O gozlerle o ellerle gideceksin ote tarafa bilgisayar kullanmayı bilmiyorsan girmeyeceksin..evladından utanmıyorsun din diyorsun Allahtan da mı utanmıyor diyeceksin...yola gelecek edebi varsa azıcık.
Bilgisayarını ya yanında taşı ya da kullanmadan önce bakmadan geçmişi sil. Erkekler kaç yaşında, hangi statüde olurlarsa olsunlar yapıyorlar böyle şeyler işte. Üstünde durma fazla.
O zaman ilgilenme çunku bu sitelere girmeyen erkek yok artık biliyorum baban diye iğreniyorsun ama gerçek bu devada bir sektör...artık herkes bakıyor.Babam söylesem inkar edecektir. Kesinlikle kabullenmez veya kabullense bile öcünü benden çok fena alır. Gerçekten gözlerim doluyor , bir baba kızına bunu yaşatmamalı..
Sadece lütfen bir daha laptopuma dokunma de...o anlayacağını anlar.
Olay, "Abim tuvalette boşalmış, hamile kalır mıyım" muhabbetine dönecek diye korktum bir an.
Bi' yerine dokunmuş sonra da bilgisayarınıza dokunmuş..
Sonra siz de kendinize dokunmuşsunuz..
Sonra sizin dokunduğunuz yerinize eşiniz dokunacak falan..
Derken gider bu...
Ortada iğrenmeyi gerektirecek bir durum yok.
Babanızın da bir erkek olduğunu unutmadan olaya bakarsanız, son derece normal olduğunu görürsünüz.
Adam merak etmiş, bakmış. Arkadaşları konuşuyordu muhtemelen, o da bi' bakayım dedi.
Eskort kızlarla görüştüğünü sanmam..
Takmayın böyle şeyleri.
Şifre koyun bilgisayara, teknolojiden anlamıyorsa giremez zaten.
Yaz vakti polar bakıyorsunuz, hata sizde :)
Ben de diyeceğim nefis kaydı diye ama 2-3 gece üst üste girilmiş yani pek anlık bir şey değil. Şifremi koydum hemen zaten. Gerçekten çok iğrenç bir durum gerçekten..Tabi adam sürekli ahlak dinden bahsedip giriyosa erkektir bakar mantgni yerlestiremiyorum demekki oda pek sağlam değilmis nefis kaydı ama sen ona aldrma bence şifre koy gitsin ondanda anlar igrenmek dersende haklsn..
Baktkca tatlı gelir şeytan işte ama "baba" karakteri olunca kötü bi durumBen de diyeceğim nefis kaydı diye ama 2-3 gece üst üste girilmiş yani pek anlık bir şey değil. Şifremi koydum hemen zaten. Gerçekten çok iğrenç bir durum gerçekten..
Kendinizi benim yerime koydunuz mu ? Bu yorumu yazarken koymadığınızı düşünüyorum. Tamam erkekler bakıyor , normal vs vs ama bu kişi 'baba' karakteri olunca durum değişiyor sanki. Temiz bir insan olduğum için de bence iğrenilecek bir durum :) Geçmişi görür görmez üzülmek yerine ıslak mendillerle klavyeye yapıştım desem yeridirKışa hazırlık olsun diye bakmak istemiştim, bakmaz olaydım
Sizi anlıyorum ancak takılmamanızı öneriyorum.
Evet kendimi sizin yerinize koydum.
Kadınlar cinsellik olayını fazla saplantı haline getirdikleri için, bu gibi olaylara da fazla saplanıp kalıyorlar.
Ben bu konuda saplantılı değilim.
Annemle babamın da seviştiğini, onların da fantezileri olduğunu ya da başka insanları arzulamış olabileceklerini biliyorum.
Önemli olan bu merakın alışkanlık haline gelmemesi ve sonrasında harekete geçmemesi..
Anne ve babanızın cinsel hayatı hakkında hiçbir şeyi bilemezsiniz.
Arzulu olan bir adamın karşısında, kendini sadece çocuklarına endekslemiş ve seksüel anlamda hiçbir paylaşımda bulunmayan bir kadın olabilir.
Yaşlarını bilemiyorum ancak, kadınlara nazaran erkekler çok daha ileri yaşlara kadar cinsel olarak aktif olabiliyorlar.
Eğer eşler arasında bu gibi bir münasebet yoksa, babanız bundan dolayı bakıyor olabilir..
Derdiniz klavye ise, silin geçin.
Otobüse bindiniz.. Sizden önce o koltukta oturan adam kim bilir kimin nerelerini elleyip de o kolu tuttu..
Yani olaya böyle bakarsak elimizde dezenfektanla gezmemiz lazım..
Babanıza bildiğinizi söyleyip de rencide etmemenizi öneririm.
PC'ye bir şifre koyun, o kadar.
Cinselliğe karşı ön yargılı ya da tabulu biri değilim , elbette ebeveynlerin cinsel hayatları olur ama bunu özel olarak yaşamalılar. Ne yaparlarsa yapsın özel olmalıdır bu.Biz geldikten sonra bakmayı bırakmış zaten. Sorunum bakıp bakmaması değil, benim buna şahit olmam ve klavyem :) Otobüsle bu durum farklı sanki :) Titiz değilim yani temizlik paronoyam yok ama bir insan bu tip içerikli sitelere girerse yapacağı bellidir. Kesin olan bir şey üzerinden iğreniyorum diyelim.