- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
hormonlarınıza baktırdınız mı? şekerli yiyeceklere düşkün olmanız, kilo almaya meyilli olmanız ve kilo vermekte zorluk çekmeniz insülin direncini anımsattı bana. bir dahiliyeciye gidip şeker ve insülin direncinize baktırmanızı tavsiye ederim. eğer öyle bir durum varsa, tedavi ile birlikte kilo vermeniz de kolaylaşır...
Burda verilecek hic bir oneri size yaramaz.zaten hayati risk gecirmissiniz.
Beyinde ve diyetisyende bitiyor is..ya istedigin gibi bir beden ya istedigin kadar yemek...
Gecen bir misafirlige gittik yeni evli cift..kiz kilo aldigindan yakiniyordu.
Evlendikten sonra almis epey..saat 8 gibi tatli kurabiye tabagi geldi..ben hepsinden yarimsar yiyip cay icip biraktim.karsimdaki kiz ikinci bir tabak yapti yedi.sonra gofret yedi sonra bi tabak cekirdek yedi..oturdugumuz sure boyunca saat 1 e geliyordu gece..hep yedi..
Bana gore kilosundan sikayetci olmamali.bedene ne ekersen sana onu bicer...ben bogazimi tutuyorsam eger ideal kilomdayim.belli bi saat gectikten sonra bisey yemem.cok acikirsam soda icerim midemi tutar.
Sabah kahvaltiyi dusunup motive ederim kendimi..bu sekilde hic kilo almiyorum artik.
Ama siz kesinlikle bir diyetisyene basvurun
Gunluk aldiginiz kalori 2000 ini geciyorsa kilo almaniz dogal. Hayat temponuz yavassa.metabolizmaniz da yavassa hic yemiyorum ama kilo aliyorum demeyin cunku evet yiyorsunuz ve bunlari yakicak hic birsey yapmiyorsunuz ve kilo aliyorsunuz. Bende kilo almaya calisiyorum ama alamiyorum cunku yiyemiyorum.sanirim siz az kalori alicaksiniz ve ben cok yiycem alicam durum bu. Oncedende zayif degilmissiniz o kadar hastaliktan aldiniz desekte. Tutucaksiniz kendinizi yokus falan diyerek bahane bulmadan yuruyusunuzude yapicaksiniz. Fazla kiloda fazla kilosuzlukta cok kotu.
Burda verilecek hic bir oneri size yaramaz.zaten hayati risk gecirmissiniz.
Beyinde ve diyetisyende bitiyor is..ya istedigin gibi bir beden ya istedigin kadar yemek...
Gecen bir misafirlige gittik yeni evli cift..kiz kilo aldigindan yakiniyordu.
Evlendikten sonra almis epey..saat 8 gibi tatli kurabiye tabagi geldi..ben hepsinden yarimsar yiyip cay icip biraktim.karsimdaki kiz ikinci bir tabak yapti yedi.sonra gofret yedi sonra bi tabak cekirdek yedi..oturdugumuz sure boyunca saat 1 e geliyordu gece..hep yedi..
Bana gore kilosundan sikayetci olmamali.bedene ne ekersen sana onu bicer...ben bogazimi tutuyorsam eger ideal kilomdayim.belli bi saat gectikten sonra bisey yemem.cok acikirsam soda icerim midemi tutar.
Sabah kahvaltiyi dusunup motive ederim kendimi..bu sekilde hic kilo almiyorum artik.
Ama siz kesinlikle bir diyetisyene basvurun
Sonra adı da su içsem yarıyor oluyor.
Vücut bazı şeylere alıştığından artık kesmiyor hep daha fazla istiyor.
Konu sahibi sadece hayatından paketli-hazır gıdaları çıkarsan çok büyük değişim olur.
Tarçınlı yoğurt-süt tüketirsen düzenli olarak tatlı isteğini dizginler.
Hazır gıda yemiyoruz zaten . Hamburger vs ketçap mayonez de sevmem . Makarnadır patates kızartmasdır bunlarda yemeyiz nadiren yiyoruz . Cips vs. desen kırk yılda bir yerim . Ekmek de yemiyorum yemeklerde çokk az yiyorum bir sebep tatlı çikolata o yüzden oluyor . onu bi kesersem süper olacak karar verdm yarn başlıyorum
Merhaba bayanlar bıktım şu kilodan artık bir türlü zapzayıf olamadım gitti şimdiye kaadar verdiklerimi geri almasam 50 kiloya varmıştım resmen kendime işkence ediyorum . 20 yaşındayım
175 boyundayım yine 80 kilo oldum aşırı fazla bu kilo bana resmen çok kötü görünüyorum ..
daha 1 yıl geçmedi aradan 1 yıl geçmeden 10 kilo nasıl alabiliyorum ben ya . Nasıl bir bünyedir bu ..
Önceden geçen sene yürüyüs arkadaşım vardı gidiyorduk baya sıkı diyet yapıp bir de 1 saatlik yürüyüşle 76 dan 69.500 e inmiştim sonra kan pıhtılaşması oldu hayati risk geçirdim yoğun bakmda yatım vs.. orda gece gündz kan alıyorlardı bir daha 70 üstüne çıkmıycam dedim daha bu 2014 eylülde 69.500 e inmiştim sonra hastanede baya iştahım açıldı kan alındığından mıdır nedendir 72 oldum sonra yedim bir sürü hiç düşünmeden 76 oldum geri sonrra evlendim şimdide 80 oldum .. burası hep yokuş yürüyüş alanı var ama o yürüyüşten sonra yokuşu çıkmak ölüm o yüzden gitmk içimden gelmiyor yürüyüşe . Aslında yürüyüş mükemmel işe yarıyor ama o yokuş işte . İrade öyle ki tatlıdan vazgeçemiyorum . Bana ne oldu anlayamıyorum 76 yı gördüğüm an şoka girip direk diyet yürüyüş yapmıştm şimdi tartıda 80 görüyorum yine de diyete başlıycak cesareti gösteremiyorum . Diyorum sabah başlıyorum kesin . Sabah oluyor daha kahvaltıdan bozuyorum diyeti . Diyetisyenede gitmiştim önceden o da çare değilki dediklerini yapmadıktan sonra ..
Benn ne yapaacağım nasıl vereceğim :S Bu tatlıdan nasıl vazgeçeceğim irademe nasıl sahip çıkacağım .
65 kilo bi olsam manken gibi olurum kesin ama olamıyorum bir türlü . İnternetten aerobik videoalrına falan baktm
http://www.fitkizlar.com/2012/10/10-dakikalk-hzl-yag-yakc-egzersiz.html
hergün bu videodaki aerobiği yapıp üzerine bi aerobik videosu daha bulsam ve yiyeceklerden de kıssam sizce verebilr miyim ? Ne yapsam ne etsem de 70 e düşsem 70 e düştükten sonra 65 e düşerim zaten .bi 70 olsam ..
Pilates topu falan da aldım bugün buldum ebru şallının pilates videolarını her gün yapacağım nasipse işe yarr mı sizce
Kesinlikle.yada biseyde yemiyorum ki metabolizmam yavas calisiyor der o kadar yedikten sonra metabolizma ne yapsinSonra adı da su içsem yarıyor oluyor.
Vücut bazı şeylere alıştığından artık kesmiyor hep daha fazla istiyor.
Konu sahibi sadece hayatından paketli-hazır gıdaları çıkarsan çok büyük değişim olur.
Tarçınlı yoğurt-süt tüketirsen düzenli olarak tatlı isteğini dizginler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?