumurtlama günüm 13 14 falandır die düşünmekteydim.bugün adetimim ilk gününden sonraki 11. Günüm. Bugün ovulasyon testinde çon koyu olmamakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm. Bu durumda ben bugünmü yumurtluyorum? Yani bugün ve yarın ilişkiye girip sonrasında gün aşırı mı yapmalıyım? Yoksa o ikinci çizgide tam koyumu olmalı??

Eklentiler

• IMG_20150614_110438.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
yumurtlama günün 13-yada 14.gündür diye düşünmeyin zaten o herkeste farklı, aynen yumurtlama günlerindesin canım

Canım bir kere yapilan testle anlaman çok zor bunu yarın ve sonraki gün de tekrarla. Şuan tam yumurtlama günün olduğunu sanmıyorum çünkü çizgi diger çizgiyle neredeyse ayni koyulukta olmali..

Ovulasyon grubları var forumda orda size daha çok yardımcı olurlar. Bende o grubdaydım ordaki arkadasların desteği ve yardımlarıyla 4 ayda hamile kaldım. İnşallah sizde ve tüm istiyenlerde en kısa sürede hamile kalır

Kızlar topttoptan cevaplım. İlk testim değil. Adet bitiminden beri yapıorum. İl kez bugün ikinci çizgi belirginleşti. Bende yumurtlama günüm 13 14üdür die tahmin ediyorum ama bugğn başladı koyulaşmaya tabiki teste devm etmekteyim:-D hayırlısı olsun bakalım. Bu arada o ovulasyon grupları hangi başlıkta. Ben telefondayımda bulmak çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…